ארגגג... |טל| |צלב|

Human Nature

New member
ארגגג... |טל| |צלב|

נכון שזה פשוט סיוט לנגן את WLI במערכת? כל פעם שאני שם את הדיסק, אני צריך להעביר לשיר השני, ומשם לחזור לראשון, וגם אז לא בטוח שזה ינגן אותו. פאק המערכת הגנה המעצבנת הזו
זו הסיבה שאני לא חורש עליו כל-כך... אגב, גם בראשון יש פגמים- או שזה רק אני?

Torn

New member
אהמ....../images/Emo13.gif

הראשון שלי נדפק כבר, טוב זה הגיוני לפי כמות החרישות שהוא עבר... אבל דווקא WLI לא עושה לי בעיות במערכת אלא הוא עושה לי בעיות במחשב, ז"א אי אפשר לנגן אותו במחשב, וגם אי אפשר לצרוב אותו ניסיתי
. לפי מה שהבנתי זה עושה בעיות במערכות ישנות ובמחשבים, אני ממש מקווה שהחברות תקליטים יפסיקו עם השטיות האלה, כי תמיד יהיו דיסקים צרובים לא משנה מה הם יעשו עובדה שראיתי את WLI בתחנה המרכזית ב30 שקל (מקורי כמובן)
.

Human Nature

New member
אז זהו, |טל| |צלב|

לפי מה שהבנתי, המהדורה הראשונה שהנפיקו לדיסק הייתה עם מערכת הגנה, כך שכל מי שקנה את הדיסק בחודשים הראשונים ליציאתו, פחות או יותר נדפק. אחר-כך, אחרי תלונות יש להניח, הם הוציאו אותו במהדורה בלי מערכת ההגנה המיותרת הזו. זו הסיבה שאתה רואה את הצרובים
עכשיו בקשר לראשון... בלאכס, אני לא יכול לראות אותו... הכיתוב מאחור עקום (ואגב, שמתי לב שזה גם ככה בשאר הדיסקים בחנות
), והטראק האחרון מֻסוֶּה וגורם לי סיוטים בלילה עד שהוא מסכים להתנגן. בקיצור, נטלי צריכה ללמוד להוציא דיסקים שאני אסתדר איתם!

Hairspray Queen

New member
אם בא לכם לעשות לי טובה....

בבקשה אם מישהו יכול לשלוח לי בדואר את הדיסקים שלה ואני אחזיר אותם במהירות האפשרית, אני ממש חייבת לשמוע אותם נורמלי כי במחשב זה עושה לי בעיות ואני לא מוצאת אנשים שיש להם אותם ומוכנים להשאיל לי....

Torn

New member
לא נראה לי שיש....

פה מישהו שמוכן להיפרד מהדיסקים שלו....
בכל אופן את תמיד יכולה להוריד את השירים מהאינטרנט או אפילו לקנות את הדיסקים שלה
. אני יודע שיש חבילה מקובמנת של WLI וLOTM במחיר מוזל אז זה שווה.

למעלה