ארגגג.

100police

New member
ארגגג.

אני מנסה לבחור לי שיר הכי אהוב... את "לילה של יום מפרך" ו"כסף-אהבה" (סליחה על העברית) כבר ויתרתי. אוהב אותם אבל הם קצת קופצניים מדי. אני מתלבט בין "האנשים הבודדים", yesterday ו-let it be... וואלה! שכחתי את המתמודד האחרון שלי שיש לי תחושה שהוא יזכה אצלי.... ילו סאבמרין... מה לדעתכם?

מאור 87

New member
שאני אבין..

אתה מבקש מאנשים אחרים לבחור בשבילך את השיר האהוב עליך?? אני חושב שזאת הבקשה הכי הזויה שראיתי בחיים שלי..
בכל אופן, שים לב לטעות נפוצה - אין שיר בשם "האנשים הבודדים" (זה נראה לי שיר של עברי לידר או משהו..
), אלא "אלינור ריגבי".

Another Girl

New member
../images/Emo6.gif זה נכון...

למעשה הטעות הכי נפוצה היא שחושבים ששם השיר הוא "כל האנשים הבודדים". מוזר.

Another Girl

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

וכמו שמאור אמר,רק אתה יכול להחליט... מה שכן אמליץ לך לשמוע את כל האלבומים וכל השירים כדי להגיע להחלטה, וגם אז סביר להניח שלא תצליח להתמקד על אחד בלבד.

RealBlackShadow

New member
כל אחד פה אוהב שירים אחרים :)

לי אישית ממש קשה לבחור שיר אחד אהוב - יש לי לפחות 10 אהובים במיוחד :)

Chocoholic

New member
אחי, תקשיב לי

לך על Ticket To Ride. אין על השיר הזה... בעצם... עזוב. לך על Here Comes The Sun. שיר מושלם, יש בו הכל. אתה יודע מה? שכח מזה. In My Life לוקח את כולם בסיבוב. או Nowhere Man, מה שתרצה. הקיצר...מה רציתי להגיד לך... Eight Miles High וזה סופי. הא, רגע... זה בכלל לא שלהם. אז {אנ-דנ-דינו,סוף-על-הקטינו (איך כותבים את זה בכלל?!?) סוף-על -הקטי-קטו, אליק, בליק, בום): הא, יצא לי Wild Honey Pie... אממממ... תראה, זה שיר מאוד מיוחד, אל תסתכל עליו ככה. שילוב של הרמוניות מופלאות עם נגינה מינימליסטית אך סוחפת. חוץ מזה, תמיד יש לך את Love Me Do בגירסת רמיקס של DJ Shmendrik.

100police

New member
תקשיבו...

בקושי שמעתי את המוזיקה שלהם, אני די חדש בקטע, יש לי רק את הדיוידי של לילה של יום מפרך (אחלה סרט), ואת הדיסק עם 27. הלהיטים שעלו למצעד הפזמונים..... Ticket To Ride בהחלט טוב. she got the ticket to the ride...

RealBlackShadow

New member
להלן רשימת שירים טובים במיוחד...

Revolution Dear Prudence The Fool On The Hill Here Comes The Sun Strawberry Fields Forever Here There And Everywhere Norwegian Wood She's Leaving Home Martha My Dear Julia Taxman Girl

RealBlackShadow

New member
הצד הקליט של הלהקה...

Please Please Me There's A Place This Boy Any Time At All Things We Said Today It's Only Love I've Just Seen A Face Yes It Is I Need You In My Life Obladi Oblada With A Little Help From My Friends

RealBlackShadow

New member
הצד המיוחד של הלהקה...

Within You Without You Blue Jay Way I Am The Walrus I Want You Revolution 9 Helter Skelter Because Tomorrow Never Knows Long Long Long While My Guitar Gently Wheeps Blackbird I'm A Loser

למעלה