ארגון האלמנות קבל אישור ניהול תקין

ארגון האלמנות קבל אישור ניהול תקין

לאחר מאמץ ההבראה של המנהל המיוחד עו''ד טלמון ומר יובל שמיר קיבל הערב ארגון אלמנות ויתומי צה''ל את אישור ניהול תקין בחזרה מרשם העמותות. כזכור לכם הארגון אבד את אישור רשם העמותות עקב פניות חוזרות ונשנות של עמותת היתומים שהלינה על התנהלות כושלת מצידה של יושבת ראש הארגון שהודחה הגב' פנינה כהן .

פרייריות

היו יכולות לדחות את זה בעוד חודש ולפסול את הנודניקית הזקנה מארגון היתומים

a l m a n a 7 3

New member
בספר הבוחרים רשומות 3,796 אלמנות,

מול 14 יתומים. האם סיגל ממשיכה בהתמודדות לראשות הארגון? תמהני, גם אם כל היתומים יבחרו בה, מה הסיכוי של 14 מול 3,796?

a l m a n a 7 3

New member
כיצד הנ"ל מגביר את הסיכוי של סיגל?

אינני רואה כיצד שר התיירות, הפקידה שכתבה את המכתב, יעזרו לסיגל להבחר כיו"ר הארגון.

מי אמר שרק יתומים יבחרו בי?

עצם התמיכה שאני מקבלת כולל חתימות מראה שגם אלמנות תומכות במועמדותי ואני לא מתכוונת רק לאמא שלי

almana73

New member
תרשי לי לפקפק

לא נראה לי שמישהי תיקח סיכון לבחור בילדה צעירה . חוץ מאמא שלך אף אחת!!!!!!!!!!!!!!!1

ימים יגידו

אני לא ילדה צעירה, אני בחורה בוגרת ולגבי נסיוני אשמח לפרט לך בשיחה כמו שפירטתי לכל מי ששאל

almana73

New member
חבל על הזמן היקר שלי

אין ךלי שום עיניין לשמוע את הסברייך הם ממילא לא ישנו את דעתי.

את לא חייבת לקבל את הצעתי

אני יכולה רק להצטער שאת לא מוכנה לשמוע אותי למרות שאת כלל לא מכירה אותי

soso_sami

New member
תמהני...

מדוע ישנם רק 14 יתומים רשומים בספר הבוחרים? היכן מופיע תקנון העמותה? מי חבר בה? איך נבחרים ובוחרים? איזה גודל יהיה הכובע שאלמנה יכולה ללעוס כשהיא צופה ביתומה כיושב ראש אחרי שכל היתומים יבקשו מאמותיהם לבחור בה?!?!?! אלמנה 73. לא יודע מי את ומנין נשפך הארס הזה אבל אני מת(!!!) לראות אותך לועסת כובע!

אני לא צריכה שיאכלו את הכובע

מה שחשוב זה לקחת את הארגון קדימה למען האלמנות והיתומים

a l m a n a 7 3

New member
סוסו היתומים הרשומים,

הינם אלו שנרשמו לפי בקשת אמותיהן, כדי לתמוך בהצבעתן, ויתר היתומים שירשמו להצביע, יעשו זאת כדי לתמוך בבחירה של אימותיהן. בכל אופן, אנו רוצים ארגון שאפשר להביע דיעה וביקורת גם היא מופנית למנהלים, ולא סתימת פיות כמו שנוהגת "מנהלת" הפורום. מכתבים בעל טון ביקורתי כלפי סיגל, נמחקו מהפורום בטענה של פגיעה במנהלים. ובכן, היתה לנו מנהלת ארגון שסתמה לנו פיות, וגרמה לנו חשש מהשמעת ביקורת. איננו צריכים עוד אחת שתסתום לנו את הפה כי היא חשה פגועה או נעלבת. מכיוון שהארגון איננו גן ילדים, אינני חושבת שאחת שאינה מסוגלת להתמודד עם אמירות, גם אם פוגעות בה, חזקה מספיק כדי לעמוד בלחצים. מה יהיה אם תגיע לארגון אלמנה לא כל-כך מנומסת, ואולי אף תצעק ותקלל, האם סיגל תמחוק אותה מהארגון כי אינה מדברת יפה למנהלת? לתשומת לבך, היינו בסרט הזה, אלמנות שהתנהגותן לא מצאה חן בעיני פנינה, מצאו עצמן מחוץ לארגון. לו הפורום הזה, היה הארגון, שסיגל רוצה לעמוד בראשו, אז הייתי כבר נמחקת מהארגון בעוון העלבת המנהלת, כמו שנמחקתי מהפורום. סיגל, יתכן שאת מאמינה בעצמך וביכולתך, אך זאת רק את, יש לך דרך ארוכה ללכת כדי להגיע לבגרות ונסיון כמו שיש לנשים מבוגרות פי שתיים ממך. לא ראינו לאילו השגים מפוארים הגעת, אם את טוענת אחרת, בבקשה, פרטי זאת כאן, מדוע, ילדתי, יש לי צורך לטלפן אליך כדי לשמוע על כישוריך? ודבר נוסף, מעט צניעות לא תזיק לך, בין יתומי צה"ל יש אנשים מוכשרים בעלי כישורים כפולים ומכופלים משלך, אנשים שכבר הוכיחו עצמם שעולים עליך אלף מונים: רופאים, עו"ד, מנכלי"ם, אנשי עסקים, ועוד ועוד, האם שמעת שהם מציעים עצמם לתפקיד? אז מי את ומאיפה צצת? הסיבה שאת מכעיסה אותנו, הדרך השחצנית והיהירה בה את עונה לאלמנות בעלות עמדה ומכובדות, כשאת בסה"כ מנהלת פורום.

ניהול פורום וניהול ארגון

זה לא היינו אך עדי ואני כמנהלי פורום מטעם תפוז מחוייבים לשמור על הסדר הטוב פה וזה כולל מחיקת הודעות עם כינויי גנאי "אפילו" אם הם "רק" נגד המנהלים, ולכן ההודעות שלך נמחקו. לגבי הרקורד שלי אני חושבת כמנהלת פורום אני מרגישה לא בנוח לשטוח את כישוריי על גביו, פני אליי במסר. אם יתומת צה"ל מתמודדת לראשות הארגון זו יהירות ושחצנות? אני חושבת שזה מראה איכפתיות ודאגה. אתן טוענות שאני בכלל לא מהווה "איום", אז למה אתן בכלל מעוררות את הויכוח הזה שוב ושוב?

a l m a n a 7 3

New member
אינני מעלה את הנושא כדי לעורר ויכוח

אני רוצה למנוע ממך מבוכה, אבל, את יודעת מה? חוזרת בי, לא רוצה למנוע ממך מבוכה, נשאיר זאת כך, אולי תלמדי משהו, הרי מטעויות למדים, ונסיון זה יהיה לך שיעור חשוב בחיים.

הדרך השחצנית והיהירה?

אלמנה 73. בין ה שאר כתבת: '' הדרך השחצנית והיהירה בה את עונה לאלמנות בעלות עמדה ומכובדות'' למי כוונתך - לאלמנות בעלות עמדה ומכובדות - למתמודדת המפחדת פחד מוות מפרסום האמת נאוה שוהם שגרמה נזק כבד מנשוא לאלמנות ויתומי צה''ל בנסיון ההשתלטות שלה על הארגון בשנה שעברה? וצוות מרעותיה שמסרבות לפגוש אותנו, נציגי היתומים? יש לי חדשות עבורך. אלה יצעידו את הארגון לאבדון גמור. מי שמסרב לפגוש את הציבור שאותו הוא אמור לשרת אין לו זכות אלמנטרית להציע עצמו לבחירות. את מי עוד את מכנה : אלמנות בעלות עמדה ומכובדות? אצלך יש הפרדה בין מכובדות ולאלמנות לא מכובדות? גם את ההתבטאות הזו הייתי מוחק כי למעשה זו התבטאות אפלייתית מתנשאת הקובעת שיש מכובדות יותר ויש מכובדות פחות. האמנם? לא בבית ספרי ולא בבית מדרשה של סיגל ו/או בעמותת יתומי צה''ל. כנראה שאצל אלמנות צה''ל יש שוות יותר ושוות פחות ולכן הנכן זקוקות לסיגל שתחזיר אתכן לפרופורציות - ומהר!

למעלה