ארגון הגג (""הגדול"") לא קבל את

-איציק

New member
ארגון הגג (""הגדול"") לא קבל את

ארגון הגג (""הגדול"") לא קבל את אישור רשם העמותות לניהול הארגון. זה אומר שיש שם אי סדרים כספיים. ז"א אין לו אישור לנהל ארגון כלל. לפי מה ששמעתי לא מעבירים יותר כספים לארגון הגג שבפועל דאג רק להנהלה שלו כגון המנהלים שלו, ולא דאג לנכים כלל. איציק

Brendan

New member
ואתה חושב שבהסתדרות אין אי סדרים?

הצחקתה אותי.

-איציק

New member
מה לי ולהסתדרות, אני מצפה מארגון...

של נכים להיות טוב לנכים ולא למנהלים אותו, ההסתדרות בינתיים נותמת למטה המאבק בית ללא כל תמורה מצידנו. אתה מבין את זה ? ארגון הגג אמור לטפל בנכים בלבד, מה עושה מר וורשובסקי? מטפל בכבוד שלו בלבד. איציק

-איציק , טעות!

ארגון הגג מטרתו לטפל בשינוי מצבנו מבחינת חקיקה. אכיפת החוק ולא בצד הפרטני. הארגון למיטב ידיעתי מארגן 30 ארגונים. כולל ארגון הארגונים הגדולים כמו אלין, אילן, קו לחיים, שמע, נפגעי עבודה ורבים אחרים. הנהלת ארגון נכ"י צהל שותפה לעשיה. כי רק בשיתוף פעולה ניתן להשיג את מה שעלינו להשיג לחיות בכבוד. בזכות ולא בחסד. גם יואב קריים, דובר מטה המאבק, היה חבר בהנהלת ארגון הגג למיטב ידיעתי. מדוע היה חבר הנהלה? סתם כך? איציק מה שחשוב עכשיו הוא לחבר את כולם יחד כדי שנצליח במאבק. וחבל שאינך מבין זאת. במלחמות לא מגיעים לשום מקום.

-איציק

New member
ארגון הגג לא מאגד יותר כלום...

כיום אין לו אך ארגון שעומד מאחור, גם לא אלין וגם לא אילן. אני לא צריך להוכיח כלום. שארגון הגג יעביר לך את ה"אישור לניהול ספרים תקין" שהוא לא מקבל. ליואב קריים היה את השכל לעזוב לפני המפולת הגדולה של ארגון שאין לו חברים. גם אני הייתי חבר בארגון הגג לפני כ4 שנים וקבלתי לפני שבוע מכתב שלא שילמתי דמי חבר לשנת 2001 אחזרתי להם מכתב שאני לא משלם כבר 4 שנים (אולי הם רוצים גם ריבית והצמדה)
את יודעת כמה חברים שילמו השנה דמי חבר? אני יודע ממקור ראשון ביותר. אז אל תדברי איתי על חיבור השורות, תתחברי את לשורה הנכונה. איציק

-איציק , יואב קריים עזב על פי מה

שכתבת בגלל המכתב לראש הממשלה? אין לי מושג לגבי סגירת ארגון זה או אחר. זה לא מה שחשוב. ואתה חוזר על דבריך כמו תקליט. מה שחשוב איציק זה למצוא דרך להביא את הציבור לעלות מדרגה ולהפגין נוכחות והזדהות עם המאבק. הציבור נהיה אדיש. גם בתקשורת ממעיטים לשדר. אולי תשאל את עצמך מדוע? לגבי המחלוקות שאתה מנסה לעורר כאן, אמרו לך רבים זה לא המקום ולא הזמן. אם הנציבות לא תתקיים וארגונים ייסגרו. יסגרו, כי המדינה איננה מתקצבת, מי יטפל בנו? לא יהיה מי שיסייע לנו וכולנו נטבע במלטעות המוסדות שממילא אינם רוצים "שנחיה". ?????

יהוד

New member
למה שהציבור יתמוך

אתי שלום אני מנצל את העובדה שאת מאוד מודאגת מכך שהציבור לא תומך "במאבק הנכים" כפי שאת חושבת שהוא צריך לתמוך. ואני שואל אותך למה שהציבור יתמוך במאבק ???? למה שציבור המובטלים ציבור מקבלי קצבת הבטחת הכנסה וציבור מקבלי קיצבאות הזיקנה יתמוך בנכים - הרי הם מקבלים (ברובם) קצבאות נמוכות מאלו המקבלים הנכים... ??? והרי ידוע שאם הנכים יקבלו יותר אזי לשאר ישאר פחות - והנכים מקבלים לפחות שלושה סוגי גימלאות (נכות כללית, שרותים מיוחדים וניידות) ובמקרים מסויימים זה יוצא "לא מעט כסף". אודה על תגובתך.

יהוד, כל אדם באשר הוא אדם עשוי

חס וחלילה להיות במגרש שלנו. יהוד, כל אדם באשר הוא אדם עשוי חס וחלילה להיות במגרש שלנו. בעיקרון יש צדק בדבריך אבל? בפני אדם בריא, ישנן הזדמנויות שאין לאדם שנולד שלא באשמתו עם לקות כל שהיא. או בפני אדם שנפגע מסיבה כל שהיא והפך לחלק ממשפחת אנשים עם לקויות. לציבור השובת, אין שיוויון הזדמנויות. אין שיוויון זכויות למרות שאת חובותינו אנו משלמים כפי שכל אחד אחר משלם כמו ארנונה, מסים, שרות צבאי אישי שלנו, חלק בשרות סדיר חלק בהתנדבות חלק שרות צבאי של ילדינו ועוד.! בפני ציבור השובת , הדלתות סגורות ונעולות היטב. החברה איננה מקבלת ציבור זה אלא מוקיעה אותו מתוכה כאילו ציבור זה חולה במחלה מידבקת או "מצורע"! מכאן מתחיל העיוות וכאן גם האיוולת. אנחנו בני אדם ככל האדם למעט הזכויות הבסיסיות שלא ניתנו לנו לחיות כשווה בין שווים. בגלל החברה שמוקיעה אותנו על לא עוול בכפינו, איננו יכולים להגיע למשרדי הממשלה להלין על המצוקה. אנשים אינם יוצאים מהבית כיוון שגרים בקומה עליונה ואין להם אפשרות לצאת מפתח הבית. איננו יכולים ללמוד ככל האדם אם בגן או בית ספר או אחר, איננו יכולים ללכת לקופת חולים, איננו יכולים ללכת לקניות ועוד. כל תיקון ולו הקטן ביותר, מחייב הזמנת טכנאי שעולה ממון רב. מינימום ביקור 120 ש"ח. כל קלקול כרוך בממון. שלא לדבר על עלות התרופות, פיזיותרפיה. ואחרים. זו מציאות שנולדים אליה או שהיא נוחתת על זה או אחר בשלב מסויים של החיים. אמת. ישנם עניים, וישנם מובטלים, אבל ישנם רבים שהם מקבלי קצבת הכנסה, חלקם הגדול מבחירה. לא "נאה" להם לעבוד בעבודה זו או אחרת. השכר שיקבלו הוא שכר המינימום בו בזמן שאם ישבו בבית יקבלו יותר. לעומת זאת הציבור שנלחם, נלחם לשינוי, קבלתו בחברה כשווה בין שווים. נלחם כדי שיוכל לעבוד. נלחם כדי שיוכל לפרנס את משפחתו בכבוד. זכות זאת, איננה ניתנת לנו. המעסיקים, אינם מוכנים להעסיק "נכים" משיקולים שונים ואינם נותנים אפילו את הזכות לגשת למכרז. ולא משנה שאדם בעל לקות הוא מוכשר ביותר. ואם זכה מי מאתנו בעבודה, בבואו לעבודה הוא מגלה להפתעתו שמקום איננו נגיש? אז מול חברה "בריאה" אנחנו מתחת לשפל המדרגה! החברה מוקיעה אותנו היום. מחר את המבוגרים שנהיה וכך חוזר הגלגל. היום יש מקום רק לצעירים ? בא מטה המאבק במטרה לשנות דפוסים של חשכת ימי הביניים. הפיזיקאי הוקינג הוא דוגמא מצוינת שאדם בעל מגבלה יכול להיות עשיר ומאושר אם נותנים לו הזדמנויות שוות. רבים מוכנים לקבל עבודה כל שהיא ללא תנאים רק שיאפשרו להם לצאת מהבית. ובזמן אבטלה, האחרונים שמעסיקים מוכנים להעסיק הם ציבור אנשים עם מוגבלויות. מה לעשות שנולדנו עם לקות כל שהיא? לגבי שכר וקצבאות. רבים מאתנו חיים מקצבה דלה שמגיעה במקרה הטוב עד 1741 ₪ . מי שמוצא עבודה , איננו יכול אפילו להשלים הכנסה עד לגובה שכר המינימום. עליה וקוץ בה. אם היו מאפשרים לנו לקבל לפחות שכר מינימום , לא שחיינו היו משתפרים מאוד. אבל לרבים מאתנו היה מזון במקרר, מעט חימום בימים קרים אלו ואולי שאריות כסף לתרופות. מי שמקבל שלוש קצבאות, נכות כללית, שרותים מיוחדים, וניידות הם אך ורק נכים קשים ביותר. או יותר נכון מי שזקוק לעזרת הזולת בפעולות היום יום. לאחרים גם בעלי מאה אחוזי נכות אין 3 קצבאות. לרבים יש קצבה אחת בלבד. נפגעי בריאות הנפש לדוגמא, הלומי טראומה או קרב, וישנם שזקוקים להשגחה של 24 שעות, ו -אין???? ומה לדעתך אמור לעשות אדם עיוור שאין לו שלוש קצבאות אבל יש לו מאה אחוזי נכות? יש לו לכל החודש 700 ₪ בלבד לסידורים? מי יתן לו תרופות נכונות? מי ידאג שלא יתבלבל וישתה חס וחלילה אקונומיקה במקום מיץ? אמת לא פשוט. שכר מינימום, יוכל אולי למנוע מקרי מוות מיותרים? איננו חלק מהחברה שלא מבחירה. מרחו אותנו 50 שנה. לא עוד. מקווה שמכאן אולי תשנה מעט עמדתך.

הנה המכתב שנשלח לראש הממשלה

המכתב לקוח מאתר ארגון הגג. תנו לציבור שישפוט מה אמת ומה לא אמת. בכל מקרה. אינני צד באף ארגון. מטרת הפורום לדאוג לזכויות של כלל ציבור אנשים עם מוגבלויות ולא לתקוע מקלות בגלגלים. אם לא הייתי תומכת במאבק, לא הייתי מגיעה לירושלים מספר פעמים. מאחר ואני תומכת במאבק. מציעה שבמקום לנגח, תקראו היטב מה שאנשים כותבים כאן. כולל אנשים שיושבים באמת בהנהגת מטה המאבק. הרי הפורום משקף את דעת הציבור לא ? מה שכתב שלמה.ל. ומה שרשמה מרים קרן זו דוגמא למה שמכם חושב. לא?

-איציק

לגבי תקצוב, לא אביא לכאן מה נכתב על יושב ראש ההסתדרות והעמותה שלו. זה לא המקום. אני שמחה שההסתדרות תומכת. אבל אני בטוחה שאם לאיזה ארגון היה כסף, היו תורמים ברצון למאבק. הגענו למצב זה כי כל הארגונים על סף פשיטתת רגל. הממשלה איננה מתקצבת. כולם נעזרים בתרומות. זו לא שיטה ולא דרך. טוב שעדין ישנם אנשים טובים שחושבים מעט ומתחזקים את הארגונים השונים. אחרת מצבנו היה גרוע פי כמה וכמה.

-איציק

New member
לצערנו הרב ארגון הגג במקום לתמוך

במאבק של מי שהוא אמור לייצג החליט להתעסק בפוליטיקה קטנונית ולפצל את השורות תוך כדי ההפגנה. הארגונים הגדולים הרשומים תחת ארגון הגג "אילן" "אלין" ו"אקים" תורמים למאבק שלנו גם בכסף וגם ברוח וגם נמצאים במקום. ארגון הגג מזה שנים לא מילה את תפקידו ולכן קם מטה המאבק. ניסינו ליצור שיתוף פעולה ולכן יואב קריים ישב בהנהלת ארגון הגג. משארגון הגג תקע סכין בגבם של ציבור הנכים לא יכול היה יותר יואב להצדיק ישיבה בארגון קיקיוני זה, יתרה מזאת באותו שבוע ממש ביטלה המדינה את האישור למנהל תקין לארגון הגג אחרי בדיקת ספרים. זה אומר שארגון הגג לא יוכל לקבל תקציב מהמדינה ולגנוב אותה כפי שהוא עשה ב 20 שנה האחרונות. מטה המאבק ישמח לשתף פעולה עם כל מי שהמטרה עומדת לנגד עיניו ולא קידומו האישי או כבודו. ארגון הגג הפך את עצמו בילתי רלוונטי, אחרת היה שותף בארגון ומימון ההפגנה, עם לא היה מארגן אותו בעצמו. בסוף ההפגנה נראה כי השורות מאוגדות ומי שיושב מעבר לגדר זה מר ויורשובסקי וחבר נאמנים קטן ומנותק. איציק בשיתוף יואב קריים

איציק, את מי זה מעניין?

א. תוכיח שאישור העמותה בוטל. ב. כאן זה לא ארגון הגג. ואם יש לכם טענות. תכבסו את הכביסה המלוכלכת במקום אחר. מרוב "לכלוך" אתם מפסיקים להיות אהדת הציבור. תפסיקו להתנגח האחד עם השני. מזה בטח לא משיגים כלום. תודה.

זה עובדה !

29, 2002 9:07 PM מעריב עיתון של כולם גם באינטרנט העמותה לקידום העובד של עמיר פרץ מימנה את מפלגתו העמותה העבירה סכום עמיר פרץ. תמונת ארכיון כסף של 150 אלף שקלים לתמיכה ומימון במפלגת ´עם אחד´ שבראשה עמד * בנוסף מימנה העמותה את דמי הרישום של מתפקדי המפלגה הערוץ השני חשף הערב עוד הסתעפות של פרשת העמותות: יושב ראש ההסתדרות, עמיר פרץ ייסד עמותה בשם "העמותה לקידום העובד השכיר בישראל" ורשם אותה בהליך המקובל, אצל רשם העמותות. היום התברר, כי העמותה של פרץ העבירה סכום של 150 אלף שקלים למימון תמיכה במפלגת ´עם אחד´ שהתמודדה בבחירות שנת 99 ובראשה עמדו עמיר פרץ וחיים כץ. בנוסף, העמותה מימנה את דמי הרישום של כל מי שרצה להתפקד למפלגת עם אחד. מכיוון שמדובר באלפי נרשמים, העלויות מסתכמות במאות אלפי שקלים. המשך הכתבה במעריב. כל הזכויות שמורות למעריב. זה בסדר? ואין לי מילה רעה על עמיר פרץ שמסייע ככל יכולתו למטה המאבק. לכן : מציעה שנעסוק בקידום המאבק ולא בקטנות. תודה

-איציק

New member
נו אז מה רצית לומר כאן? מה הקשר

למטה המאבק? למטה המהבק יש קשר לגנבות או לדברים אחרים של ההסתדרות? מטה המאבק קבל את המטריה של ההסתדרות אנו רק נהנים מכך. מה רע בזה? אבל ארגון הגג הגדול והמעולה שיש בו 30 ארגונים ענקיים מה הוא עושה למען הנכים????????????? גונב להם כסף!!!!!!!!!!!!! איציק

עובדות, חבר- יש לך?|תוכיח|

ראיתי בנייר המכתבים במכתב ארגון הגג לנכים כי זו עמותה רשומה כחוק. אם יש לך אסמכתא למידע סותר, אשמח לראות כאן בפורום. אם אין לך- למה אין לך? כל ועד של הרבה אזרחים כאן בארץ, מורכב מאנשים שחושבים בדרכים שונות ורוצים לקדם - מטרות לפי הגדרתם. כל אחד בוחר להצטרף למטרות שניראות לו. איחוד אנשים עם מטרות שונות מצטרפים יחד למכנה משותף של מטרה משותפת- כך דרכו של עולמנו, ואתה עצמך לא שונה ולא תשנה בזה. כשמכנה משותף תוסס ורוצה להיאבק למען מטרה/ות, מתברר שמטרת המאבק - לעיתים אינה כוללת את כל הפנל של המכנה המשותף אלא מגזר מוגדר ממנו. טבעי שאנשים רוצים להשפיע לשני הכיוונים"להיאבק למען" או "לא להיאבק". טבעי בישראל שבראש ארגונים- יש מטרות "תומכות מפלגתיות". אל תהא כועס וזועף ונגד כל האנשים(בייחוד הנשים)- מוטב שלא תהא בודד. מציע לך שתחייך אל העולם, ויחזירו לך חיך, ולא "תצחק על העולם= שיצחק עליך בחזרה". זהו "חוק ניוטון השני" שקוראים לו גם "חוק מרפי השני"- העוצמה שבה "תכה באכרופך את ה ק י ר שווה לעוצמת התגובה שתקבל דרך אגרופך! חבר שלי "ג´וחי" אומר על התבטאויות כשלך: דונתה פישתה קונטרה וונטה!

תודה למידע, האם ביקשו רישום כעמותה?

לראשונה אני קורא על כך. למיטב ידיעתי- עמותה= גוף שרשום אצל רשם העמותות, ומבוקר על ידו. כדי להיות עמותה - יש להירשם- ע"י "בקשה להירשם". לאידוע לי אם היתה בקשה כזו, וא ם בדקת אצל הרשם וקיבלת תשובה. דוגמאות:ארגון סוחרי פתח תקוה= אינו עמותה רשומה. ארגון סוחרי שוק הסיטונאי ת"א- אינו עמותה. חברתחשמל, בזק, דלק, צים ואחרות= אינם עמותות. אין זה אומר ש"הליכי הפיננסים שלהפ לא כשרים". ואם רכן, לא אמרתי כך. שאלה: מה הנכון בדבריך?

למעלה