ארגון המדריכים-אתר על הפנים

בי

New member
אין כל פסול ברצון לכניסת חינם להרקד

מודה ומתוודה, לפני הרבה הרבה שנים, כשהיו השתלמויות חודשיות למדריכים בבית המלין בימי ג´, שילמתי דמי חבר ונהנתי מההשתלמויות, שעלותן אז לא היתה גבוהה, אך רמתן היתה גבוהה ביותר ולא כללה רק לימוד ריקודים חדשים אלא מפגשים עם יוצרים ועם סגנונות ריקוד שונים. משפסקו ההשתלמויות, או שהן עברו לימי שבת, לא זוכרת בדיוק, לא עניינה אותי החברות באירגון והפסקתי לשלם. לפני כמה שנים, כשתמר אליגור הועילה בטובה לחדש דמי חבר באירגון ללא תשלום ריטרואקטיבי, חידשתי את תשלום דמי החבר לאירגון. החישוב היה חישוב כלכלי פשוט: דמי החבר היו בסך 80 שקלים. כניסה לבית דני היתה בסך 15 שקלים. ז"א הרקדות חינם לשנה מלאה במחיר של פחות מ 6 הרקדות. לגיטימי ביותר לטעמי. המחשבה שמאחורי הכנסת חברי אירגון חינם לא היתה לשם שמיים, אלא לשם הבאת תשתית של רוקדים טובים, כך שגם המרקידים וגם חברי האירגון שנכנסו חינם יצאו מורווחים.

עדה את לא יודעת מספיק

כל נבחרי הארגון עושים את מלאכתם בהתנדבות ויש ביניהם המשקיעים המון זמן וגם כסף מכיסם הרטי כדי לשרת את מטרות הארגון. בארגון אין 3,000 משלמים אלא כמה מאות. לצערי מרקידים תמיד שואלים "מה יצא לי מזה" על משקל "מה המדינה עושה בבילי?" במקום " מה אני יכול לעשות בארגון?" על משקל "מה אתה עשית למדינה?" ואכן אם חברות בארגון מותנית ב"מה אני אקבל עבור 120 ש"ח של דמי חבר?" הרי סיכוייו של ארגון כזה קלושים. אכן הארגון נועד לשרת את חבריו אך הוא יוכל לעשות זאת בהצחלה רק אם יהיו בו הרבה חברים שקודם כל ישאלו את עצמם במה הם תורמים לארגון. לעניות דעתי רוני סימן טוב קידם את הארגון בהרבה מובנים (כולל אתר האינטרנט) אך חברי הארגון לא מסתכלים במשקפיים ציבוריות אלא תמיד מהזווית של "מה זה נותן לי?" וחבל.

אתה מגיב לאיציק בן דוד

וגם קורא לעצמך בשמו. למה? זה לא בסדר ואני מבקש להפסיק להזדהות בצורה לא נכונה.

תגובה לעדה

התלבטתי אם להגיב - לאחר בדיקה שערכתי (למרות שידעתי זאת) החלטתי שכן מכיוון שההכפשות שלך אינן במקומן ואדייק: אף פעיל בארגון אינו מקבל ולו אגורה אחת מהארגון לאורך כל הקדנציה (ולא רק בפעילות המתבצעת לקראת כרמיאל) אף אחד לא הבטיח לך ולא לכל אחד אחר כניסה חופשית להרקדות, הבטחת הארגון הייתה להשתדל לעשות הנחה, אני מבין, כפי שאת מודה, שזו הבעיה שלך. לגבי התקציב, הכנסות והוצאות, בגלל שהארגון גוף ציבורי, כל חבר ארגון ששילם דמי חבר יכול לקבל את הדו"ח. אין שום דבר כלפי חופש הביטויי אבל אני מציע שתבדקי לעומק ומכל הכיוונים את מה שאת חושבת מכיוון שאת ממשיכה בטעותך. להזכירך - דברים שעולים על הכתב קשה אח"כ להתכחש אליהם, תבדקי, תבדקי, תבדקי, (אני נוטה לחשוב שבעלי איטרסים קצת משפיעים עליך) נראה לי בגדול שאין לך מושג על מבנה הארגון. השתדלתי להיות הפעם מתון

יבנאי

New member
ארגון המדריכים-אתר על הפנים

ביקרתי באתר ארגון המדריכים, מה אגיד לכם, מילה אחת - עלוב. לא מתאים ארגון המכבד את עצמו. אולי הדבר היחיד הסביר שיש שם זה רשימות הריקודים, וגם רשימה של ריקודים חדשים בכדי שנוכל לצפות למבול. למי שרוצה קצת לצחוק ולהתבדח, כתובת האתר- markid.co.il

אתר המרקידים

יבנאי יקר - לא צריך להסחף, אני מאמין שיש מקום לשיפור, כמו בכל אתר, דווקא ישנם דברים מענינים, אולי לא מספיק ולא מושלמים, בואו ניתן לכל אחד לשפוט בעצמו, תכנסו לאתר ותיווכחו שיבנאי הגזים. כתובת האתר- markid.co.il

אתר ארגון המדריכים-תשובה לאיציק

אני חושב שאירגון המדריכים פועל בעיקר לרווחת המדריכים הרשומים באירגון ולפרנסתם.אחד הדברים שהארגון עושה זה ארגון השתלמויות לריקודים חדשים ולהפקת רווחים מכל השתלמות בתדירות גבוהה.כל מדריך שמגיע להשתלמות כמובן צריך לשלם כסף 100 שקלים.יושב ראש האירגון עובד בהתנדבות על מטלות אלה ועל ההכנות לפטיבל כרמיאל.אז מה אתה מצפה מהאירגון שישבור את הראש על האתר כדי לעדכן את הרוקדים.נראה לי שהרוקדים בכלל לא בראש של האירגון.הדבר שהכי מעניין את ארגון המדריכים כרגע הוא איך מעלים את התשלום להרקדות ל-25 שקלים.

לעדה -ארגון המדריכים

אני בטוח שאם מישהו מארגון המדריכים יקרא את מה שכתבת - אז ככה או שהוא יתעלם מהשטויות והשקרים שכתבת (מה את מתחרה על התואר הממציאה הלאומית) נראה לי שמה שמעניין אותך זה רק הכניסה להרקדות בחינם - את לא יכולה להכחיש זאת כי כתבת זאת בעצמך. ארגון המדריכים זהו גוף ציבורי הכפוף להסתדרות המורים, יו"ר הארגון רוני סימן טוב ומזכיר הארגון אלי רונן תורמים מזמנם יום יום לקדם את הארגון ואת תנועת ריקודי העם שגם את נהנית ממנה - שניהם עושים עבודתם בהתנדבות (אני בטוח שגם פעילות זו שלהם עולה להם גם בהוצאות כספיות אישיות בכל חודש). היו"ר נבחר ע"י המדריכים והוא אמור לנהל את הארגון. הצוות שמנהל את הארגון עושים זאת על הצד הטוב ביותר - אין המ להשוות בין הקדנציה הנוכחית של הארגון לבין הקדנציות הקודמות. הן מבחינת העשיה והן מבחינת הנהול, להזכירך - היות שהארגון גוף ציבור (אף שאינך חברה בו כרגע) יכולה את להגיע לכרמיאל לחגוג ולהנות מפיעיליות הארגון, כל ההרקדות בכרמיאל ו"תחרות המחול העממי" הינם פרי עמלם של הצוות המוביל בארגון היושב ימים כלילות בכדי להפיק ולארגן זאת. (ושוב ללא כל תמורה כספית ולא אחרת), כל המרקידים השותפים בפיעיליות בכרמיאל גם הם עושים מלאכתם בהתנדבות ובהצלחה. זו רק פעילות אחת שציינתי. להבא אני מציע לך שלא תוציאי דיבה כנגד הצוות המוביל בארגון, הדברים שכתבת מאוד חמורים והכי מצער שאת כותבת את מה שאת חושכת ומציגה זאת כעובדות, אני בטוח שתבוא תגובת הארגון.

הערה בונה בעברית לאיציק.

קראתי בעניין את דברייך ואני די מסכימה איתם. רציתי להעיר לך על שגיאה נפוצה בעברית ומתנצלת מראש. אני מצטטת אותך : "כל ההרקדות בכרמיאל ותחרות המחול העממי הינם פרי עמלם של הצוות המוביל בארגון היושב ימים כלילות בכדי להפיק ולארגן זאת". טעית איציק - הביטוי הנכון זה "לילות כימים" ולא "ימים כלילות", וכנראה לזה התכוונת. אוי ואבוי אם היו פועלים ביום כמו בלילה, זה היה יוצא עייף. האם הבנת, איציק ?

למעלה