ארגון המורים הורה למורים לא לנסוע לפולין

מרצק12

New member
ארגון המורים הורה למורים לא לנסוע לפולין

באתר של ארגון המורים מופיעה הנחיה חדשה למורים להפסיק את ההכנות למסע לפולין וגם את המסעות עצמם! מישהו שמע על כך? מה עם מי שעתיד לנסוע בשבועות הקרובים--הרי הוא עלול להפסיד חלק ממה ששילם כי חברת הנסיעות בוודאי שלא תחזיר את כל הכסף??

שירנות

New member
שיטטטטט

אני ממש מקווה שהם הולכים לרדת מזה כי אני ממש לא רוצה להפסיד את המסע אני מחכה לזה כל כך הרבה זמן...ואני לא מתכוונת להפספס אותו בגלל השביתה שלהם. אני יחפש עוד מידע על זה....תודה

Galuush

New member
נו מה עכשיו הם רוצים?!!?!?!

כאילו מה?!?! בכוח הם רוצים מכות?!?! אין לי מושג מה המניעים, כבר לא מעניין אותי מה המניעים- יכול להיות שהם צודקים- אבל חאלססססס עד המסעות לפולין!!! אני אמורה לטוס עוד 12 יום... מה בדיוק אני אעשה?!?! איך זה שתמיד כשמשהו מתוכנן והולך כשורה, הוא נדפק לי?!?! איזה כלבים!!!!! לפחות שישאירו משהו אחד בצורה נורמלית!!!

חייםלוי

Member
מנהל
ההודעה נמצאת

כאן ואני מקווה שזה יישאר בגדר איום בלבד אין לבצע כל פעילות מכל סוג שהוא מחוץ לכותלי ביה"ס כגון: • כינוסים, טיולים, סיורים, תיאטראות, מוזיאונים, תחרויות וכד'. • פסטיבלים למיניהם, השתלמויות חוץ בית ספריות, התרמות וכד' • אין הכנות לפולין ואין יציאות לפולין.

שירנות

New member
הנה...../images/Emo27.gif

ככה כתוב באתר שלהם- "אין לבצע כל פעילות מכל סוג שהוא מחוץ לכותלי ביה"ס כגון: • כינוסים, טיולים, סיורים, תיאטראות, מוזיאונים, תחרויות וכד'. • פסטיבלים למיניהם, השתלמויות חוץ בית ספריות, התרמות וכד' • אין הכנות לפולין ואין יציאות לפולין. • ימי שדה יתקיימו בשטח ביה"ס בלבד . " הנה קישור- http://www.irgun-hamorim.org.il/

לדעתי בסופו של דבר המורים כן ייצאו לפולין

הם מודעים לעובדה שהתלמידים שילמו הרבה מאוד כסף ולא נראה לי שהם כאלה רעי לב שהם ייגרמו לתלמידים להפסיד את הכסף... ואם הם לא ייצאו, יימצאו איזה דרך להחזיר לתלמידים את הכסף...

שירנות

New member
אני מקווה

אבל זה לא משנה אני רוצה לצאת למסע אני מקווה שבאמת הם ירדו מזה בסוף-המסעות לפולין זה דבר יותר מדי חשוב אסור לבטל.

ארגון המורים

שוב מוכיח ארגון המורים כי הוא מונהג בידי אנשים קטנים שכל קשר בינם ובין חינוך מקרי בהחלט. מערכת החינוך במדינת ישראל מזמן פשטה את הרגל, ורן ארז מתאים לתפקידו בערך כמו שעמיר פרץ התאים לתפקיד שר הבטחון. מכל הצעדים שנוקט ארגון המורים - פסידו המורים, ויפסידו התלמידים, שבמקום בגרות יקבלו בערות ובורות.

Efrat K

New member
המורה המלווה שלנו היא מההסתדרות

אני מניחה שאנחנו כן נטוס אחרי סוכות.

למעלה