ארגון המרקידים לריקודי עם נרשם כעמותה בתאריך 19/03/2015

25307yosef

New member
ארגון המרקידים לריקודי עם נרשם כעמותה בתאריך 19/03/2015

ארגון המרקידים והכוריאוגרפים לריקודי עם בארץ ובתפוצות (ע"ר) נרשם ברשם העמותות כעמותה רשומה בתאריך 19/03/2015. כתובת העמותה: עו"ד אבי פרץ אשדוד.

להלן רשימת מייסדי העמותה כפי שדווחה העמותה לרשם העמותות:

1. אשר ויצמן
2. עליזה רוזן
3. אביטל אפרת
4. יואב סידי
5. יעקב לוי
6. דב אורבך
7. רפאל כחלון

להלן מטרותיה של העמותה:

מסגרת ארגונית אחת. שמירת זכויותיהם ותנאי עבודתם של החברים בארגון. קידומם המקצועי ומעמדם של החברים בכל היבט של עיסוקם. ייצוג ציבור המדריכים לריקודי-עם שהם חברי הארגון בכל מסגרת ציבורית או פרטית באמצעות המוסדות הנבחרים של הארגון וועדותיו. השתלמויות. העשרה והשתלמויות מקצועיות של חבריו. השלמויות לריקודים חדשים ורענון ישנים. הארגון ינפיק אישורי השתתפות בהשתלמויות. הגנה על תנאי עבודתם של המדריכים ומימוש זכויותיהם. טיפוח עזרה הדדית בין חברי הארגון. קביעת כללי אתיקה מקצועית אשר יחייבו את כל חברי העמותה ויהיו כפופים ומחויבים להם. גיבוש חברתי של חברי הארגון ע"י עריכת אירועים ופעילויות משותפות וכו'. קידום התנועה לריקודי עם תוך שיתוף פעולה עם גופים אחרים העוסקים בנושא, לפי החלטות הארגון ומוסדותיו. הכוונה מקצועית ברכישת חומרים כגון: רישומי צעדי ריקוד, הקלטות, צילומי וידאו וכו'. התארגנות במבנה של עמותה כישות משפטית. הכשרת מדריכים לריקודי עם ועמים בארץ ובעולם. רישום ריקודים ליצירת ריקודי עם כגוף בלעדי בכדי לשמור על סדר בתחום. להקים אתר אינטרנט וכל כלי תקשורת ו/או מדיה לנהל אותו שישרת את החברים. גיוס תרומות לעמותה ע"פ החוק מגופים לקידום תנועת ריקודי עם ועמים בארץ ובחו"ל. קידום תכנית בית ספר "רוקד" עם משרד החינוך. טיפול בנושא זכויות יוצרים לריקודי עם. הסדרה נושא של השמעה פומבית בחוגים. ייצוג משפטי של חברי הארגון ומוסדותיו. הקמת בית לארגון ותיעוד ארכיון היסטורי לתנועת ריקודי עם. פיקוח על אולפנים להכשרת מדריכים לריקודי עם. פיתוח ושמירת קשר עם מדריכי ריקודי עם מהעולם. עריכת טבלת שכר ודמי כניסה בחוגים כתעריף מינימלי מומלץ.

===== סוף נתונים =====

לא יימסר כל מידע נוסף בענין עמותה זו לפני תאריך 19/03/2017.

EC467

New member
יוסף. מה אכפת לנו מהעמותה של המרקידים.מצידי שיאכלו קש תבן

ומספוא.
רק שהם ירקידו ואנחנו נשלם ונרקוד.
מצידי שיאכלו בניהם אחד את השני בלי פלפל חריף.
הם מעניינים אותי כמו חור בראש.
אתה בכלל מאמין שהם יבצעו את מה שכתוב בתקנון שלהם.
תשכח מזה.
הם יעשו רק מה שטוב לפרנסה שלהם.

25307yosef

New member
לידיעתך, לחברי המזכירות אין שמץ של מושג מה הולך בארגון

לחברי מזכירות ארגון המרקידים אין שמץ של מושג מה בדיוק הולך שם בארגון המרקידים הזה שהם כביכול חברי המזכירות שלו. לכן מן הראוי היה שיפורסם באיזו במה שהיא מידע על המתרחש באותו ארגון מרקידים המתיימר לאגד את המרקידים בישראל.

מעבר להעדר השקיפות בארגון המרקידים ומידורם המוחלט של חברי המזכירות מכל מה שהולך שם בתוך ארגון המרקידים, הארגון הזה קשור קשר הדוק ביותר לעמותת פסטיבל מחולות כרמיאל (ע"ר) (להלן עמותת הפסטיבל). עמותת הפסטיבל הינה עמותה עירונית של עיריית כרמיאל הנתמכת מדי שנה במליונים מתקציב משלם המיסים תוך כדי דיווח דיווחים שקריים וכוזבים לרשויות המדינה במטרה לרמות ולהונות על מנת לזכות בתקציבי עתק. עמותת הפסטיבל מתנהלת מזה שנים רבות במחשכים ובאפלה מוחלטת ובצורה חלמאית חובבנית ורשלנית ביותר ובניגוד לכל נורמה מקובלת תוך כדי ניצול פרצות שונות בחוק.

בנסיבות העניין של מידורם המוחלט של חברי מזכירות ארגון המרקידים ממה שקורה בארגון ומאחר והארגון קשור קשר הדוק ביותר לעמותת הפסטיבל המתנהלת במחשכים ובאפלה מוחלטת בצורה חלמאית חובבנית ורשלנית ביותר ובניגוד לכל נורמה מקובלת, הינני רואה חשיבות מרובה ביותר בפרסום הדברים כאן בפורום הזה.

ולמרות שארגון המרקידים איננו מעניין אותי כלל, אני מוצא לנכון להתעניין בנעשה בארגון הזה רק בגלל קשריו ההדוקים ביותר של הארגון הזה עם עמותת הפסטיבל. כנ"ל לגבי כל ספק אחר של עמותת הפסטיבל המספק לעמותת הפסטיבל שירותים שונים שעניינם אמנותי.

זאת ועוד, שים לב לכך ששניים מחברי מזכירות ארגון המרקידים הם בעלי עניין בעמותת הפסטיבל והם למעשה מנהלים ושולטים בפועל על ארגון המרקידים מחד ועל עמותת הפסטיבל מאידך. שני בעלי עניין אלה חברי מזכירות ארגון המרקידים מקבלים תשלום כספי נכבד מעמותת הפסטיבל בגין השירותים שהם מספקים לעמותה וזאת בניגוד לנהוג ולמקובל בתחום התרבות והאמנות במדינת ישראל וזאת תוך כדי זילות בעקרונות השיוויוניות הנדרשת בתחום התרבות והאמנות במדינת ישראל.

יצויין בזאת ששני חברי מזכירות ארגון המרקידים שהם גם בעלי עניין בעמותת הפסטיבל והם גם מקבלים תשלומים שונים מהעמותה בגין השירותים השונים שהם מספקים לה, הם גם מקורבים האחד לשני והם גם נמצאים בקשר יומיומי שוטף בעניין עמותת הפסטיבל. לעניות דעתי מדובר גם בניגוד אינטרסים.

yysidi1

New member
יוסף גורקה

אני מניח שיש לך יכולות על אנושיות מסוג זה או אחר אחרת , לא ברור לי כיצד אתה מסוגל לקבוע שיש לי או שאין לי שמץ של מושג על המתרחש בארגון המרקידים וזאת מבלי לדבר איתי או אפילו להכיר אותי.כלומר, דבריך הזויים ומנותקים מהמציאות.הדברים שאתה כותב הם פשוט השמצות והוצאת לשון הרע ואני לא מבין מדוע מנהלי הפורום מאפשרים לך לשפוך בפומבי את הזבל שלך.

25307yosef

New member
אתה אולי יודע מה נעשה בארגון...

אבל לאחרים שאיתם דיברתי בטלפון אין שמץ של מושג מה נעשה בארגון... ואני לא אזכיר את שמם מסיבות מובנות... אני לא סתם כתבתי את מה שכתבתי. מסתבר שיש במזכירות הארגון כאלה שמקורבים ויש כאלה שלא...

כך שדברי אינם הזויים ומנותקים מהמציאות כפי שאתה מנסה להציג אותי. דווקא הדברים שאתה כותב והדברים שכותבת בת זוגתך, הם השמצות ולשון הרע והם נועדו רק בשביל להציג אותי בצורה שלילית והזויה.

האם כל כך קשה לכם לפרגן למישהו שמנסה לתעד את המחול העממי בישראל??? אתם חייבים להכשיל אותו ולשים לו מקלות בגלגלים ולהשמיץ אותו???

25307yosef

New member
תמשיך להשמיץ אותי ולכתוב שקרים...

הרי הגעת לפורום רק בשביל לנסות לסתום לי את הפה ולהשמיץ אותי וגם להשמיץ אחרים...

ודע לך, בדבריך אתה למעשה משמיץ את אחד מחברי ארגון המרקידים!!!

אני חוקר את התחום למעלה מ-30 שנה ואני יודע הרבה מאוד דברים. סטודנטים וחוקרים שונים לומדים כיום על פסטיבל כרמיאל ועל ההיסטוריה של הפסטיבל ועל ההיסטוריה של המחול העממי הישראלי בכלל בשנים האחרונות, רק בזכות החומרים השונים שאני מפקיד בספרייה למחול בבית אריאלה בתל אביב, ולא בזכותכם שמתנגדים נחרצות ומסיבה תמוהה ביותר לתיעוד המחול העממי בישראל.

כך שבהשמצותיך הרבות אתה לא תצליח לסתום לי את הפה. אם אתה ובת זוגתך לא רוצים לשתף איתי פעולה לצורך תיעוד המחול העממי בישראל, אז עדיף שתמשיכו לשבת היכן שאתם יושבים מזה שנים, במחתרת.

אני אמשיך לתעד את המחול העממי בישראל ואני אמשיך להפקיד חומרים שונים בספריה למחול בבית אריאלה בתל אביב לטובתם של כל הסטודנטים והחוקרים המתעניינים בתחום, וגם אם פעולת תיעוד זו איננה לרוחכם ואתם בזים לה.

למעלה