ארגון וסנכרון המוזיקה במחשב ובנגן

ארגון וסנכרון המוזיקה במחשב ובנגן

אם איזה תוכנה אתם משתמשים לארגן ולסנכרן את המוזיקה עם הנגן שלכם? יש לי ריו קרבון אך תמיד נוצרת לי תקיעה במחשב כשאני מפעיל את התוכנה שלו. האם יש הכרח בתוכנה ייעודית (כמו כל הריו) או שאפשר באופן יעיל עם המדיה פלייר (יש לי גרסה 10) במידה ואפשר עם המדיה פלייר אשמח שתסבירו לי בקצרה כיצד אתם יוצרים רשימות השמעה וכו'

יאיר B

New member
אני משתמש בתוכנה שהגיעה עם הנגן

אם זה מדיה-סורס לקריאייטיב או איריבר+ לאיריבר. מעולם לא ניסיתי להעביר שירים דרך המדיה פלייר, אבל זה אמור להיות אפשרי. האם הריאו חייב את התוכנה (כמו באיפוד)? כי אם לא תוכל להעביר את השירים באמצעות המחשב (כמו ב-DOK). (אני לא מכיר את הנגן הספציפי הזה).

הריו לא חייב תוכנה ייעודית

לא יודע מה עובר על המחשב שלי אך עם התוכנה הוא נתקע, במחשב השני הוא עובד ללא בעיה. שאלה נוספת האם תוכנת המדיה-סורס למשל לא תעבוד עם נגן אחר חוץ מאשר הקריאטיב? מישהו יודע איך משתמשים במדיה פלייר כתוכנה עבור הנגן כולל הכנת רשימות השמעה נפרדות?

יאיר B

New member
כל תוכנה שמגיעה עם נגן מתאימה

לאותו נגן שאיתו היא באה (כלומר: מדיה סורס זה רק לקריאייטיב). אולי הגיע הזמן לפרמט את המחשב שעושה בעיות? (אתה יודע, זאת השיטה הטובה ביותר לפתור בעיות בתוכנות של MS...).

gt-master

New member
שתיים טובות

1.WMP 10 לא רעה בכלל 2.תוכנה אדירה נקראת MEDIA MONKEY שיודעת גם להמיר,RIP מ CD,לערוך TAGS ולעדכן פרטים מהרשת,מארגנת לך את הקבצים במחשב, יודעת לסנכרן לאיריבר H320 ולאיפוד כולל עידכוני DB בנגנים. יודעת לדבר עם כל נגן UMS (שמקבל שירים בהעתק הדבק) ויש קונפיגורציה לרמה של שליטה מלאה באיך ובאיזה צורה יעברו השירים לנגן (לאיזה תקיות, באיזה שם וכו') תומכת ברשימות וגם ברשימות חכמות. הכי חשוב ,זה בחינם ויש גירסה עם עוד אפשרויות בתשלום.

למעלה