ארגון לקוי? לא כזה נורא...

תומר185

New member
ארגון לקוי? לא כזה נורא...

קודם כל בקשר לארגון האירוע. מי שלא התכונן להמתנה ארוכה של כמה שעות, תסלחו לי, אבל הוא קצת נאיבי. מתי נכנסתם לאחרונה, לאיזשהו מבחן או מוסד בארץ, בדיוק בזמן שנקבע לכם!? ככה זה בארץ... התרגלנו. האמת, מי שהגיע ב 11.00 המתין רק חצי שעה וכנ"ל מי שהגיע ב 13.30... אני מבין שהצפי היה לכ 1000-3000 איש ובסופו של דבר, לפי ההערכות, הגיעו רק פלוס מינוס 500 איש. אני הגעתי ב 11.30 ו"פספסתי" בכמה דקות את המבחן הראשון. נאלצתי להמתין עד 14.00 למבחן השני, שהסתיים בערך ב 15.00. כמות האנשים המעטה היא שגרמה להמתנה הארוכה, כי כנראה היתה כוונה להמתין לכמה שיותר אנשים ולעשות כמה שפחות "נגלות", של מבחנים. כתוצאה מכך, הבחנתי באנשי אבטחה רבים, חסרי מעש... יושבים בצד ומסתתרים מקרני השמש. גם תלושי המספרים שקיבלנו, היו מיותרים. היה חם מאוד וחבל שלא דאגו לשתיה קלה (לפחות מים...). לא מצאתי "קולר" בבית דני, אבל יפה שהיה ניתן לקנות סנדויצ'ים/שתיה באזור. המחסומים המשטרתיים נתנו תחושה לא כ"כ נעימה (מה אנחנו? אוהדי כדורגל עצבניים?!) מכיון שלא היתה "הסתערות" כה גדולה. בנוסף, היה אפשר להשתמש בכיתות של בי"ס כלשהו במקום בית דני. וטוב שהיה מגאפון לאמיר (אם זיהיתי את קולו)... בכל זאת, באולם הספורט זה היה מאוד חיוני.

למעלה