ארגוני הטרור מתארגנים להחלפת אבו מאזן

גידעון1

New member
ארגוני הטרור מתארגנים להחלפת אבו מאזן

ממש לא ברור איך אבו מאזו מנהיג אם אין לו את מי להנהיג? סלטעון ומרים אתם גם משתתפים בכנס?

mike00

New member
מגיע לו!!!

ביום שהוא יתארגן להחלפת ארגוני הטרור הוא ירוויח את הזכות שלו לנהל את שאר הנושאים הפלסטיניים.. נכון להיום נראה שאין לו לגיטימציה אצל העם הפלסטיני... מעניין אותי גם לדעת את מי הוא מתיימר לייצג,ואצל מי צריכה להיות אותה לגיטימציה?פלסטינים תושבי השטחים,פלסטינים אזרחי ישראל,פלסטינים תושבי מחנות הפליטים מחוץ לרשות ולישראל......??..??האם הוא מייצג את כולם?? נראה שיש לאבו מאזן הרבה בעיות לפתור לפני שהוא בכלל ניגש למשא ומתן מול ממשלת ישראל..... איך אפשר לעשות תהליך שלום מול מדינה ועם אחר כשאין לך שלום בית?

aviadbarel

New member
כמו שויזארד אמרה כאן לפני כמה ימים

עדיף מי שאומר את האמת בפנים, ולא נחש ערמומי (וחסר עמוד שידרה) כמו אבו מאזן. עדיף שהחמאס יעיפו אותו לעזאזל ולפחות יהיו כנים לגבי כוונותיהם. אגב - בלי חלילה להשוות, זו הסיבה שתמיד הערצתי את עזר וייצמן ז"ל, כי לא משנה אם הסכמתי איתו או לא הוא תמיד אמר את שעל ליבו, כל כך שונה מהנוף הפוליטי של ימינו.

אני לא חשוב שהוא נחש ערמומי, אבל בהחלט חסר

עמוד שדרה. גם חמאס דרך אגב לא כאלה כנים או החלטיים כמו התדמית שמיוחסת להם. היו להם בשנה האחרונה, עד המהפכה שבה העיפו את הפת"ח, הרבה דילוגים בין עמדות חמאסיות "מסורתיות" של לעולם לא נכיר בישראל, מוכנים מקסימום לשביתת נשק זמנית בלה בלה בלה לבין אנחנו מקבלים את היוזמה הערבית (שלום מלא ושגרירויות) וגם ההכרה בישראל לא תהווה את הבעיה. האגון הזה לא מונוליתי, גם בתוכו יש כנראה זרמים לכאן ולכאן, גורמים יותר פנאטים ויותר פרגמטיים.

עזתי נוצרי ראשון נרצח

ראמי עיאד, מנהל חנות הספרים הנוצרית של עזה, נרצח ביריה. הנייה גינה ובכירים בחמאס הבטיחו שהרוצחים ייתפסו וייענשו, אבל אלמנתו של ראמי חוששת לא מחמאס עצמו אלא מאנשים פרטיים פנאטיים במיוחד, שחושבים שמעשים כאלה ישאו חן בעיני ההנהגה או לפחות יעברו בשתיקה.

מוחמד5

New member
אללה ירחמו

אני מגנה את צעשה ובז למי שביצע, צריך להביא אותו לדין ולהטיל עליו עונש כבד ביותר.

THE WIZARD 55

New member
מאוד מצער מה שקורה שם

גם הכפיה הדתית, בהן נשים נוצריות יצטרכו להסתובב עם כיסוי ראש ברגע ששהנהגה קובעת שתהיה כפיה דתית על כל הדתות וגם על החילונים אין פלא אם תושבים יקחו את החוק לידיים.

הלוואי והיה לי העונג להשתתף בועדה

אבו מאזן מזמן לא רלוונטי וכל הסכם איתו לא יהיה שווה את הניר שעליו ההסכם חתום אבל אם החמאס ישלוט ברשות ההסכם יהיה שווה הרבה יותר ובגלל זה רק החמאס הוא הפרטנר האמיתי

respecta1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את מקשיבה לעצמך? אולי הוא השולט והוא היחיד שיכול ליישם.. אבל פרטנר?

אם ישראל תסכים לויתורים נרחבים אז כן הוא

פרטנר. נסיגה לקווי 67 והכרה מלאה בזכות השיבה יעניקו שקט של 10 עד 15 שנים ולאחר מכן ניתן לערוך מו"מ מחודש עד לשביעות רצונו של חמאס ואז יהיה שלום צודק לכל הצדדים

mike00

New member
למה שלום ל-10-15 שנים?מה את מצפה שיקרה אחר כך

ולמה את מתכוונת כשאת אומרת "לשביעות רצונו של החמאס"??? ואם הוא לא יהיה שבע רצון?מה אז?הוא יחזיר לנו את השטחים חזרה??הוא יורשה לתקוף את ישראל?? ומה אם ישראל לא תהיה שבעת רצון?היא תורשה לתקוף כרצונה?? מרים,האירי את עיני בבקשה.... למה צריך 15 שנים כדי לדעת מה יביא לשלום צודק? את מנסה להגיד שנכון להיום אין לפלסטינים מושג מה צריך לקרות כדי שיהיה פה שלום צודק?הם צריכים עוד 15 שנים לחשוב על זה,להפוך את זה מכל צד ואז,רק אז אולי הם ידעו? מי שרוצה שלום היום צריך לבוא עם מסמך שבו הוא מעלה את כל הסוגיות שלדעתו מונעות את השלום היום... לא מחר,לא בעוד 10 שנים ולא בעוד 30 שנים!!!

respecta1

New member
אחי פרוש

היא פאנטית אמיתית, זה כמו שתנסה לדבר בהיגיון לערפאת.. חבל על הזמן שלך

mike00

New member
אני לא מנסה לשכנע אותה,ההיפך..שהיא תשכנע אותי

שתענה על השאלות שלי בהגיון בבקשה..

../images/Emo6.gif../images/Emo191.gif../images/Emo151.gif...קח כדור...יהיה בסדר...

ישראל לא תחזור לקווי 67' בטח ובטח לא עבור שקט זמני. ישראל לא תעביר את הר הבית לפלשתינים. וזכות השיבה - זה לא יקרה אפילו עבור שלום עולמי+סוף לעוני ולרעב בעולם+תרופות לסרטן ולאיידס. שביעות רצונו של החמאס לא מעניינת את ישראל. שביעות רצונו של החמאס משמעותה מוות לישראל וישראל לעולם לא תמות, ומי שלא מאמין לי אני מזמין אותו מכל הלב לבדוק.

למעלה