ארגזים למעבר דירה

יה-יה

New member
ארגזים למעבר דירה

{סוף סוף גם לי יש שאלה לפורום הנפלא הזה
} היכן ניתן להשיג ארגזי קרטון לאריזה לפני מעבר דירה? אני יודעת שחברת ההובלה מספקת ארגזים, אבל ההובלה היא רק בעוד כמה חודשים והארגזים נחוצים לעכשיו (ועוד לא הוזמנה חברת הובלה, מן הסתם
). [מספר חנויות שמשתמשות בארגזים, סירבו בנימוס] רעיונות? תודה, יה-יה

יעלת

New member
קרטונים

תנסי מחוץ לסופרים,או חנויות כמו הום סנטר. בסופר הם מקבלים את הסחורה בקרטונים ואין להם שימוש. תנסי אולי לקשור קשר כמו בצבא עם המחסנאי. בהרבה ריכוזי חנויות יש ריבוע רשת שבו זורקים קרטונים. הם לא אידאליים כי הם קטנים יחסית לקרטונים של חברות הובלה. אופציה נוספת היא לרכוש קרטונים,או במפעלים או אפילו באופיס דיפו.

דרדרית

New member
הטיפ היחידי שיש לי הוא....../images/Emo77.gif

ממש לאסוף ארגזי הקרטון. תתפלאי כמה נוח לארוז בהם בגלל שהם קטנים וניתנים לנשיאה (גל על ידי נשים. לפני כשנה כשעברתי דירה - פשוט במשך כמה שבועות לפני- עשיתי סבב ליד מרכזי הקניות ובחלקם יש מתקן בו זורקים בעלי החנויות את קופסאות הקרטונים. העמסתי באוטו ו- הופ עוד סיבוב. גם לפרוק אותם קל יותר והכי חשוב - כשמסתיימת ההעברה- אפשר תמיד למחזרם... שיהיה לך בהצלחה. טיפ נוסף- לכתוב ישר על כל קופסה את תכולתה...

אבא אסא

New member
יש מלא מלא ארגזים מול קניון איילון

שם אנחנו אספנו ארגזים כשעברנו דירות. איפה שהום סנטר - ממול יש חנות צעצועים. ממש ליד חנות הצעצועים יש מתקן לאיסוף קרטונים. וואו כמה יש להם. בצלחה.

יה-יה

New member
תודה רבה לכולם ../images/Emo24.gif

אני אמסור את הטיפים למי ששאל (זו לא אני
). מודה לכם גם בשמו.
יה-יה

לגבי אריזה

אז אנחנו גם עברנו לא מזמן דירה ואת הצלחות לא עטפתי בעיתונים פשוט לקחת כמה צלחות (או שביר אחר) להכניס לשקית של סופר להדק היטב וככה להצמיד דברים אחד ליד השני, רצוי בקרטונים לא גדולים מדי. ממליצה עד מאוד בפרט שאת כל הכלים שטפתי לפני האריזה ועם הפירוק כל שנשאר להוציא מהשקית וישר לארון.

מעיןבר

New member
אם את מוכנה להשקיע

ניתן לקנות בדואר ארגזים בכל מני גדלים - מאוד מאוד נוח (גם לאפסון למשך זמן רב - את יודעת שהארגז חדש ולא יתפרק...)

למעלה