ארגנטינאי חדש נכנס לפורום פה לראות

ארגנטינאי חדש נכנס לפורום פה לראות

מה מצב אנשים אני דרום אמריקאי>ארגנטינאי במקור כמה אנשים יש פה?

אלון 58

New member
יש מספיק,וכולם/ן חבר'ה טובים...,

לא כולם ילידי ארגנטינה או ממשפחות משם,אבל לכולם יש איזשהו קשר רגשי לשם. Bienvenido
ברוך הבא!

גרי רשף

New member
../images/Emo13.gif

בן 46, יליד הארץ, ההורים משם, וגם אני מרגיש קצת שייך לשם. פרטים נוספים בכרטיס האישי.

MiAdi

New member
Buen Dia אני....../images/Emo42.gif

ילידת ארגנטינה, עליתי בגיל מאד צעיר, בת 43+ מבאר-שבע. ברוך הבא

אני ארי פטסנה תקליטן מוסיקה לטינית

מנגן בכל מביסה אירוע גר בפתח תקווה עליתי ארצה ב90 הייתי גר במחוז "לה פמפה"800 קמ מבואנוס אירס לפעמים יש לי געגועים.

Madonna Men

New member
ברוך הבא ../images/Emo70.gif

הפמפה איזור יפה ! איפה שאוויטה הייתה גרה

אלון 58

New member
../images/Emo24.gifברוכה השבה../images/Emo70.gif

לא ראינו אותך הרבה כאן בזמן האחרון...!

MiAdi

New member
שבת שלום, התכוונת אליי?../images/Emo8.gif

מקווה שנהנתם בטיול בחו"ל. לא היה לי הרבה זמן להשתתף בזמן האחרון מכל מיני סיבות קצת אישיות, אבל אני נכנסת מדי פעם ומתעדכנת. אני מחפשת עבודה די הרבה זמן וזה פשוט "סיוט" והמצב על הפנים....... ועוד דבר, עדי שלי צריכה ביום ה' הקרוב לעבוד ניתוח לכריתת פוליפים ואני מקווה שהכל יעבור בשלום ותחזור לעצמה מהר. מצטערת אם אני כותבת על נושאים שלא קשורים כ"כ לתרבות ארגנטינה, אבל אתם סולחים לי נכון?

אלון 58

New member
כן,תודה נהנינו...,

העיקר שסיון נהנתה.קודם כל הכי חשוב,זה הבריאות של עדי,שמרי עליה ואנו כולנו נחזיק אצבעות(
)שהכל יעבור בשלום והיא תהיה בריאה,ואחר-כך תתפני למצוא עבודה,קודם-כל הילדה ובריאותה,בכל מקרה,
בכל,אבל אם כבר דברת על נסיעתנו,אז את בכל-זאת מעודכנת.
:
עבור עדי(כדאי להדפיס ולתת לה):ארנב חמוד מאבני-לגו,מקבל את פני הבאים בכניסה לפארק "לגולנד" שבמערב דנמרק. זו הקדשה לעדי שלך,עם איחולי החלמה ובריאות,ממני ומסיון.

למעלה