ארגנטינה - בוליביה 21:00 ערוץ ספורט2 צ'רלטון

pepe chatruc

New member
ארגנטינה - בוליביה 21:00 ערוץ ספורט2 צ'רלטון

בולביה מעולם לא ניצחה במונומנטל וכבר 10 שנים שלא ניצחה את ארגנטינה מה שכנראה הקל על באסילה לפתוח בהרכב התקפי למדי עם "שלישיית הגמדים" מקדימה. ההרכב הצפוי : פאטו איבארה , דמיצ'ליס , מיליטו , זאנטי מסצ'ראנו , קאמביאסו , ריקלמה טבס , מסי , אגוורו זאנטי יפתח כנראה מגן שמאלי במידה והיינצה לא יצליח להתאושש מהפציעה ואיבארה יכנס לימין , אגוורו יפתח ככל הנראה במקום קרספו שאמנם כשיר למשחק אבל סובל מפציעה טורדנית שמגבילה אותו מעט. רק לפני שנה וחצי ששאלו את גרונדונה (נשיא ההתאחדות) על האפשרות שמסי , טבס , אגוורו וסביולה (אז רלבנטי) ישחקו ביחד בהרכב הוא ענה , "בטח , רק חסר שנקרא לשלגייה..." (שלגייה ושבעת הגמדים).

Shir17

New member
מסי - טבס - קון

ממממ טעים :) מבחינה התקפית לדעתי זאת השלישייה הכי מוכשרת שהייתה לכדורגל הארגנטינאי בעשור האחרון - עם כל הכבוד לקרספו וסביולה ושאר החלוצים שלבשו את המדים של הסלקססיון בתקופה הזאת. ההגנה לא משהו , והקישור ? היו ויהיו יותר טובים עם כל הכבוד למסצ'רנו וקמביאסו (רומאן זה כבר סיפור אחר). הייתי רוצה לראות שחקנים כמו בלוסצ'י ובאנגה מקבלים צ'אנס במשחקים כמו בוליביה בבית, אחרת מתי הוא יזרוק אותם למערכה - נגד ברזיל במרקאנה ??? * ד.א לגבי ריבר : למישהו יש מושג מי הולך להחליף את פסארלה ???

pepe chatruc

New member
מסצ'ראנו לא צפוי לפרוש בשנים הקרובות

וכל עוד יש לך את 1 הקשרים האחוריים הטובים בעולם חבל לנסות אחרים , השחקן הכי בטוח בהרכב של קוקו הוא מסצ'ראנו ולהשוות אותו לכל קשר ארגנטינאי אחר היום זה עלבון לדעתי. לטעמי בשיטה הרגילה של קוקו (4 3 1 2 ) בלוסצ'י צריך לפתוח לפני קאמביאסו אבל שמשחקים עם דובלה סינקו יש שחקנים לפניו בתור (גאגו , לדסמה ) להזכירך המשחקים הטובים של בלוסצ'י העונה (לא היו מספיק כאלו סובל מחוסר יציבות קשה) היו בתור קשר שמאלי או ימני את תחילת העונה בתור דובלה סינקו הוא ירצה לשכוח למרות שפה ושם נתן הצגות. באנגה , למה למהר יש לו עוד הרבה מה ללמוד חבל לשרוף אותו בגיל כזה (כמו מה שנראה שהולך לקרות עם גאגו כרגע) שיש לפניו שחקנים הרבה יותר טובים כרגע. בקשר לחלק הקדמי , טבס באגף נשמע הרבה יותר טוב מטבס כ 9 ובכלל השילוב יחד עם ריקלמה מאחור , שיפנק בכדורי עומק , נראה מצוין על הנייר. מועמדים לריבר נזרקו כל השמות האפשריים ביומיים האחרונים מביאנצ'י עד טולו גאז'גו... אבל שני השמות העיקריים כרגע (משתנה כל חצי יום) הם אל צ'ולו סימאונה וראמון דיאס (שהודיע כבר שישאר בסאן לורנסו).

Shir17

New member
נקודה נקודה...

* לגבי מסצ'ארנו - נכון שבתור גז'ינה אני חולה עליו אבל הבנאדם אפור מדי, הגנתית הוא מושלם, אבל הוא לא תורם מספיק להתקפה לדעתי ויש לי בעיה עם שחקנים כאלה... אז כן הוא קשר אחורי מעולה אבל מה עם ההתקפה ? * לגבי בלוסצ'י - ברור שהוא לא יכול לשחק דובלה סינקו (50/50), זה לא התפקיד שלו, זה לסרס אותו... אני התכוונתי לתת לו לשחק במשחקים מהסוג הזה , בבית מול בוליביה / ונצואלה / פרגוואי , שתכל'ס גם אם תעלה עם ישראלביץ' בקישור ועם לואיס פביאני בהתקפה אתה תתן בראש, כדי שיתבשל ליום שאחרי רומאן - כי הוא יצטרך להחליף אותו והיום הזה הוא לא כזה רחוק ! * באנגה - שוב רק כדי לבשל על אש קטנה (האמת ששכחתי לגמרי מגאגו וזה אומר הכל על השחקן הזה). * החלק הקדמי - טבס ומסי באגפים נשמע מעולה, וקון הוא אולי השחקן הארגנטינאי שאני הכי אוהב כרגע, א-ב-ל, אני לא בטוח שקון כ-9 זה רעיון כ"כ טוב ברגע שנגיע לרגעים שמשחקים מול נבחרות אירופאיות או ברזיל וכו' (למרות שהוא עושה טרור בליגה הספרדית עם פורלאן), הוא קצת קטן מדי... קצת... * והכי חושב לגבי ריבר - ראמון דיאס הוא גז'ינה אמיתי והוא האחרון שבאמת הצליח על כסא המאמן שלנו, אבל לפי דעתי צריך "דם צעיר", משהו חדש, עם המון נשמה והתלהבות - ואין כמו "EL CHOLO" בשביל המטרות האלה, יהיה מעניין בכל מקרה ! אה , וכרוני, ניפגש במאר דל פלאטה - לאנוס אלופה ! :)

pepe chatruc

New member
שתי נק'

לא מסכים לגביי מסצ'ה , מבחינתי שחקן מושלם לעמדה שלו , קאמביאסו זה סיפור אחר. בלוסצ'י הוא לא פליימייקר הוא לא טוב עם הגב לשער , בתור שמאלי או ימני במערך הרגיל של קוקו הוא יכול להבריק (במקום מקסי או קאמביאסו). אבל כמו שכבר רשמת למעלה הכל עניין של דעות...

למעלה