ארגנטינה וצרפת

ארגנטינה וצרפת

הייתי רוצה לדעת כמה משחקני הנבחרות הנל הם שחקנים בין לאומיים (כמו זידאן שמשחק בספרד)?

Uncle Leo

New member
לא בדיוק

אני לא יכול להגיד לך בדיוק... אבל הנה כמה שאני מוציא בשליפה: ארגנטינה: הרנן קרספו (מילאן בהשאלה מצ'לסי), וולטר סמואל (ריאל מדריד), פרננדו קבנגי (ספרטק מוסקבה), קארלוס טבז (קורינטיאנס, ברזיל), לאו פרנקו (אתלטיקו מדריד), חואן רומאן ריקלמה (לא בטוח שהוא בנבחרת, אבל אני מתאר לעצמי שכן... ויאריאל בהשאלה מברצלונה), חאווייר סאביולה (מונאקו בהשאלה מברצלונה), פאבלו איימאר (ולנסיה), קופרה (רומא), לאונרדו פונזיו (זרגוסה), גבריאל היינצה (מנצ'סטר יונייטד), מיליטו (שכחתי, איזה קבוצה בספרד). צרפת: תיירי הנרי (ארסנל), פטריק ויירה (ארסנל), פיליפ מקסס (הוא בנבחרת? רומא), סילבסטרה (מנצ'סטר יונייטד), רוברט פירס (ארסנל), דויד טרזגה (יובנטוס), קאפו (אני די בטוח שהוא צרפתי, יובנטוס). אני בטוח שיש עוד המון... אבל אני לא מצליח לחשוב כרגע עליהם. ואגב, זידאן כבר פרש מנבחרת צרפת.

תודה רבה

תודה רבה אומר לך מה פשר השאלה לפי הדירוג העולמי ארגנטינה במקום 3 וצרפת במקום 2 וסתם רציתי לבדוק האם זה מוצדק לפי פרמטר :כמה שחקנים מכל נבחרת משחקים באירופה ובליגות היוקרתיות

S M F

New member
אתה מצחיק.

אם זה הפרמטר אז עדיף שהדירג שלך לא יהיה קיים. אין קשר בין מה שאתה אומר למציאות. צרפת היא מדינה באירופה ולכן כ-ל השחקנים שלה משחקים בישבשת אירופה..

לא הובנתי כהלכה

אני חייב להגן על כבודי ולכן: 1.לא אמרתי שזה הפרמטר היחיד 2.מה שרציתי לומר זה שהדירוג הזה לא משקף ולא אמיתי אני מודה שאין לי כרגע הצעות לייעול הדירוג אני רק אומר שמדינות חלשות שלא נמצאות באירופה כמו מכסיקו ניגריה ארגנטינה ועוד הם פשוט מקופחות למרות שיש שם ליגות ברמת כדורגל לא פחות טובה מבאירופה ולכן הקיפוח הוא גם ברמת נבחרת וגם ברמת הליגה

תשובה לבילי תומפסון

סמואל-ריאל מדריד דייגו פלסנטה- לברקוזן פבריציו קולוציני- לה קורוניה זאנטי- אינטר וורון - אינטר קמביאסו- אינטר סורין - ויאריאל סקלוני - לה קורוניה קירוגה - וולסבורג דאלסנדרו - וולסבורג ריקלמה- ויאריאל איבאגסה- אתלטיקו מדריד לוסיאנו גלטי- סראגוסה חוויאר מסצרנו- בדרך לקורינתיאס טבס- קורינתיאס סולארי- ריאל מדריד סזאר דלגדו - מקסיקו איילה - ולנסיה פלגרינו- ליברפול

תשובה לבילי תומפסון

סמואל-ריאל מדריד דייגו פלסנטה- לברקוזן פבריציו קולוציני- לה קורוניה זאנטי- אינטר וורון - אינטר קמביאסו- אינטר סורין - ויאריאל סקלוני - לה קורוניה קירוגה - וולסבורג דאלסנדרו - וולסבורג ריקלמה- ויאריאל איבאגסה- אתלטיקו מדריד לוסיאנו גלטי- סראגוסה חוויאר מסצרנו- בדרך לקורינתיאס טבס- קורינתיאס סולארי- ריאל מדריד סזאר דלגדו - מקסיקו איילה - ולנסיה פלגרינו- ליברפול

למעלה