ארגנטינה - טיול של חודש

yaeltlmr

New member
ארגנטינה - טיול של חודש

אני מעוניינת לטייל בארגנטינה במשך חודש בסביבות דצמבר/ינואר. אני לא רוצה לעשות טרקים אלא טיול יותר קליל של טיולי יום, ערים וכו'. המקומות שנראים לי הכי מעניינים הם בואנוס איירס ואיגואסו, לא מעניין אותי כל כך לטייל בדרום ארגנטינה כיוון שאני רוצה להיות בעיקר במקומות חמים. הייתי כבר במרכז אמריקה, אבל עכשיו יהיה לי רק חודש ויש לי כמה שאלות: 1) האם התקופה של דצמבר/ינואר מתאימה לטיול בארגנטינה? 2) באיזה ערים/מקומות אתם ממליצים להיות? 3) האם כדאי לשלב מדינה נוספת בטיול? (אולי ברזיל) תודה על העזרה.

natyh

New member
בשלושה שירשורים מתחת

לשירשור הזה ענינו בדיוק לשאלות הללו . בברכה נתי

alejo23

New member
שלום לך

התקופה בה תבקרי זה שיא הקיץ בארגנטינה,כך שמבחינת מאזג אוויר לא תסבלי בקור,אפילו בברילוצה מגיע למעל 30 מעלות,למרות שיכול גם ליהיות קר בתקופה זאת,אבל די נדיר. בחלק המרכזי וצפוני של ארגנטינה זאת עונת הגשמים,אבל לא מדובר בדר"כ בגשמים של הרבה ימים.אם את מעונינת לטייל בערים אז כמובן בואנוס איירס,וקורדובה הן שתי הערים הכי גדולות. גם רוסריו,וסלטה בצפון הן ערים יפות. אני גם ממליץ לך לבקר בברילוצ'ה שזה מקום מדהים...בטוח כבר תישמעי משהו על זה. בברזיל כמובן זאת העונה לבקר בחופים. שימי לב שזאת תקופת הקיץ וכולם בארגנטינה ובברזיל בחופש,לכן תפוסת המלאות יותר גבוה וגם יותר קשה לפעמים למצוא מקומות באוטובוסים ובטיסות. אם יש לך עוד שאלות ספציפיות לגבי ארגנטינה את מוזמנת לשאול.

yaeltlmr

New member
תודה

יש לי עוד כמה שאלות: 1) מתי חופשת הקיץ מתחילה ומסתיימת בארגנטינה? אני יכולה לדחות את הטיול או קצת להקדים ואני מעדיפה לטייל בזמן שהתפוסה לא מלאה. 2) כמה זמן מומלץ לשהות בבואנוס איירס? ומה מומלץ לעשות שם? (מקומות מעניינים בעיר וכו') 3) אתה ממליץ לשלב גם את ברזיל בטיול למרות שזה רק חודש? 4) יש חופים שווים בארגנטינה? הבנתי שיש את מאר דל פלאטה, אבל זה לא נחשב חוף מדהים...יש חופים ששווה להיות בהם? תודה על העזרה.

natyh

New member
מומלץ לפתוח ספר ולקרא

וכמו כן לדפדף אחורה בפורום ולקרא מאמרים. וכמו כן לגשת להרצאה בחנות מטילים. גוגל אם תקישי בו את המלים ארגנטינה ידע לענות לך על הרבה מאד שאלות. אחרי שתקראי מומלץ לחזור לשאול , מחר ולא קראת השאלות שלך אינן רלבנטיות לארגנטינה כי בזמן החופשה בארגהטינה יש תחבורה למקומות אליהם לפני החופשה אין תחבורה כך שלא תוכלי להגיע אליהם. אין מקומות קרים בארגנטינה בתקופת הקייץ , קראי במאמרי מזג האוויר מתי הקייץ שם ומדוע החלק היפה במדינה הוא הדרום, כדאי לשלב בטיותל גם את צילה וברזיל וכבר נתתי תוכנית בסיסית בשיקשור קודם מומלץ לקרא אחוורה . נתי

alejo23

New member
שלום

1) החופשה של התלמידים מתחילה באמצע דצמבר ונגמרת בתחילת מרץ(איזה כיף להם 3 חודשים...חח) וזה כולל כמובן גם את הסטודנטים וכל אזרח רגיל שנוהג לקחת חופשה של 15 יום עד חודש. אני לא ממליץ לך לדחות את הטיול בגלל זה,אבל אם את רוצה אז מבחינת לא לסבול מקור תעשי את זה כמה שיותר קורב לתאריכים אלו.פשוט צפי שהנסיעות וגם מקומות הלינה יהיו קצת יותר יקרים,אפילו ההוסטלים שאליהם הולכים הסטודנטים,אבל בקטנה
2) לגבי בואנוס איירס זאת שאלת המיליון,תחשבי זה 10 פעמים ת"א,אז בטוח יש מה לעשות שם,הכל תלוי מה מעניין אותך. אחרי שתקראי קצת על בואנוס איירס ותדעי מה פחות או יותר מעניין אותך אולי אוכל לתת לך עוד כמה טיפים. 3 + 4) בארגנטינה אין חופים יפים(ואני יליד מר דל פלאטה),אז ממש אין טעם לבזבז זמן על חופים,לפי אירגון הטיול שלך תדעי אם שווה לך לבקר בברזיל בחופים,או ליהיות בדרום ארגנטינה,המרחק ביניהם גדול,ובטיול של חודש עדיף לך להשקיע בטיסה אם את מעוניינת ליהיות בשני המקומות(אני מאופן אישי היתי נשאר חודשיים בחופים בברזיל...חחח) שיהיה בהצלחה

למעלה