ארגנטינה לחודש וחצי

avital82

New member
ארגנטינה לחודש וחצי

היי אני טסה לחודש וחצי לארגנטינה נובמבר וחצי דצמבר מכיוון שהתקופה קצרה אני מתלבטת על מה לוותר ומה להכליל בטיול ההתלבטות שלי היא לגבי סלטה האם כדאי לוותר? לפי התמונות היא נראת משעממת... תודה מראש אביטל

גוברפיש

New member
אני חושב שכדאי לוותר

את יורדת דרומה לפטגוניה? נראה לי שכן, כי העונה טובה. אז במסגרת של חודש וחצי, הייתי מוותר על סלטה. שומר לפחות חצי מהזמן לארץ האש ופטגוניה, כמה ימים בצפון פטגוניה ואיזור האגמים, כמובן שכמה ימים בואנוס איירס, ושוקל מאד בחיוב לקנח באיגואסו. אבל... לא הייתי בסלטה

avital82

New member
סלטה..

כן זה מה שחשבתי אבל עדיין יש התלבטות... מישהו היה שם?

alejo23

New member
התי בסלטה,זה מקום ממש לא משעמם,כשמדברים על

האזור כולו של סלטה וצפון ארגנטינה,ולא על העיר באופן ספציפי,אולי נכון,בעיר עצמה אין יותר מידי מה לעשות. אבל רוב האזור של סלטה,טוקומן,קטמרקה וכל אזור צפון מערב ארגנטינה הוא מאוד יפה אך הנוף שלו מדברי ויחסית דומה לזה שיש לנו בארץ,ובכל מקרה דורש הרבה זמן,לכן בגלל התקופההקצרה שיש לך אני ממליץ לך להקדיש יותר את זמנך לאזור פטגוניה,בתנאי שזהו הנוף שמעניין אותך. אם את דווקא בקטע של נוף אנדי-אלטיפלאנו ונופים מדברים בקרי בצפון ארגנטינה. אל תשכחי שכל פעם כשמישהו ממליץ הוא עושה את זה לפי טעמו ושיקולי הדעת שלו,לכן חשוב שתדעי את כל האופציות ואת תעשי את הבחירה הנוחה לך. בהצלחה.

alejo23

New member
כמעט בכל מקום

אני לדוגמא עשיתי בברילוצ'ה בחורף בשלג,היה ממש מגניב. אבל כמעט בכל מקום תיירותי יש טרקטורוני,צריך לברר באותה עיר.

למעלה