ארגנטינה לחודש- מרץ/אפריל

philizoe

New member
ארגנטינה לחודש- מרץ/אפריל

היי אני מתכננת טיול לארגניטינה, לחודש במרץ אפריל (10.3-10.4 כזה) אני יודעת שאני רוצה להגיע לא קפלטה ולבריולצה. השאלה מה עוד? אני מתכוונת לטוס די מיידית לדרום מבואנוס- השאלה אם לאל קלפטה / אושיוה? האם לוותר על אושיוה? טיילתי באלקסה, ראיתי קרחונים, אני מחפשת טרקים ואנשים טובים חשבתי לטוס מאל קלפטה לבריולצה ומשם לעלות באטובוסים.... אני בחורה, בת 27, טסה לבד אשמח לכל המלצה תודה רבה נועה

טרקים יפים

אם קרחונים פחות מעניינים אותך אז אין לך כל כך מה לחפש באל קלפאטה, אבל 3 שעות נסיעה משם באל צ'אלטן את תמצאי טרקים יפיפיים סביב הפיץ-רוי. לדעתי כדאי לך לוותר על אושוואיה, שעלולה אפילו להיות סגורה כבר בתאריכים הללו, ובכל מקרה תהייה קרה מאוד ונראה לי חבל על זמנך הקצר.

d a v i d k a

New member
הצלחת להצחיק אותי ../images/Emo13.gif

מה זאת אומרת "...אושוואיה, אפילו עלולה להיות סגורה..."?
אושוואיה זאת עיר לא מוזיאון. אני הייתי שם בסוף יולי והכל היה פתוח. נכון, פחות תיירים, יותר קר, אבל הכל פתוח. יש גם מקומות יפים לטייל מסביב. כן, גם בחורף וכשיש שלג בכל מקום. זאת חוויה מסוג אחר. שבת שלום.

לצחוק זה בריא ../images/Emo8.gif

כוונתי הייתה שבמקרים מסויימים סוגרים את הכבישים באזור אושוואיה ואז אי אפשר להגיע לשם. בנוסף, אני הבנתי (אבל יכול להיות שאני טועה) שבתאריכים מסויימים סוגרים את הפארקים שסביב אושוואיה ואי אפשר לטייל בהם.

למעלה