ארגנטינה

avital82

New member
ארגנטינה

שלום אני טסה לחודש וחצי בנובמבר לארגנטינה האם אפשר לקחת טיסה חזרה ארצה מאלקלפטה או ברילוצה? או רק בואנוס איירס. דבר נוסף האם יש טיסה מומלצת? האם כדאי להזמין כרטיס מסוכנות נסיעות או ישר מחברה כמו איסתא? תודה מראש אביטל

natyh

New member
טיסות פנימיות ובינלאומיות

טיסות בינלאומיות יוצאות רק מבואינוס למיטב ידיעתי, ניתן לשלב בטיסות פנים שיעברו דרך בואינוס לקישור לטיסה בינלאומית . טיסות מומצות חפשי בכל סוכנויות הנסיעות לעתים יש מבצעים. בברכה נתי

yotamir

New member
רק מבואנוס איירס, ותזהרי....

שלא יתעצבנו עליך מדוע את טסה בנובמבר, ולא בחודש אחר, שמתאים למנהל הפורום

avital82

New member
תודה, ועוד משהו

קודם כל גם אני לא מרוצה מכך שאני נוסעת בנובמבר אבל אין ברירה אילוצי עבודה. זאת גם הסיבה שהתקופה היא רק חודש וחצי. דבר נוסף כמה ימים אני צריכה לשריין לפוקון? אני מעונינת לעשות הר ויאקה (במידה והמזג איר יאפשר), טרק נמלים של יום אחד, מעיינות חמים. ואז לחזור בחזרה לארגנטינה.

natyh

New member
ענין של מזל

מבחינת מזג אויר נובמבר דצמבר יכול להצליח אוקטובר בעייתי .. כדאי לשריין 4 5 ימים יש באזור פרקים מדהימים כגון פרק המטריות קונגיגיו בסביבת טמוקו ייתכן וכדאי לשלב . תיהני

The Cat Woman

New member
נובמבר זה בסדר גמור. תתעלמי מהם ../images/Emo3.gif

יכול להיות שיהיה קצת קריר בבואנוס איירס, אבל את תמיד יכולה לרדת ישר דרומה ולסיים עם בואנוס בדצמבר כשכבר יותר חמים ונעים. אני הייתי בפוקון שבוע, אבל אפשר להגיע ולסדר טיפוס ליום למחרת, זה כבר יומיים... את המעיינות בד"כ עושים באותו יום של הטיפוס על הויאריקה כ"פינוק" שכזה. טרק הנמלים- יום אחד, נניח שתקחי יום מנוחה אחרי הויאריקה ולפני טרק הנמלים- תוכלי לטייל בפוקון וללכת לחוף המקסים ביום הזה. סה"כ בערך 4-5 ימים.

natyh

New member
אפשר להגיע ולטפס באותו היום

ואפשר גם לחכות שבועיים ולא להצליח לטפס .... הכל ענין של מזל ואת שני הדברים הכתובים כאן חוויתי .

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifצודק, שכחתי מעניין המזל...

אני פשוט טיפסתי ביום למחרת, אז שכחתי מבעיית העננים והקרח על ההר.

alejo23

New member
בנובמבר כבר חם בבואנוס איירס,למרות שגם יכול

ליהיות שם קר גם בפברואר

The Cat Woman

New member
השנה דווקא היה קריר יחסית לשנים קודמות

בכלל- הבנתי שעבר על ארגנטינה חורף קשה יחסית, הטרקים לא נפתחו לחלוטין אפילו בדצמבר... ובנובמבר אמור להיות חמים במשך היום וקריר בערב כי זה עדיין לא שיא הקיץ אני טועה?

alejo23

New member
נכון,החורף שעבר היה מאוד קר וירד שלג ברוב

המדינה. אבל באוקטובר כבר לא היה כל כך קר. תשווי את אוקטובר שם לאפריל פה,זה כבר אביב. ברור שבדרום קר,אבל זה כבר לא כל כך רגיל שלתקופה זאת ירד שלג,למרות שבפטגוניה יכול לרדת שלג גם בינואר.

למעלה