ארגנטינה

avital82

New member
ארגנטינה

אני טסה לחודש וחצי לארגנטינה מ28 לאוקטובר עד ה-10 לדצמבר. אני מתלבטת אילו אתרים לכלול בטיול... האם כדאי לעשות את הפיץ רוי והקרחון המתנפץ? האם לעשות את סלטה? בטוח שאני אעשה את מפלי האיגווסו,בואנוס איירס, ברילוצה, פוקון, מה דעתכם?

Lior G3

New member
בחודשים האחרונים היו לפחות 10 אנשים

שחיפשו גם מסלול לבערך חודש, תריצי חיפוש בפורום תחפשי "ארגנטינה". שיהיה בהצלחה

avital82

New member
נכון וקראתי הכל

אבל עדיין אני מתלבטת האם כדאי להיות בקרחוץ המתנפץ והפיץ רוי או שלוותר מבחינת מזג אויר, זמן ,מרחק.

natyh

New member
השאלה היא

הכונה לנסוע לארגנטינה או לצ'ילה ארגנטינה . ברגע שכתבת פוקון שביא במילה התחיבת למסלול .

The Cat Woman

New member
סלטה די רחוקה מכל הנ"ל

אפשר לוותר עליה לדעתי בחודש וחצי- אם את כבר במילא הולכת להמצא בבארילוצ'ה ופוקון- אז כן כדאי גם פיץ רוי ואל קלפאטה. יש נסיעה... אבל בהחלט שווה. בדקי גם אופציה לקפוץ לפוארטו מאדרין לראות מושבות פינגווינים ואולי גם לויתנים.

avital82

New member
פיץ רוי

בפיץ רוי יש אפשרות רק לישון בשטח? או אפשר גם בהוסטל? כי הבנתי שבתקופהשאני יהיה יהיה קר מאוד...

avital82

New member
עוד שאלה

טיסות פנימיות כדאי להזמין מהארץ או כבר שנגיע לשם נזמין?

SOLO TREKKER

New member
קודם כל יש להבחין בין שני פיץ רוי:

ישנה עיירה בשם זה בחוף המזרחי (אטלנטי) של ארגנטינה, וישנו ההר בשם הזה. הכוונה שלך היא כמובן להר. לידו מצויה עיירונת בשם אל-צ'לטין, שם אפשר לישון בהוסטל. אבל טרק למרגלות הפיץ רוי או למרגלות CERO TORRE הסמוך יחייב שינה בשטח. אם אתם לא מעוניינים לישון בשטח תאלצו להסתפק בטיולי יום עם חזרה בכל ערב להוסטל באל-צ'לטין.

moligla

New member
נצל"ש. יש לי תכנון זמנים

לטיול בארגנטינה של 35 יום. אני אשמח אם תוכלי לתת הערות או הארות. בואנוס איירס והסביבה 13.9-20.9 איגואזו 20.9-23.9 סלטה 24.9-27.9 טוקומון 27.9-30.9 פיץ' רוי - 1.10-4.10 פונטו טומבו 4.10-7.10 ברילוצ'ה 8.10-13.10 בואנוס איירס 14.10-16.10 התכנון הוא על פי הערכה שלי בלבד. אין לי דרך לדעת כמה אני מציאותי או לא. אני מתכנן שתי טיסות פנימיות: בין בואנוס איירס לאיגואזו, ובין טוקומן לפיץ' רוי. שאר הדרכים יעשו בקאמבוסים. אשמח על שיתוף הפעולה.

moligla

New member
אני לא חושב

גם ככה זה דיי צפוף. בכל מקרה אני אהיה רק בתחומי ארגנטינה.

moligla

New member
ראש השנה אצל חבר בבית

אולי נקצר את זה באמת, אבל אלו התאריכים של החג

למעלה