אני טסה לחודש וחצי לארגנטינה מ28 לאוקטובר עד ה-10 לדצמבר. אני מתלבטת אילו אתרים לכלול בטיול... האם כדאי לעשות את הפיץ רוי והקרחון המתנפץ? האם לעשות את סלטה? בטוח שאני אעשה את מפלי האיגווסו,בואנוס איירס, ברילוצה, פוקון, מה דעתכם?
אפשר לוותר עליה לדעתי בחודש וחצי- אם את כבר במילא הולכת להמצא בבארילוצ'ה ופוקון- אז כן כדאי גם פיץ רוי ואל קלפאטה. יש נסיעה... אבל בהחלט שווה. בדקי גם אופציה לקפוץ לפוארטו מאדרין לראות מושבות פינגווינים ואולי גם לויתנים.
ישנה עיירה בשם זה בחוף המזרחי (אטלנטי) של ארגנטינה, וישנו ההר בשם הזה. הכוונה שלך היא כמובן להר. לידו מצויה עיירונת בשם אל-צ'לטין, שם אפשר לישון בהוסטל. אבל טרק למרגלות הפיץ רוי או למרגלות CERO TORRE הסמוך יחייב שינה בשטח. אם אתם לא מעוניינים לישון בשטח תאלצו להסתפק בטיולי יום עם חזרה בכל ערב להוסטל באל-צ'לטין.
לטיול בארגנטינה של 35 יום. אני אשמח אם תוכלי לתת הערות או הארות. בואנוס איירס והסביבה 13.9-20.9 איגואזו 20.9-23.9 סלטה 24.9-27.9 טוקומון 27.9-30.9 פיץ' רוי - 1.10-4.10 פונטו טומבו 4.10-7.10 ברילוצ'ה 8.10-13.10 בואנוס איירס 14.10-16.10 התכנון הוא על פי הערכה שלי בלבד. אין לי דרך לדעת כמה אני מציאותי או לא. אני מתכנן שתי טיסות פנימיות: בין בואנוס איירס לאיגואזו, ובין טוקומן לפיץ' רוי. שאר הדרכים יעשו בקאמבוסים. אשמח על שיתוף הפעולה.