ארד לשטילוב

cubano1

New member
ארד לשטילוב

לא ראיתי בלייב - עכשיו צפיתי בסרטונים

המצב שלנו טוב אם אנחנו מתאכזבים ממדלית ארד...
אלכס הציג תרגיל מעולה, בדרגת קושי של 6.7.
הפס הראשון שלו - הקוליבאנוב מדהים כל פעם מחדש - והוא איבד ניקוד בצעד הקטן שלקח אל מחוץ לשטח המזרן.
הוא גם שדרג את אחד הפסים באמצע - ואני בטוח שאת הסלטה קדימה שהוא עשה הוא יכול לתבל בעוד בורג בשביל עוד עשירית בונוס.

הגיוני שהוא עדיין לא בכושר שיא - יש עוד חודש פלוס עד האולימפיאדה. היה חסר לו מיץ בסוף ולכן לא נחת טוב את הצוקהארה האחרונה - אני משער שעד האולימפיאדה זה כבר יזרום.

יפה שעם שתי שגיאות לא קטנות הוא עדיין יכול לקחת את הארד. עם שגיאה אחת הוא היה עוקף את הבלארוסי ולוקח את הכסף, וללא שגיאות את הזהב
לבלארוסי היה תרגיל יפהפה ונקי.
וקוזמידיס שלקח את הזהב עם תרגיל ראוי בהחלט לא יהיה בלונדון מאחר ולא נשלח לתחרות המבחן - כי לא היו מספיק מקומות למתעמלים יוונים וולאסיוס מאראס - מתמחה במתח נשלח במקום.

בסך הכל אליפות מוצלחת - גם קריטריון לפליקס וגם מדליה לאלכס. מזל טוב.

gymfan

New member
התחרות של שטילוב

הסלטה קדימה ששטילוב עושה היא לא הכנה לבורג, הוא מבצע אותה כאשר הוא מרגיש שלא ינחות סטיק אחרי הבורג וחצי, הסלטה היא רק בשביל נחיתה נקייה. במוקדמות הוא לא ביצע את הקוליונוב וביצע במקום דאבל צוקהארה בקרוס (ששוה רק עשירית פחות מהקליאנוב) שהוא עושה מדהים וגם נוחת הרבה פעמים סטיק. לדעתי זה צריך להיות הפס הראשון שלו כי תמיד יש לו הורדה גדולה על הקוליבאנוב, אבל אני בטוח שיש להם את השיקולים שלהם. הוא יכול לעשות תרגיל הרבה יותר נקי וצריך לקחת מדלייה בלונדון. התרגיל של קוסמידיס היה תרגיל מדהים עם נחיתות מעולות ודרגת קושי גבוהה אבל הוא לא באולמפיאדה אז אין מה לדאוג..

cubano1

New member
התחרות של שטילוב

יש בערך 20 מתעמלים שמבצעים את הדאבל דאבל (דאבל צוקאהרה בקרוס)
יש שניים שמבצעים את הקוליבאנוב עד כמה שידוע לי

בשביל גמר על מכשיר אתה צריך לבדל את עצמך ואלכס לדעתי חייב לעשות את הקוליבאנוב.

לגבי הסלטה - כן זה אמור להקל על הנחיתה - אבל אם הוא יוסיף לה בורג הוא יהיה זכאי לעוד איזה עשירית על חיבור, לא? אני לא חזק בחוקת הציונים... בכל מקרה - הסלטה שלו בגמר היתה בשמיים - היה נראה שהוא יכול להוסיף בורג בקלות

למעלה