ארה"ב הטיחה סנקציות על משפחת אזריה

שמלת תחרה1

Well-known member
אלאור ענה להם מליבו.

לא מתרגש: החייל אלאור אזריה הגיב הערב (רביעי) לראשונה לסנקציות שהטילה ארה”ב עליו ועל בני משפחתו שאוסרות עליהם להיכנס לשיטחה, שמונה שנים לאחר חיסול המחבל בחברון: “טוב לי בישראל, מי רוצה לטוס לאמריקה בכלל?”

מקסים 45

Well-known member
אלאור ענה להם מליבו.

לא מתרגש: החייל אלאור אזריה הגיב הערב (רביעי) לראשונה לסנקציות שהטילה ארה”ב עליו ועל בני משפחתו שאוסרות עליהם להיכנס לשיטחה, שמונה שנים לאחר חיסול המחבל בחברון: “טוב לי בישראל, מי רוצה לטוס לאמריקה בכלל?”

טיל קרקע קרקע שנורה מתימן פוצץ בדרכו לישראל על ידי סוללת חץ 3.

Harrington

Well-known member
מנהל
בושה שישראל לא מגיבה על כל הסנקציות האלה של ארה״ב.

Harrington

Well-known member
מנהל
ישראל ללא התמיכה של ארה"ב הייתה נשמדת. שכחת את ההתקפה הקודמת של הח'ותים?
ישראל תדע להסתדר גם בכוחות עצמה, אבל זה כלל לא הענין. גם אם ישראל תגיב בחריפות נגד ארה״ב בנושא הסנקציות, זו לא תפסיק את תמיכתה המבצעית. מה גם שיש טענות שהיא כבר עשתה כן ועל כן הכוונה היא שהיא לא תעשה זאת מעבר לכך.

שמלת תחרה1

Well-known member
ישראל תדע להסתדר גם בכוחות עצמה, אבל זה כלל לא הענין. גם אם ישראל תגיב בחריפות נגד ארה״ב בנושא הסנקציות, זו לא תפסיק את תמיכתה המבצעית. מה גם שיש טענות שהיא כבר עשתה כן ועל כן הכוונה היא שהיא לא תעשה זאת מעבר לכך.
ישראל. ארה"ב, החות'ים
לא שווה לנסות לוותר את האמא של ישראל.
מפיקוד מרכז האמריקאי האחראי על פעילות הצבא האמריקאני במזרח התיכון נמסר, כי הושמדו לפחות שלושה כלי שיט/ צלילה אוטונומים. הוחלט לתקוף את כלים אלה לאחר שכלי דומה פגע במיכלית נפט לפני מספר ימים בים האדום.
רצוי לישראל להיות חכמה ולא צודקת.

Harrington

Well-known member
מנהל
ישראל. ארה"ב, החות'ים
לא שווה לנסות לוותר את האמא של ישראל.
מפיקוד מרכז האמריקאי האחראי על פעילות הצבא האמריקאני במזרח התיכון נמסר, כי הושמדו לפחות שלושה כלי שיט/ צלילה אוטונומים. הוחלט לתקוף את כלים אלה לאחר שכלי דומה פגע במיכלית נפט לפני מספר ימים בים האדום.
רצוי לישראל להיות חכמה ולא צודקת.
אני לא חושב שיש סתירה בין הדברים. גם מול אמא הבן לא חייב לקבל כל דבר ובוודאי כאשר משהו פוגע בו ואינו מוצדק, יש לו את כל ההצדקה להגיב ולהעיר על כך. כאמור מעלה אני לא רואה תגובה כזאת גורמת לארה״ב שלא לפעול נגד החותים, שכן מדובר באינטרס אמריקאי מובהק לעשות כן. זאת מעבר לכך שפועלה נגד נחותים די מינורית ואין בה כדי להשפיע על פעילות הארגון נגד ישראל.

נסיך.333

Well-known member
ומה קשורה משפחתו? הרי הם נגד עונש קולקטיבי לא? אההה, מוסר אחר לישראלים..
הגיע הזמו שיטליו גם סנקציות אישיות על מקבלי ההחלטות בארה"ב, ואפשר..

Harrington

Well-known member
מנהל
ומה קשורה משפחתו? הרי הם נגד עונש קולקטיבי לא? אההה, מוסר אחר לישראלים..
הגיע הזמו שיטליו גם סנקציות אישיות על מקבלי ההחלטות בארה"ב, ואפשר..
בהחלט אפשר וגם אם מדובר בסנקציות חסרות משמעות, יש להן ערך הצהרתי מה שבסוגיה הזאת כרגע חשוב לא פחות. השאלה אם ישראל מתישהו תעז לפעול כך. על פניו לפחות נכון לרגע זה, התשובה על כך שלילית.

למעלה