ארה"ב התריעה לנו שתהיה

בייפר והתגוננות

בסוף מחודש ינואר עד סוף חודש פברואר ,תהיה התקפה בעירק סאדםחוסיין איים על חשבונינו שם הוא יותקף ,אז משתשמ בנו ככלי נשק כלומר שישלח אלינו טלים כיימים או בילוגים בשביל להתגונן ,יש חלק יודעים איך להתגונן ורצוני שתקראו מה לעשות לפני כמה חודשים הייתה הסכם עם פיקוד עורף יחד עם אח,א על חלוקת בייפרים וראה עובדה פרסום שמעתי שיש חלוקה בייפרים בחינם לא מי שרוצה אז שיהיה לכם בהצלחה ומקווה שעיקר תיכנע בסוף

עוד כמה דברים שכחתי לציין

יש בעייה קשה לאהובי חיות אני אישית אוהב חיות שונות שבטבע ,ומקווה שלא יקרה להם כלום

שאלה בעניין בייפרים

מה יקרה עם משהו יישן עמוקות ,ובייפר שתהיה מתחת לכרית יחלק לריצפה איך הוא יתעורר בזמן אזעקת אמת

צלף

New member
ואפשרות נוספת למקרה חירום

במלחמה הקודמת היה את הגל השקט ברדיו שצפר רק כאשר היתה התרעה על נפילת טילים. שימו גלאי בכי סמוך לרדיו מכוון לגל השקט, והאור יאיר אותכם...

מן הסתם-

יום-יומיים לפני התראת-האמת אתה תדע שיש מתיחות וכו...וגם ככה לא תישן משהו, ובטוח גם יפקססו... אבל באמת תבואו לקחת ביפרים- אני מתרגמת שם! שבוע טוב!

ואתם יודעים מה עוד מגניב?

שאתם בעצם מקבלים ביפר ואפשר להשתמש גם לצרכים אישיים: נגיד-אתם מפקססים לחברת ביפר הודעה, והיא כותבת את זה למנוי. נראה לי שזה עולה 1.65 ש"ח

לי זה חינם

אני קיבלתי בייפר לפני שנתיים ,וזה מצבע עד היום חינם מי ששולח הוא משלם אבל כיום יש sms

למעלה