"ארה"ב לא תרשה לעולם למחוק את.

pilovich shahaf

New member
"ארה"ב לא תרשה לעולם למחוק את.../images/Emo104.gif

מדינת ישראל.." ציטוט מתוך הצהרתו הבלתי מתפשרת של הנשיא ג´ורג´ w בוש שהצהיר זאת לאחרונה בנאומו לאחר פגישתו המפורסמת עם הנסיך הסעודי לאחרונה. {בשבוע שעבר} אתם יודעים מה, אני מאמין לו
למה אני מאמין לו, כי לדעתי העובדות מדברות בעד עצמן...:-
ארה"ב הצילה את יאסר עראפת, פעמיים : פעם אחת בשנת 1982 בביירות בירת לבנון, לפני 20 שנה כשהנשיא רייגן כיהן, ובפעם השניה בעיר רמאללה השנה , שנת 2002 כשהנשיא ג´ורג´ w בוש ג´וניור מכהן כנשיא ארה"ב...
הבית הלבן ומחלקת המדינה, היום מכירים בעובדות, מה שראש הממשלה מנחם בגין ז"ל ואריק שרון יבדה לחיים ארוכים, ידעו אז- לפני 20 שנה, שעם יאסר עראפת לעולם לא תוכל מדינת ישראל להגיע להסכם שלום, ושיש לו רק מדיניות/אסטרטגיה אחת בלבד: וזה להביא למיטוט וחיסול מדינת ישראל- המדינה היהודית...
מה שבטוח זה שהפעם מדינת ישראל לא תצטרך להמתין 20 שנה בכדי לחזות בהמשך שיבוא עם רדת יאסר עראפת מהבמה...
האם יש הבדל בין תכנית רייגן דאז לבין תכנית בוש ג´וניור דהיום, כן ועוד איך..." הנשיא בוש ג´וניור, רואה בצבעים טיבעיים את יאסר עראפת, להבדיל מהנשיא לשעבר רייגן שראה ביאסר עראפת פרטנר פוליטי ולא טרוריסט עד סוף ימיו..."
בקיצור נמרץ..:- " בוש כבר לא יהיה רייגן "
מבחן התוצאה. פ"ש. |דוד|
|דוד|

pilovich shahaf

New member
הקונגרס אומר לבוש-"אין לך מנדט..|פט

ללחוץ על ישראל...
מבחן היה ותוצאה יש...הקונגרס אומר למחלקת המדינה, כדאי מאוד שתתעוררי ותתפכחי, מי שקובע זה הקונגרס ולא המאכרים במחלקת המדינה/הבית הלבן...
מבחן התוצאה. פ"ש.

אתה תמים, שחבל על הזמן...

אדון "פילוביץ" היקר. אתה קצת מערבב התנהגויות. יחסים בין מדינות לא דומים ליחסים בין בני משפחה. בין מדינות, מה שקובע זה האינטרס בלבד ! איו דבר כזה כמו אהבה בין שתי מדינות. למדינה אין רגשות. לא של אהבה ולא של דאגה. אל תשגה באשליות שארה"ב "אוהבת" אותנו. אין דבר כזה ! כשזה יתאים להם, הם יעזרו לנו (ויצפו לתמורה) כשזה לא יתאים להם, הם יתעלמו מאיתנו ולא משנה כמה שנסבול. אז בוא ונחזור למה שאמר הלל הזקן "אם אין אני לי- מי לי" בלי אשליות של אהבה וידידות בין מדינות. בברכה - יעקבי

pilovich shahaf

New member
אדון יעקובי היקר...../images/Emo39.gif

יש לרכז את המאמצים בקונגרס האמרקאי ,שזה יכריז על אש"ף כאירגון טרור ויגרש את הדיפלומטים הפלאסטינים מאר"הב ,יתכן ובוש היה רוצה לעשות זאת אך הוא לא יכול בגלל מדינות ערב , צעד זה יבודד את ערפאת ויהפוך אותו למצורע,שירוץ ויפגש עם שיראק ביליין ושריד ,ומנהיגים אחרים חסרי כל השפעה,החשש היחיד הוא שבאמצע המהלך יקום שמעון פרס ויחבק את ערפאת...
לפעול בקונגרס ובסנאט האמרקאי נגד האו"ם! יש לנו בני ברית מצוינים במאבק נגד הא"ום ידיד הערבים, הקונגרס והסנאט האמרקאי תמיד היה נגד האו"ם,יש לשלוח מישהו שמבין כמו יורם אטינגר הנציג לשעבר הוא כבר יפעל שם למען חקירת הענין,מהם הם מפחדים כי הם מפרנסים אותם...
ביבי קיבל עליו את השליחות מטעם ראש הממשלה, לקדם את ההסברה בכלל ואת האינטרס היהודי בקונגרס האמרקאי. ביבי המסביר שלנו,המסביר הלאומי. נענה לבקשת הקונגרס האמרקאי,יתן הרצאה בנושא טרור. תשאל את עצמך למה דוקא ביבי
מי האיש הזה
ולמה
מה חסרים אנשי בטחון ואקדמיה בנושא טרור בארה"ב
לסיכום..:- חבר הקונגרס אליוט אנגל מעביר ביקורת על בוש- Still, Rep. Eliot Engel, D-N.Y., said the State Department was hypocritical to criticize Israel for the way it tries to counter terrorism while the United States bombards terrorists in Afghanistan. ``By condemning Israel for defending itself from terror attacks, I feel we are giving in to demands from terrorists like Osama bin Laden,´´ Engel said in a statement. ובקשר לסיפא בהודעתך לעיל, אני איתך..." אז בוא ונחזור למה שאמר הלל הזקן "אם אין אני לי- מי לי" בלי אשליות של אהבה וידידות...
מבחן התוצאה. פ"ש.

למעלה