pilovich shahaf
New member
"ארה"ב לא תרשה לעולם למחוק את.../images/Emo104.gif
מדינת ישראל.." ציטוט מתוך הצהרתו הבלתי מתפשרת של הנשיא ג´ורג´ w בוש שהצהיר זאת לאחרונה בנאומו לאחר פגישתו המפורסמת עם הנסיך הסעודי לאחרונה. {בשבוע שעבר} אתם יודעים מה, אני מאמין לו
למה אני מאמין לו, כי לדעתי העובדות מדברות בעד עצמן...:-
ארה"ב הצילה את יאסר עראפת, פעמיים : פעם אחת בשנת 1982 בביירות בירת לבנון, לפני 20 שנה כשהנשיא רייגן כיהן, ובפעם השניה בעיר רמאללה השנה , שנת 2002 כשהנשיא ג´ורג´ w בוש ג´וניור מכהן כנשיא ארה"ב...
הבית הלבן ומחלקת המדינה, היום מכירים בעובדות, מה שראש הממשלה מנחם בגין ז"ל ואריק שרון יבדה לחיים ארוכים, ידעו אז- לפני 20 שנה, שעם יאסר עראפת לעולם לא תוכל מדינת ישראל להגיע להסכם שלום, ושיש לו רק מדיניות/אסטרטגיה אחת בלבד: וזה להביא למיטוט וחיסול מדינת ישראל- המדינה היהודית...
מה שבטוח זה שהפעם מדינת ישראל לא תצטרך להמתין 20 שנה בכדי לחזות בהמשך שיבוא עם רדת יאסר עראפת מהבמה...
האם יש הבדל בין תכנית רייגן דאז לבין תכנית בוש ג´וניור דהיום, כן ועוד איך..." הנשיא בוש ג´וניור, רואה בצבעים טיבעיים את יאסר עראפת, להבדיל מהנשיא לשעבר רייגן שראה ביאסר עראפת פרטנר פוליטי ולא טרוריסט עד סוף ימיו..."
בקיצור נמרץ..:- " בוש כבר לא יהיה רייגן "
מבחן התוצאה. פ"ש. |דוד|
|דוד|
מדינת ישראל.." ציטוט מתוך הצהרתו הבלתי מתפשרת של הנשיא ג´ורג´ w בוש שהצהיר זאת לאחרונה בנאומו לאחר פגישתו המפורסמת עם הנסיך הסעודי לאחרונה. {בשבוע שעבר} אתם יודעים מה, אני מאמין לו