ארה"ב למטרות עבודה

yanirnattel

New member
ארה"ב למטרות עבודה

אחרה"צ טובים לכולם, אני אזרח אמרקאי בן 22 אחרי צבא (בארץ הקודש), רוצה ליסוע לעבוד קצת בארה"ב (חשבתי על משהו כמו חצי שנה +/-): 1. היכן כדאי להתחיל בארה"ב - טיפים יתקבלו ב1000 ברכות... (מיקום גיאוגרפי/תחום עבודה... יש לי רקע בתור טכנאי מחשבים אם זה עוזר) 2. האם יש הרבה אנשים בארץ במצבי כך שאוכל ליצור איתם קשר? וכיצד? 3. מלא ישראלים נוסעים ועובדים שחור בלי אישור עבודה אבל עושים ים כסף.. האם אני יכול לעבוד באותם עבודות בצורה חוקית (מכירות של זבל וגלידה או מובינג?) והאם הסכומים הם אכן כ"כ גדולים ואם כן אז הכיצד? 4. מחיה ממש יקרה? האם יש אפשרות לקיצוץ עלויות תוך התפשרות על סטנדרט מחיה והאם זה כדאי בכלל לסוע לעבוד לפרק זמן של חצי שנה? 5. מבחינת הכנות בארץ (כ.אשראי/ר.נהיגה וכו.. אודה על דברים שצריך לסדר לפני שנוסעים) תודה ממש, כל עזרה של מי שנימצא, היה, יהיה או סתם יודע דברים על שוק העבודה או על כל דבר ששאלתי עליו יתקבל בהמון תודה... כל טיפ/חו"ד חשובה לי מאוד אז אנא אל תקמצו במלים... תודה מראש, יניר נטל

yanirnattel

New member
כ"כ הרבה אזרחי ארה"ב ולא אחד שיכול

לעזור? בבקשה, תודה, שוב... יניר

רק עכשיו שמתי לב שאתה אזרח

השאלות שלך הרבה יותר מדי כלליות. הכל תלוי כמה כסף יש לך להתחלה ואיזה סגנון אתה אוהב. באופן עקרוני כדאי להתחיל באחת הערים הגדולות - ניו יורק או LA. לגבי אנשים בארץ במצבך אני ממש לא יודעת. הפורום הזה מלא בבני נוער שמחפשים איך לבוא לאמריקה הגדולה שבה הזהב צומח על העצים. איך ליצור איתם קשר אין לי מושג. תנסה לפרסם מודעה בלוחות. לגבי כל העבודות הלא חוקיות, לא נוכל לתת לך תשובות בפורום הזה. כאמור, כל האגדות האורבניות על סכומי עתק נראות לי בעיקר אגדות. יש כאן בני נוער שעושים כסף לא רע במלצרות ועוד כל מיני חלטורות אבל אני ממש לא חושבת שאף אחד מתעשר מזה. המחיה יקרה, בעיקר בניו יורק. תמיד אפשר לקצץ עלויות אם מתפשרים אבל כמה שתקצץ המחיה עדיין מאוד יקרה. אם שווה או לא לבוא זו שאלה שרק אתה תוכל לענות לעצמך עליה במסגרת הדרישות/יכולות/מגבלות שלך...

shimrazy

New member
work in usa

hi let me help you cause i was in the same situation 2 years ago where to start ? -- first ask anyone in the family for relative that you may stay in the beggining taht will be the best start speacilly if they live in/next big city. if you don't have relatives or you can't stay by them try to find maybe a friend or at least some promised work someone that you trust and that you will be sratrt working the best is always try to have a one !!!! 1 friend with you traveling cause even that you don't know everything is working better as couple and everything is shere by 2 room/car/food/ so you can enjoy company and save money you are a citizen so you will make the same mioney like all the other israelies but many many times you will have better options.. in israel it the best to make a int. cedit card you can drive in usa with your isaeli drive lic. i will be happy to help you find a job or answer you any question that you may have please write me to [email protected] i belive that i can help you find job - friends - appartment - fun so take care

למעלה