ארה"ב

Uptown_Girl

New member
ארה"ב

אני מנחשת שכולם שמעו חדשות...אני רק רציתי להגיד שאם מישהו כאן לא ראה- אולי כדאי שהם יתחילו לריב ולהתעניין בדברים חשובים יותר (דבר שלא חסר) ויפסיקו לריב אם ווסטלייף טובים או לא (דבר שלכל אחד יש דיעה אחרת לגביו) או אם בריאן צריך לצאת עם קרי (דבר שהוא לא שאל ולא ישאל ודרך אגב- אני לא חושבת שהוא היה שם על הילדה הזאת שאמרה שמולי וקרי צריכות למות- הוא היה אומר שאתן לא שוות את זה)...אוקיי הנקודה היא שיש דברים חשובים יותר כמו המיליון פיגועים שיש כאן בחודש או מה שקרה היום בארה"ב....ותחשבו על זה... -ליאור-

xflil

New member
ואני מתקשה לא להגיב

למה את חושבת שאם אנחנו מתווכחים בפורום אנחנו לא רואים חדשות ומאזינים לעיניי חוץ? תאמיני לי, זאת אומרת אני לא בטוחף אבל אני די משוכנע שאני יודע הרבה יותר טוב ממך על ההיסטוריה ועל הרקע של מה שקרה היום ובכלל היסטורית הטרור בעולם, כי לפי ההודעה הזאת שלך, את נשמעת די נינוחה... מה שקרה היום בארה"ב... כולה מגדלי התאומים התמוטטו, אחד מהסמלים הגדולים של ארה"ב בנייני הפנטגון הותקפו, משרד ההגנה האמריקאי, שבעצם משם רוב המדינה מתנהלת, + נשק גרעיני פיצוץ בנייני המשטר הפדרלי מכונית תופת ליד הקונגרס ופיצוץ ליד הקפיטול היל אה כן וחטיפת 8 מטוסים ש-4 מהם לא נמצאו, וכמובן 4 האחרים התרסקו למטרות מכוונות. וכמובן הבורסה נסגרה כמו ב-29 (מקווה שאת יודעת על מה אני מדבר) שלישי השחור מתן.

ניקי בי

New member
אני לא רואה פה מישהו שאומר

שזה לא חשוב!!! אני בטוחה שלכולם מאוד קשה לשמוע את הכל, ולנסות להתמודד עם המצב, כי זה כבר לא מצב של שגרה, כל שניה יכול לקרות משהו טראגי אחר. אבל אני לא חושבת שמי שנכנס לפורום ווסטלייף או לכל פורום אחר, מטיל ספק בחשיבותם של הדברים! אם לא שמת לב, אז אותה ילדה שכתבה על בריאן וקארי, ועל מולי- כולם התקיפו אותה על ההודעה שלה שהייתה על כל כך לא במקום. אני לפחות, חושבת שאין שום קשר בין מה שאנשים כותבים כאן בפורום, לבין מה שקורה בחוץ, ואת יודעת מה, אולי אנשים מפסיקי לדבר על המצב, בשביל לנסות לשכוח קצת באיזו מציאות מגעילה אנחנו חיים.

alonbart

New member
אפטאון אל תקחי את זה קשה

כל דבר שהיית אומרת המתן האידיוט הזה היה משמיץ אותך אז אל תקחי אותו ברצינות כמו שאני לא לוקח אותו..היחיד שהוא נחמד אליו זה ניקי בעל הפורום כדי שלא יעיפו אותו אז מתן שתוק שששששששש לא רוצים לשמוע אותך ימתרומם

Uptown_Girl

New member
היי

זה בסדר לא לקחתי! :) שמתי לב שעל כל דבר שאומרים יש לו משהו להגיד ובדרך כלל מעורבות בזה קללות...שיהיה...אם זה מה שגורם לו הנאה... -ליאור-

ניקי בי

New member
שני דברים... ../images/Emo88.gif

א. אני בת ב. אני לא מבינה מה הבעיה שלך? בגלל שכל אחד פה מביע את הדיעה שלו בצורה אחרת, אז כל מי שלא נראה לי, אני צריכה להעיף אותו-או- להיות נחמדה אליו כדיי שלא יעיפו אותי??? get a life! ותסלח לי, שאני מאמינה שלכולם יש זכות לומר דברים (עד גבול מסויים)

i love bry!!!

New member
מה עובר עליכם???

כמה פעמים כבר אמרו לכם את זה??? זה פורום ולכל אחד יש את הזכות להביע את דעתו!! מסכימה איתך לגמרייי ניקי! you go girl!

alonbart

New member
ניקי לא הבנת

אגב מתן תקלל כמה שאתה רוצה כל זמן שהקללות לא שוות מאמץ.. תביעו תדעות כמה שאתם רוצים להיפך אני שמח שאנשים מביעים דעות על מה שאני אומר אפילו אם זה משהו רע ,רק שיעשו את זה בצורה תרבותית בלי קללות. לא שווה לכם להיות כמו מתן היצור המתרומם הזה שלא יכול בלי מאה קללות במשפט

xflil

New member
איך שלא קוראים לך

ההודעה הראשונה שלך (שנמחקה מן הסתם) בפורום הזה הייתה משהו בסגנון "בן זונה, מוצצת, תישרפי, כוס אמא שלך" זאתי בעצם הייתה כל ההודעה (רק עוד 5 שורות כאלה) אז תגיד את השטויות שלך למישהו אחר,וגם בוויכוח הזה אתה הכנסת ראשון להודעה קללות לא אני אז אולןי תפסיק כבר? כי בכל וויכוח אתה הראשון לקללות

xflil

New member
סליחה?

בדבר היחיד הזה אני חושב שהיא צודקת בכל הדברים האחרים אני לא סובל את הדעות שלה והיא מעצבנת אותי המון! וממש ל אכפת לי אם יעיפו אותי, והיא לא יכולה....אגב אידיוט! אני אכנס במשתמש חדש אתה מטומטם? מתי התחנפתי אליה פעם אחרונה? ומה שהסכמתי איתה עכשיו לא קשור בכלל לווסטלייף יא מטומטם אידיוט (אני מקלל אגב)

ניקי בי

New member
אתה סתם עושה את עצמך..

או שאתה כזה עם כל האנשים?... לא, כי אם פעם אחת, רק אחת, תתחיל להתנהג כמו בן אדם , ולא כמו אחד שרואה את העולם מלמעלה, אז אולי המרירות שלך כלפי האנשים, גם אם יש להם העדפות שונות ממך, תיפסק.

alonbart

New member
פששש..אתם כבר שנים מכירים אותי

ניקי תקח את כל התגובות של מתן תקרא את כולם בעיון רב ותבין למה את כועס בינתיים אני לא רוצה להיות בפורום עם אנשים דבילים כמוהו אז אני מסתלק מכאןואני אדווח לכמה אנשים לגבי הפורום הזה שהם יחליטו מה לעשות ..גם ככה אין לי ראש למפגרים כמו מתן

למעלה