ארה"ב

etiush

New member
ארה"ב

שלום לכולם, בימים האחרונים אחרי חזרה מביקור משפחה בארה"ב התחלתי לחשוב לכיוון של לעבור לגור שם. כרגע אני סטודנטית שמסיימת עוד שנה את התואר, בת 23. חשבתי להמשיך ללמוד לתואר שני - שם. כל המשפחה שלי נמצאת שם, כאן אני דיי לבדי. גדלתי פה, ואני מרגישה רגשות אשם שאני עוזבת את מדינתי. הייתי שמחה אם מישהו פה שעבר את המעבר ייעץ לי קצת וייתן טיפים או נקודות למחשבה.... תודה!

Vdrums

New member
אם את יכולה להוציא ויזת סטודנט

לעמוד בתנאים שלה וכו' אז למה לא? יש לך משפחה קרובה אני מניח ולא איזה דודים רחוקים אז ההתאקלמות לא תהיה קשה במיוחד. רגשות אשם? תחשבי על עתידך ואיפה את חושבת שיהיה לך יותר נוח לחיות ולקדם את עצמך.

למה שלא תנסי?

רשמת שאת "מרגישה רגשות אשם שאת עוזבת את מדינתך", אז זהו, שאת לא עוזבת! את נוסעת כדי לנסות משהו חדש, תקראי לזה "טיול" "חויה", אין שום צורך להצהיר שזה "לתמיד". והכי חשוב לזכור שתמיד יש לאן לחזור. ברוכה הבאה!

etiush

New member
קצת סדר

אני אזרחית אמריקאית. חשבתי ללכת ללמוד שם ולנסות להשתקע, הכוונה היא לא לחזור במידה ותהיה שם הצלחה, ולכן רגשות האשם. ועכשיו שאלה רצינית בתור סינגלס: האם קשה למצוא יהודים בני גילי? המטרה היא לא להתחתן עם גוי...

כן כן....

יהודים סתם חננה- אני די מסכים איתך , אבל אין מה להשוות ליהודים ישראלים, כל מה שתגידי יכול להיות נכון, אבל חננות אנחנו בטוח שלא...

למעלה