ארווןן מכבייי!!!

ארווןן מכבייי!!!

אני בטוחה שלכולכם יש כמה פרטי לבוש ממכבי.. מהסניף, מהשכבה,מהקבוצה,מהארצי וכו'.. שרשרו לכאן את כל הבגדים שיש לכם שהם של מכבי- ופרטו מתי קבילתם אותם, ומאיזה מסגרת (סניף,קבוצה,ארצי) ענבל.

אני מתחילה :]

חולצת קורס, כחולה רגילה שכתוב עליה מדריך מאחורה :] בסופרלנד אפשר לעקוף איתה את כל התורים... חיחיחי :]]
סווצ'ר חטניקים תכלת.. מחמם :] תכלס מכוער.. אבל חפיף..
חולצת מכביאדה, בורדו.. שכתוב עליה כל אחד רוצה להיות מלך- כמו טכני.. מכביאדה זה מפעל של הסניף שבונים מתקני ספורט ואז משחקים בהם- יומיים.
חולצת חמישיות, שחורה.. יפהה :] עם כל השמות של כל הקב'.. כרגע היא צבועה בגואש מההכנות לפורימון.
כובע קאבוי כזה.. צבע חול.. שכתוב עליו "מכבי צעיר גדרה-חטניקים 2005" הוא מגניבב :] כל הקורס הייתי איתו.
כובע גרב, שחור.. שץפור עליו בלבן וירוק בהיר שישיסטים 06-07 מכבי צעיר.. עם הסמל.. משו מגניבבב :]]]
כפפות.. הן אולי מפליז ודיי מעפנות.. אבל הן הוכנו ביד!!! השמיניסטים הכינו לנו לכבוד מרוץ הלפידד.. יצא שולטטט :]]]]
וכמובבןןן- חאקייי :]]]]
אז זהו.. אלו כל הדברים שלייי... :]] תמשיכוו!!!

idanshaf2

New member
וואו יש הרבה

חלק גם נעלמו כבר.. נראה מה אני זוכר:
קפוצ'ון שחור של הסניף.. מהשנה
חולצה מהמכביה הקודמת.. סתם חולצה לבנה עם סמל מכבי
חוצת קורס מדריכים (כשהייתי צוות) כחולה עם "מדריך" מאחורה
חולצת טכני צהובה עם ציור של אלפקה עליה... משנת 2002...
2 זוגות חאקי כמובן!!!
כובע גרב שחור של מכבי ממירוץ בוגרים 01 (אם אני לא טועה)
חולצה שחורה של הסניף קצרה |אוזה בץ ושבי כולם כבר במכבי"... אני לא זוכר יותר... אם אני אמצא עוד אני אוסיף.... אבל היו הרבה...

אין לי כלום. כמעט

חאקי רגיל - לא משהו מיוחד
סמל כיס - אני יודעת שגם זה לא מיוחד אבל מה איכפת לי... הייתי הנציגה של השכבה בטקס שמקבלים לפני כל הסניף את הסמלים. וזה היה מגניב כי קיבלתי אותו לפני כל השכבה.
סיכת ו' של השנה - סיכת עניבה שהכינו המדריכות בתחילת השנה... משהו רצח
סווצ'רט קפוצ'ון מחמם שחור עם טקסט כתום, של ה'ייניקים שנה שעברה. משהו לפנים, עליי כל הזמן.
בקרוב -
סווצ'רט קפוצ'ון מחמם, ואם זה עוד לא עלה, אז אני הולכת ליידע את המדריכות שלי לגבי זה...

ארון מכבי שילי. ../images/Emo13.gif ../images/Emo3.gif

אינלי הרבה..
חולצה של מחנה פסח 2005- חניכים.
חולצה של החמשושים-סניפי.
חולצה של הקרוס מדריכים 2005.
כובע שקיבלנו במרוץ לפיד- סניפי.
חגורה שקיבלנו במכבייה בשביל החאקי.
ו...זהו. חאקי כמו[וווו]בן.

איזה כייף לכם,

רק הבוגרים מקבלים את הכובע הזה במירוץ לפיד סניפי או כל הסניף? ולמה כרמי יוסף כל כך דלי אמצעים??

זה היה במרוץ בוגרים. ../images/Emo13.gif

ואתם לא כאלה דלי אמצעים.. הסניף שלנו הוא רק שנתיים, גמלנו אין כ"כ הרבה דברים. זה עניין של תקציב. דברי עם המדריכות שלך..

cenas girl

New member
ארון מכבי שלי../images/Emo13.gif

חאקי..בערך הפריט הכי משמעותי (אחמ אחמ..
)
חולצת מחנה פסח (חניכים) שחורה משנה שעברה
חולצת קורס מדריכים 2005 (שכתוב עליה מאחורה "מדריך")
חולצת וויסגל 2005 (מהשנה, של ראשון. מאחורה כתוב "הבאנו נקודות מהבית")
חולצת קורס מדריכים של סניף ראשון בצבע כתום (עם השמות של כל השכבה)
בקרוב יצא סווטשירט של הצוות שלי (צוות ה') וזהו.

הארון שלי...

חחח בדיוק עשיתי סדר בארון בגדים כך שאני יודעת בדיוק מה יש לי... אז ככה: החאקי עניבה כמובן.. חולצת מחנה פסח צהובה משנה שעברה חולצה קצרה של "אווזה בץ ושבי- כולם כבר במכבי{ סניפי} חולצה ארוכה של " החאקי- 365 ימים באופנה"{סניפי חולצה ארוכה של "השקט שלפני הסערה" {סניפי} כובע מהמחנה קיץ ז'קט של הסניף משנה שעברה חולצה שחורה סניפית מהשנה אוברול של צוות טכני מלפני כמה שנים {של אחד האחים שלי..} אוברול של הסניף ירוק משנה שעברה כובע של המכבי לפני מיליון שנה... וזהו..למרות שאני מאמינה שיש לי יותר.. בכל זאת...אני הרביעית מהמשפחה במכבי..

ואיך יכולתי לשכוח...

החולצה של קורס מדריכים 2004 החולצה של קורס מדריכים 1999 והחולצה של קורס מדריכים 1997 חחחח אני בטח יעלה על עוד כמהה...

יש עוד אח אחריך?

כי אם לא אני מסכימה לתרום מקום לאחסון כל הדברים האלה בבוא הזמן...

חחחחח לא...

אני הכי קטנהה...ממש כיף! וחוץ מזה מצאתי עוד שני אוברולים 1. צוות טכני כפ"ש 2. צוות טכני של קורס מדריכים 1996 חחח מעניין אם אני אמצא עוד...

assafein

New member
לא הרבה../images/Emo3.gif

טוב אני עדיין לא שנה בתנועה
אז מה יש לי? 1) חאקי כמובן
2) חולצת קורס 2005 3) חולצת וויסגל של נעלה
4) חולצת ויסגל של סניף נילי
ותאמינו לי שאין לי מושג איך היא הגיע אלי
בקרוב אנחנו צריכים לקבל עוד משהו

לי יש..

חאקי כמובן=)
חולצת מחנה פסח משנה שעברה
חולצת חמשושים כתומה
2 חולצות קורס מדריכים 2005
חולצת וייסגל סניפית
חולצה מהמכבייה
כוסע צמר ממירוץ בוגרים
בקרוב סווצ'רט וחולצה של צוות ה':)

Snow fairy

New member
לט'ס סי

-סווטשירט מירוץ לפיד חניכים של שנה שעברה. -סווטשירט צהוב של שנה שעברה [ח'לזונות]:]. -סווטשירט מירוץ לפיד חניכים של השנה [של מודיעין]. -כובע מירוץ לפיד חניכים של השנה.[מכבים]. -חולצת ויסגל סגולה [של מכבים כמובן
] -חולצת קורס כחולה מסוף שנה שעברה. -חולצה ירוקה של סניף מודיעין. -3 חולצות חאקי -3 מכנסי חאקי -עניבת בוגר -עניבת חניך [שמרתי משנה שעברה
] אני חושבת שזהו

Snow fairy

New member
הסווטשירט הצהוב הוא של הקבוצה כמובן

והאמת שהוא בכלל לא אצלי עכשיו, חברה שלי גנבה לי אותו
.

למעלה