ארוחה ביועזר בר יין

צלשף

New member
ארוחה ביועזר בר יין

אני אפתח ארוחה לא זולה אך החוויה שווה כל פרוטה אין האוכל מדוייק השירות מקצועי מרתף היינות מדהים אז ככה היינו 4 לפתיחה הזמנו 2מנות פטה כפרי מחוספס הטעם מאוד קרמי 2 מנות קורנביף ולשון כבוש שניהם מאוד עדינים תוספת למנות 2 סלטי אנדיב עם גבינה כחולה ממש מנות סלט שליוו באופן מושלם את המנות ראשונות עד לקבלת המנות העיקריות נשנשנו צלחת פולנטה עם בייקון וביצים מטוגנות ומנה אחת של ביצים עם פיטריות כמהין טריות שתי המנות היו מדהימות שתינו יין לבן מסוג ריזלינג מאלזס שנת 2007 למנה העיקרית נדגמו 1 סטייק אנטריקוט מנת שוקרוט מנת בף בורגיניון צלי בקר מבושל ביין וירקות שורש מנת רצועות אנטריקוט מוקפץ עם מח עצמות את הכל ליווה ניוקי עם פיטריות שתינו יין אדום סירה אורטל של ירדן 2004 כל המנות היו מצוינות ומתובלות במדויק שילמנו כולל שרות 1808 שקל חוויה של פעם בחצי שנה אני יחזור זה בטוח

אליה ל

New member
../images/Emo68.gifאמאלהההההההההה

תשמע, זה נקרה טעים לאללה........... אין מילים אבל המחירררררררררררר = פשיטת רגל מושלמת. אני משערת שחלק נכבדמהמחיר הייתה גם עלות היין. אוף שמישהו יזמין אותי גם..........

prizman

New member
כמה שאני אוהב

את המסעדה הזו. לזה קוראים קלאסיקה. רק שאת ה 200 ש"ח לסטייק אין מצב שאשלם עוד פעם עם כמה שהוא טוב.

למעלה