ארוחה בסגנון סיני בצ'יקצ'ק לממהרים
הרקע למתכון - אמא רעבה שנחתה לפני חצי שעה משיעור התעמלות ונזכרה שאין לה מה לאכול בעבודה מחר בצהריים.. יצא טעים ובאמת צ'יק צ'ק. החומרים (למנה עד שתיים - אמא או שני ילדים רעבים
): 100 גר' נודלס 400 גר' (חצי שקית) לקט סיני (השתמשתי בסנפרוסט) כמה כפות גרגרי תירס 4 נקניקיות עוף חתוכות לרצועות דקות שמן שומשום רוטב סויה קמצוץ מלח קורט סוכר אופן ההכנה: 1. לבשל את הנודלס לפי הוראות היצרן. 2. במחבת עמוקה או בווק להקפיץ קלות את הלקט והתירס בשמן שומשום, לתבל בסוכר ומלח (קורטים - ככה לפזר מעל), ולשים רוטב סויה לפי הטעם. כמה דקות עד שכל הירקות מכוסים ומבריקים ובמצב "אלדנטה" (שלא יהפוך לגיבץ'). מוסיפים את הנודלס (לאחר סינון). מערבבים קלות 2-3 דרקות ומתקנים תיבול לפי הטעם (עוד רוטב סויה). 3. מעבירים לכלי. 4. באותה מחבת - לטגן בשמן שומשום את רצועות הנקניקיות ותך כדי להוסיף רוטב סויה (מעט) - עד שהנקניקיות ככה משתבללות ומשחימות. "לשפוך" על מנת הנודלס. הקיצער - ארזתי לי בכלי פלסטיק ומחר בעבודה אני אזלול הכל!!
הרקע למתכון - אמא רעבה שנחתה לפני חצי שעה משיעור התעמלות ונזכרה שאין לה מה לאכול בעבודה מחר בצהריים.. יצא טעים ובאמת צ'יק צ'ק. החומרים (למנה עד שתיים - אמא או שני ילדים רעבים
