ארוחה לדרך

duffa

New member
ארוחה לדרך

היי
אני חייבת עזרה
אני מאוד אוהבת כריכים במיוחד כשאני בחוץ אבל מאז שוויתרתי על האוכל הרגיל זה יותר קשה. יש תחליף טעים ללחם או לחמניות טעימות (אני אוהבת עם שומשום במיוחד) אני גם צריכה רעיונות מה אפשר לשים בפנים שיכול להחזיק כמה שעות
תודה

רוב הלחמים טבעוניים, וגם הלחמניות

(אם הבנתי מה שאלת), אז לא צריך לוותר על כריכים.
המלית החביבה עלי:
טחינה, פרוסת חציל מוחמץ או מלפפון כבוש, פרוסות עגבניה
או: טחינה וקציצת ירק
או: אבוקדו, בזיליקום ועגבניה (בעונה)

כבר סיפרתי פה, וכשאני מספרת במקומות אחרים צוחקים עלי.... שאני מכינה לעצמי פעם בשבוע כריכים עם טחינה וכו', עוטפת כל כריך היטב בנייר, ניילון נצמד ועוד שקית ניילון, ומקפיאה. כל ערב מוציאה מהמקפיא למקרר, בבוקר שמה בתיק... בארוחת עשר (ההיילייט של הבוקר
) הכריך כמו טרי-טרי.

חוץ מלחמניות מתוקות

שמרוחות בביצה רוב הלחמים הלחמניות והפיתות טבעונים.

כריכים השמיים הם הגבול-
חמאת בוטנים עם ריבה/ ירקות פרוסים דק כולל משהו מוחמץ/ ירקות אנטיפסטי.
טחינה ירוקה או רגילה כנ"ל.
שקדיה ועליה פרוסות דקות של גבנ"צ טבעונית (משומשו מצויינת לזה) מעל פרוסות ירק דקות נניח עגבניה פטריות טריות וחסה...
חומוס עם מטבוחה
ממרח טופו וירקות. הממרח עשוי מטופו טחינה גולמית מיצלימון מלח שום וכל תוספת טעם אחרת.

בזיליקום ועליו פרוסות גבינה טבעונית, צהובה או שקדים שהכנת בבית, או קשיו שהכנת בבית ושוב ירקות אנטי פסטי או טריים במגוון טעמים וצבעים.

אצלנו הולך הרבה אבוקדו, טחינה גולמית עם קציצות , חומוס ומטבוחה, ממרח בסיס ושכבות ירקות בטעמים מנוגדים....

בעיקרון השמיים הם הגבול.
חביתת חומוס עם הרבה עשבי תיבול ופטריות...

מחזיקים שעות רבות.

לגבי הלחם את יכולה לאפות בבית ולהחזיק במקפיא אבל באמת אין בעיה להשתמש בקנויים למינהם

עוד ממרחים

עגבניות מיובשות, טפנד זיתים שחורים או ירוקים, ממרח חצילים, ממרח פלפלים קלויים, ממרח אגוזים טחונים עם טיפונת רסק עגבניות ותיבול...."כבד קצוץ" מקישואים או מטופו.... וכל ממרח כזה יכול להתלוות לפרוסות טופו דקות, לגבנ"צ טבעונית או גבינה אחרת, לחביתת חומוס, לקציצות, לירקות אנטי פסטי או ירקות טריים

ronitcohen1

New member
אל תוותרי על כריכים

אני מאוד אוהבת לאכול עם אבוקדו/חצילים/ממרח זיתים
שיש לי יום ארוך אני מחממת בבוקר נאגטס תירס של תפוגן ( מאוד אוהבת אותו )
מורחת טחינה ויש לי ארוחה טעימה שמספקת אותי עד הערב!
כמובן אפשר גם לחתוך קצת ירקות ולשים בפנים ( לא יזיק )
&nbsp

MissPegi

New member
הנאגטס תירס של תפוגן מהמם

ממליצה לנסות גם את השניצל ירקות, אני ממש אהבתי. לגבי לחמים- לרוב הם יהיו טבעוניים אבל תמיד כדאי לבדוק לפני. אל תצאי מנק' הנחה שהכל טבעוני כי הדרך משם ל"לדחוף" ביצה אל תוך הגוף שלך היא מאוד קצרה.

למעלה