ארוחה ל-10 חבר'ה - דרוש אטליז זול במרכז:

ארוחה ל-10 חבר'ה - דרוש אטליז זול במרכז:

שלום לכולם אנו מארגנים ארוחה ל-10 איש צעירים,אך כצעירים השוכרים דירות וחיים לבדינו(אחרי הכל בני 28) אין לנו יותר מידי כסף להשקיע ברכישת בשר בתוך ת"א. אציין כי אין אנו מתכוונים להתחיל עם נתחי אנריקוט ושאר נתחים שיהיה יקרים לנו... חשבנו יותר לכיוון הפרגיות,קבבים איכותיים, אולי גם סינטה אשר נעשה כשיפודי סינטה... יש רכב מהעבודה,ניתן להגיע לכל מקום במרכז ואם יש צורך גם להגיע למקומות שנחשבים זולים כגון טירה... אשמח לקבל המלצה על אטליז זול זול... האם אדוארד בבני ברק(מי שמכיר...)יהיה יותר זול מאיזה אטליז בטירה? תודה רבה!!!

Master Stav

New member
עזוב אותך משטויות דבר עם גיתאי

ממשק זמיר שולח לך במסר את הטלפון מסור לו ד"ש חמה מסתיו והוא יעזור לך

סתיו תודה -> המשך...

סתיו, איינני בטוח שהפעם אני זקוק לשירותיו הייחודיים והאיכותים של גיתאי ממשק זמיר(ששמעתי עליו המלצות). זאת משום שהפעם, אייננו בכיוון של לזרוק נתח\ים בן כמה ק"ג של שפונדרה\אנריקוט. לחבר'ה אין כסף כלכך כעת וזו הסיבה שאנו יותר בכיוון של פרגיות ב-2 סוגי משרה, קבבים איכותיים...אולי שיפודי מסינטה. אני זקוק למקומות ה"פשוטים יותר" ה"עממיים יותר" והסיבה שאיינני מצוי כ"כ במקומות ה"פשוטים יותר" היא משום שבמרבית המקרים אני עושה נתחים של אנריקוט או שפונדרה ואז אני פונה למקומות שמתמחים כמו משק זמיר,חינאווי ועוד... אשמח לקבל מקומות כאלו (יכול לנסוע עד לטירה אן יש שם מקומות זולים ונקיים). תודה!

Master Stav

New member
תרים לו טלפון

אני חושב שתופתע .... שים לב : בקנייה שעשינו עבור פורום מתכונים הובאו 30 סטקים אנטריקוט 250 גרם כ"א 50 שיפודי פרגיות חלב מדהימים 50 שיפודי לבבות עוף 40 נקנקניקיות .... והכל הסתכם ב1000 ש"ח ....ועוד קיבלנו שני מגשי קבבים משובחים מתנה על הדרך ....

יויו13

New member
השאלה אם אלה המחירים הרגילים ,נשמע לי

נמוך מידי , אולי עשה מחיר מיוחד לפורום , ןאיך איכות האנקריקוט אשמח לקבל יותר פרטים , איזה נקניקיות . תודה מראש.

Master Stav

New member
הארנטריקוט מעולה ....

75 ש"ח לקילו מה שמציב אותך ב30 ש"ח בעך לסטיק משובח ונקניקיות שהם עושים .....שוות

guidomaz

New member
גיתאי

הזמנתי ממנו כמות לאסאדו "קטן" של 14 מבוגרים, קניתי אסאדו, אנטריקוט, מוז'חאס ועוד עמה דברים קטנים וממש לא היה יקר סביב ה-500 שקל בלבד. בהחלט זו היתה הפתעה נעימה (זו היתה הפעם הראשונה שלי... :) ) ואני בטוח שאני אמשיך להזמין ממנו בשר באמת מומלץ

פוקסי99

New member
שלום רב

מבקש את מספר הטלפון של גיתאי בתודה פוקסי הייכן זה משק זמיר??

Master Stav

New member
ברצון רב

משק זמיר נמצא בבית חרות ד"ש מסתיו
052-5554946

עיראקי בטירה

יש 3 קצבים בשם בטירה וכולם ברדיוס של קיללומטר בערך בכניסה מכיוון כפ"ס יש את השניים הראשונים שאני ממליץ על הראשון מימין בבית בחצר יש שילוט לתוכה זה ממש בבנין הראשון או השני ממש לפני חומוס אבו חסן ויש את עיראקי יוסף שגם לו יש אחלה בשר והוא אחרי אבו חסן

Master Stav

New member
אח שלו ...

בטירה שי למעלה מ20 קצבים .... המפורסם מכום הוא אנגס ואחריו עירקאי וכמובן כפי שציינת את אבו חסן .... עושים לי עכישו רשימה עם טלפונים של כל קצבי טירה ....

ברור לי שיש מלאאאאאא קצבים בטירה

אבל אם החברה האלו מחפשים כולה פרגיות וכנפיים אני חושב שהחיפוש מיותר והצעתי את הקצבים הקרובים לכניסה והקלים לאיתור

למעלה