ארוחה מדורגת בת ארבע מנות בשריות
שלום לכולם, אני מבקש את עצותיכם\ן. פעם בארבעה חודשים אני וחבריי נפגשים - ולרוב מפגש זה מלווה בשתייה אלכוהולית ואוכל הנבחרים בקפידה. המפגש הבא הולך לשלב בין מנות בשריות מורכבות-טעמים וקוקטיילים שיורכבו בהתאם למנות. וכעת נותר לי לחפש רעיונות למנות הבשריות. הרעיון, שכל פרט בו עדיין נתון לשינוי, היה מנת קרפצ'יו, לאחריו נתח קצבים, פילה או אנטריקוט וסיום בסינטה. האם הסדר באמת משקף עליה ברמת המורכבות \ כבדות של המנה או שמא אתם ממליצים על סדר \ מנה אחרת? טרם החלטתי על הרטבים \ כבישה \ משרה. קרפצ'יו כבוש בסויה חשבתי שיהיה פתיח מוצלח, ואת הנתח קצבים פשוט לתבל קלות ולשים על הגריל כמות שהוא. מה באשר למנות 3 ו4? אזכיר שאני מחפש עלייה ממנה למנה ברמת המורכבות טעמים - זה חלק נכבד מהאתגר בלמצוא משקה שיתאים למנה. כן, כל המנות שציינתי הן בשר אדום, לא זה לא מחייב אבל זה מסתדר לי בראש בקשר למדרגיות המנות ושומר על קונספט אחיד בארוחה שגם הוא חשוב לי. תודה על כל עצה ועזרה. אורון
שלום לכולם, אני מבקש את עצותיכם\ן. פעם בארבעה חודשים אני וחבריי נפגשים - ולרוב מפגש זה מלווה בשתייה אלכוהולית ואוכל הנבחרים בקפידה. המפגש הבא הולך לשלב בין מנות בשריות מורכבות-טעמים וקוקטיילים שיורכבו בהתאם למנות. וכעת נותר לי לחפש רעיונות למנות הבשריות. הרעיון, שכל פרט בו עדיין נתון לשינוי, היה מנת קרפצ'יו, לאחריו נתח קצבים, פילה או אנטריקוט וסיום בסינטה. האם הסדר באמת משקף עליה ברמת המורכבות \ כבדות של המנה או שמא אתם ממליצים על סדר \ מנה אחרת? טרם החלטתי על הרטבים \ כבישה \ משרה. קרפצ'יו כבוש בסויה חשבתי שיהיה פתיח מוצלח, ואת הנתח קצבים פשוט לתבל קלות ולשים על הגריל כמות שהוא. מה באשר למנות 3 ו4? אזכיר שאני מחפש עלייה ממנה למנה ברמת המורכבות טעמים - זה חלק נכבד מהאתגר בלמצוא משקה שיתאים למנה. כן, כל המנות שציינתי הן בשר אדום, לא זה לא מחייב אבל זה מסתדר לי בראש בקשר למדרגיות המנות ושומר על קונספט אחיד בארוחה שגם הוא חשוב לי. תודה על כל עצה ועזרה. אורון