ארוחה נפלאה בשלוש שעות
כנראה שהצטיינתי יותר מדי, כי אתמול שאלתי חברה יקרה ומבינה גדולה באוכל וכל המסביב, לאן ניקח אותה לחגיגה, היא השיבה: "תכינו לי משהו בבית, אני סומכת עלייך". טוב שאמרה "עלי" ולא "עלינו" ששיחת טלפון אחת הבהירה לי ש: הבית ריק מפרודוקטים הסו-שף הקבוע שלי יחזור מהעבודה עייף ומאוחר לסו שף אין כוונות לעצור אצל הקצב ולהביא פרודוקטים. מזל גדול שבקיץ עובדים עד 14:30. אח"כ סייאסטה. מסע רכישות קצר הביא אותי הביתה בשעה 17:00 עם כל מה שצריך, ועם סו שף חליפית אך טובה יותר. ובשעה 20:00 זה מה שהוגש לשולחן, לארבעה אנשים, במנות אישיות מוקפדות:
כבד אווז במחבת, ריבת בצל וריבת תאנים וטימין.
גבינת עיזים וסלק לצמחונים
קיוי בפסטו טרגון
מרק דלעת, חלב קוקוס וג'ינג'ר
קוקי סן-ז'ק צרובים, סלסת מנגו וקרפצ'יו סלק
גבינת עיזים בבצק אגוזים לצמחונים
גרטן תפ"א אישי, סלט בייבי מנגו ושקדים
אננס בגריל עם רוטב וניל. עם האוכל שתינו שנ יינות נפלאים לקיץ: גמלא-שרדונה 2001 סוביניון בלאן רזרב-דלתון-2001 ו---כן, הספקנו עוד להתקלח לפני בוא האורחים. האורחת טענה שהאוכל מלבין פני מסעדות רבות בהן אכלה באחרונה
וההוא שגר איתי תחת אותה קורת גג לא מבין איך כל זה עלה לנו 300 ש"ח. מי אמר שלאכול טוב זה קשה? יקר? מעייף? ולמה אנחנו לא עושים את זה כל שבוע?
כנראה שהצטיינתי יותר מדי, כי אתמול שאלתי חברה יקרה ומבינה גדולה באוכל וכל המסביב, לאן ניקח אותה לחגיגה, היא השיבה: "תכינו לי משהו בבית, אני סומכת עלייך". טוב שאמרה "עלי" ולא "עלינו" ששיחת טלפון אחת הבהירה לי ש: הבית ריק מפרודוקטים הסו-שף הקבוע שלי יחזור מהעבודה עייף ומאוחר לסו שף אין כוונות לעצור אצל הקצב ולהביא פרודוקטים. מזל גדול שבקיץ עובדים עד 14:30. אח"כ סייאסטה. מסע רכישות קצר הביא אותי הביתה בשעה 17:00 עם כל מה שצריך, ועם סו שף חליפית אך טובה יותר. ובשעה 20:00 זה מה שהוגש לשולחן, לארבעה אנשים, במנות אישיות מוקפדות: