פטריות ממולאות
ואפויות
רכיבים:
9 פטריות שמפיניון גדולות, נטולות רגל
מילוי:
2 בצלים קצוצים
1 כף שום כתוש
3 עגבניות קלופות קצוצות
1/4 כוס יין לבן יבש
1 סלסלת פטריות פורטבלה +רגלי הפטריות -קצוצים גס
2 כפות פטרוזיליה קצוצה.
אופן ההכנה:
מזהיבים בשמן את הבצל
מוסיפים את השום
לאחר דקה מוסיפים את העגבניות הקצוצות ורבע כוס יין לבן יבש ומבשלים כ10 דקות
מוסיפים את הפטריות ומערבבים
מתבלים במלח,פלפל שחור
מבשלים עד שהנוזלים מתאדים
מסירים מהאש
מוסיפים את הפטריוזיליה הקצוצה.
בתבנית יוצקים מעט שמן, טובלים את החלק העליון של הפטריה בשמן, ממלאים יוצקים רבע כוס מים לתבנית ואופים כ- 35 דקות