ארוחות החג הטעימות שלכם או של בני המשפחה צולמו?

ארוחות החג הטעימות שלכם או של בני המשפחה צולמו?

נשמח לראות אותן ואם אפשר גם ליד מתכון.

 

חנהפ

Active member
קניידלך ברוטב עגבניות

[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2014/04/blog-post_11.html[/URL]

רוטב עגבניות...

3-4 שיני שום כתושות מוזהבות במעט שמן זית

2 קופסאות שימורים עגבניות מרוסקות (מוטי)

מים בנפח קופסת השימורים

כף סוכר, מלח,פלפל שחור וכף אבקת מרק בטעם עוף

להרתיח ולבשל ברוטב את הקניידלך

 

חנהפ

Active member
פטריות ממולאות

ואפויות
רכיבים:
9 פטריות שמפיניון גדולות, נטולות רגל
מילוי:
2 בצלים קצוצים
1 כף שום כתוש
3 עגבניות קלופות קצוצות
1/4 כוס יין לבן יבש
1 סלסלת פטריות פורטבלה +רגלי הפטריות -קצוצים גס
2 כפות פטרוזיליה קצוצה.
אופן ההכנה:
מזהיבים בשמן את הבצל
מוסיפים את השום
לאחר דקה מוסיפים את העגבניות הקצוצות ורבע כוס יין לבן יבש ומבשלים כ10 דקות
מוסיפים את הפטריות ומערבבים
מתבלים במלח,פלפל שחור
מבשלים עד שהנוזלים מתאדים
מסירים מהאש
מוסיפים את הפטריוזיליה הקצוצה.
בתבנית יוצקים מעט שמן, טובלים את החלק העליון של הפטריה בשמן, ממלאים יוצקים רבע כוס מים לתבנית ואופים כ- 35 דקות

 
למעלה