ארוחות לפני חג

ארוחות לפני חג

טופו הכי טעים בעולם "קדיתא" אין דברים כאלה, פרוס דקיקות, שרוי בסויה ומעל פטריות ובצל מטוגנים
סלט כרוב עם ענבים ובצל ירוק

 

marx04

New member
תודה על השיתוף, ושאלה ...

שלום מיקי,

תודה על השיתוף והתמונות.

שאלה: כמה זמן את משרה את הטופו ברוטב הסויה ?

בברכה,

אורי.
 
מעט אם כי ניתן להשאיר

את זה בפנים הרבה זמן, טופו באיכות טובה מספיק לטףטף עליו ולאכול ישר. אפשר לפזר כמה טיפות שמן שומשום ובצל ירוק קצוץ וזה מעדן
 

smaak

New member
את משתמשת בטופו משי

או רגיל?
כשאני קונה טופו משי אני לא משרה אותו אלא מבשלת מייד ואין טעם לוואי,
אבל הטופו הרגיל (ואני קונה מאיכות טובה, החברה האורגנית של אלפרו) צריך השרייה של כמה שעות לפני שאני מבשלת אותו..

הסלט הסגול מרהיב!
 
אין בארץ טופו משי על המדפים

כי חיי המדף שלו קצרים. שמעתי שמשק ויילר מכינים במיוחד עבור השגרירות היפהית, לא יודעת אם זו אמת או אגדה אורבנית.

גם מה שאת מתארת לא נשמע כמו טופו משי , טופו משי לא צריך בישול בכלל יש לו מרקם של פודינג עדין ואוכלים אותו עם כפית בתיבול משתנה עדין
גם טופו רגיל אין חיה כזאת- יש כל מני סוגים ומרקמים שונים, אחוזי לחות משתנה וככה.
הטופו של קדיתא רך ומאד עדין, אבל אין לו מרקם פודינג
מאידך אין צורך לבשל אותו או להשרות הרבה מראש

טופו משי זה כמו גבינת שמנת, מפזרים קצת שומשום קלוי, בצל ירוק קצוץ ואוכלים עם כפית- תענוג!
 

smaak

New member
זה המרקם שאת מתארת- פודינגי

והוא מתפרק בקלות כשאני מבשלת אותו עם ירקות,
אבל לא ניסיתי לערבב עם בצל קלוי ושומשום, רעיון מצויין, אני אקנה מחר ואנסה.

קניתי במקור כי רציתי אותו למתכון כלשהוא ובסוף אכלתי אותו ככה סתם עם ירקות ברוטב.

הטופו ה״רגיל״ זה מה שאני קונה, הוא לא רך, ארוז באריזת וואקום עם קצת נוזלים,
יש גם מתובלים, אבל ניסיתי ולא אהבתי..
http://www.acties.be/2200416-provamel-tofu-natuur
 
למעלה