אין בארץ טופו משי על המדפים
כי חיי המדף שלו קצרים. שמעתי שמשק ויילר מכינים במיוחד עבור השגרירות היפהית, לא יודעת אם זו אמת או אגדה אורבנית.
גם מה שאת מתארת לא נשמע כמו טופו משי , טופו משי לא צריך בישול בכלל יש לו מרקם של פודינג עדין ואוכלים אותו עם כפית בתיבול משתנה עדין
גם טופו רגיל אין חיה כזאת- יש כל מני סוגים ומרקמים שונים, אחוזי לחות משתנה וככה.
הטופו של קדיתא רך ומאד עדין, אבל אין לו מרקם פודינג
מאידך אין צורך לבשל אותו או להשרות הרבה מראש
טופו משי זה כמו גבינת שמנת, מפזרים קצת שומשום קלוי, בצל ירוק קצוץ ואוכלים עם כפית- תענוג!