ארוחות ערב ובוקר

שולה1234

New member
ארוחות ערב ובוקר

מה תעדכן(ם) לשרשר רעיונות (+מתכונים) לא. ערב ובוקר לפשושים שהתחילו לאכול מוצק?? (בגלל שאני כ"כ שונאת להכין אוכל אין לי מושג מה להכין לו, בעיקר בסופי שבוע כשאין גן)

שולינקה...

מיקה כשהיא בבית בבוקר אוכלת חוץ מהציצי והבקבוק של הסימילק (120CC) גם מעדן או גמד או גבינה או כריך עם גבינה .... משהו שקוף כזה לא סנדויץ של נקניק.. בצהרים אם היא בבית אני מכינה מרק שיהיה בבית ומקפיאה או חיש מרק ירקות איך עושים??? בגלל שאצלי בבית זה בערך כמו דירת רווקים אין הרבה במקרר אבל המקפיא עמוס תמיד יש לקט נורמנדי של סנפרוסט (בלי אפונה כי מיקה מפליצה אפונה... גם כשאני אוכלת ממנה זה עושה לה גזים...) מרתיחה קצת מיים ומכניסה פנימה את הירקות מתבלנת את זה שיהיה טעים והנה ירקות מבושלים .... אני מוסיפה למיקה קצת איטריות מרק שבושלו בנפרד כדי להסמיך לה את זה וליצור מנה יותר מאסיבית ... אחר צהרים מיקה אוכלת גרבר פירות או מעדן דני וניל או שוקו מה שיש בבית ובערב היא אוכלת בקבוק סימילאק (לא מתוגבר בדייסה או קורנפלור כי היא דוחה את הבקבוק עם הוא מתוגבר...) היא מעדיפה שיהיה על בסיס חלב בננה שהיא מטורפת על זה... 240CC ... לאורך הלילה יש ציצי....

liat ליאת

New member
את אוכלת ממנה ../images/Emo12.gif

או שהיא אוכלת ממך?

lovely2

New member
המון מתכונים טובים ב"הלול" ../images/Emo91.gif

שהוא אתר הבית של פורום הורים של ynet חוץ מזה שהוא אחלה אתר לכשעצמו ויש בו המון מידע על גידול ילדים .מצרפת קישור.

יש ספר מעולה "מנה ראשונה"

אבל אנחנו עצלנים.... א. בוקר (מגיל 9 חודשים) כוללת 2 גמדים ויופלה אחד, ולקינוח קצת קורנפלקס בחלב. א. 10 כוללת קצת תפוח/ חצי גרבר ולפעמים קצת ביגלה. א. צהרים זה מה שאמא אוכלת- פסטה (עם או בלי רוטב), פיתה וחומוס, ירקות חתוכים (מלפפון, זיתים, ולאחרונה גם עגבניה). אורז לפעמים. שניצל טבעול, או נקניקיות עגל. בין לבין יש גם הנקות. בערב אוכלים כולם יחד- וזה שוב מה שאמא ואבא אוכלים. חביתה, פיצה, טוסט, ירקות מאודים (לקט בורגונדי בעיקר), ולקינוח עוד גרבר. אני ממש לא בשלנית- והכל כמעט זה אוכל אינסטנט, אבל יש דברים מהירים כמו קציצות פלאפל או קציצות ירקות, בטטה במיקרוגל, אורז לבן עם קצת אפונה וגזר, תפוח עץ במיקרו עם קצת קנמון. וכו'. ואם את בקטע של מרקים יש מליון אפשרויות. (אבל אוטוטו קיץ.... )

etilly

New member
מסעדת etilly גאה להציג:

את התפריט שלנו: ארוחות בוקר: (בעיקר בימי שבת) חיקוי שח מה שהיא אוכלת בגן: ירקות חתוכים (קוביות של עגבניה, אצבעות מלפפון ועוד), ביצה מקושקשת, גבינה לבנה/קוטג', פרוסת לחם כמובן שהיא אחר כך אוכלת את ארוחת הבוקר שאני מכינה לאילן כשהוא חוזר מרכיבה: פנקייק/קובנה/בורקסים וכו' ארוחת צהריים/ערב: אני מכינה ביום שבת מרק עם כל טוב שמספיק לכל השבוע. המרק מורכב מכל אבות המזון: ירקות (היא אוהבת עם הרבה בטטה), חתיכת עוף או שניים ופחממה (פסטה/אורז) כל יום אני מחממת קצת ובנוסף היא אוכלת את מה שאנחנו אוכלים. יש ימים שאני מכינה פתיתים עם ביצה מקושקשת מעל אורז מבושל טוב טוב עם קציצות עוף טחון או בקר פסטה בקיצור...הכל!!! ושכחתי לציין שביום שישי היא לא מפספסת את הקוסקוס של סבתא!!

א תי

New member
ככה זה הולך אצלנו:

בוקר: שיק פירות. כל פעם שילובים אחרים - היום הוא אכל בננות עם תותים וקיווי, אתמול מלון עם תפוחים וצימוקים, אני גם שמה כפית טחינה ותמרים לפעמים. ארוחת צהריים, רגילה לחלוטין. מה שאנחנו אוכלים. היום הוא אכל קוסקוס.הוא אוהב במיוחד מרק קובה, ואוכל מתובלן כמה שיותר... ארוחת ערב, לפי המצב רוח, הוספתי אותה רק לאחרונה, אז אנחנו לא ממש סגורים. או מרק כשלהוא (אפונה, תירס, בטטות, ירקות...), או מעדן טבעי שבו אני מרסקת כל מיני דברים כמו פירות או ביקוויטים של רמדיה, או גבינה עם אבוקדו, או דייסת דגנים שבה אני שמה או פירות מרוסקים או ירקות. העיקרון המנחה שלי הוא מה שמוכן כמה שיותר מהר...

כמיסה

New member
איו לי הרבה מה להוסיף פרט לכתבה

שמצאתי הבוקר בעיתון בבקשה

למעלה