ארוחות

מיכלכהן

New member
ארוחות

מה עושים עם ארוחות שישי ושבת? שני ההורים גרים באותה עיר ואנחנו שוכרים באחרת. עד היום התפלנו ביום שישי ואכלתי אצלו בשבת. מה נראה לכן?

kisses

New member
לא הבנתי את השאלה???? ../images/Emo12.gif

האם זה איפה לאכול ביום שישי לקידוש? אצל ההורים שלו או אצל ההורים שלך?

jess ועוד

New member
אצלנו לא עושים קידוש

לא ההורים שלי ולא ההורים שלו אבל ההורים שלו גם לא אוכלים ארוחה משפחתית ביום שישי ככה שזה פתר לנו ת´בעיה כל שישי אצל אמא שלי וכל שבת שניה אצל אמא שלו לצהרים ... חקוק...

fila

New member
אנחנו קבוע אצל ההורים שלי

הולכים לאמא שלו פעם בחודשיים בערך..... וטוב לשנינו ככה ממליצה לכם לעשות מה שנוח לכם, ואני חושבת שנחמד מאוד לפעמים גם לאכול ארוחה עם חברים או אפילו לבד.....

סיגל2

New member
אנחנו כל שבוע אצל שתי המשפחות

אצל ההורים שלי כל יום שישי ואצל ההורים שלו פעם ביום שישי ופעם בשבת. בשני המקומות לא עושים קידוש.

מיכלכהן

New member
../images/Emo51.gif

התכוונתי שהתפצלנו ביום שישי, אבל אחרי חתונה זה נראה לי מוזר..למרות שאולי זה קצת טפשי אבל יש משהו בטקס הזה כנראה שמשנה דברים..

אתי@

New member
אנחנו אוכלים בשישי בערב

אצל ההורים של בעלי, ובשבת בצהרים אצל ההורים שלי. לפעמים אני מרגישה שזה קצת יותר מידי ונגמרות לנו השבתות
אבל חשוב לנו לבקר את המשפחות וזה גם די כיף...

מיכלכהן

New member
בעיה ידועה..

את ההרגשה הזו אני ממש מרגישה - איך נגמרת השבת.. אבל בגלל שאנחנו נוסעים במיוחד אז כבר נשארים כל הסופשבוע. נראה לי שמעכשיו נשתדל לעשות קצת שבתות רק שלנו, אבל גם זו בעיה, כי אני מתגעגעת למשפחה שלי. בקיצור - מבוך!

אתי@

New member
אני לא יודעת כמה רחוק אתם

גרים מההורים, אבל אם אתם כבר נוסעים לכל הסופ"ש, אז אתם יכולים להחליט ששבוע נוסעים ושבוע בבית, ואז יש לכם 24-25 שבועות בשנה להיות ביחד בלי ההורים

Aאלינור

New member
זה מה שאנחנו עושים

שבוע נוסעים ושבוע לא. ולפעמים גם שבועיים לא.

dorlim

New member
אצלנו

משתדלים להגיע לארוחות שישי ולא לקפח אף צד

קרן ש

New member
אנחנו כרגע גרים אצל ההורים שלי

אז סופ"ש אצל הוריי וסופ"ש אצל הוריו בירושלים. שגרנו לבד זה היה שישישבת בירושלים שישי אצל ההורים שלי ושישישבת לבד!!!

rinutza

New member
אצלנו אין מתכון קבוע, לפעמים בשישי

אצל ההורים שלי ולפעמים אצל אמא שלו. כנ"ל לגבי שבתות בצהריים. זה גם לא קבוע, אם קובעים מראש אז כן אבל לפעמים פשוט נשארים בבית או יוצאים לחברים או איתם.

shelycat

New member
אין שום דבר קבוע.......

אנחנו בגישה של מי שרוצה לראות אותנו מזמין אותנו כלומר אין לנו שום חוקיות קבועה לגבי ארוחות או חגים ואנחנו לא מרגישים מחוייבים לגבי חלוקת זמן "הוגנת" בין ההורים. עם הורי אין בעיה כיוון שאנחנו גרים ביחידת דיור אצלהם, כשאבא של עמית רוצה לראות אותנו הוא אומר ואם אנחנו פנויים נגיע לארוחה/סרט/או כל דבר אחר שיתחשק וכך לגבי אמא של עמית כשהיא רוצה לראות אותנו אז היא מבקשת להפגש ואז אנחנו קובעים לצאת לאיזה מסעדה איתה (זה קורה פעם בחודש וחצי-חודשיים בממוצע).

שמופית

New member
אנחנו מחלקים....

שישי אחד ארוחה אצל הוריו ושישי אחריו ארוחה אצל אמי. ובשבוע שלא אוכלים אצל הוריו, אנחנו משתדלים לקפוץ לארוחת ערב באמצע השבוע. גם אני מרגישה לפעמים שזה משפחתיות too much ושאין לנו מספיק ביחד-לבד (במיוחד אחרי חגים כמו פסח, סוכות וחנוכה), אז אנחנו לוקחים לעצמנו איזה שבוע חופש ונחים

תוכי

New member
אנחנו.....

עושים את השישי שבת בבית לבד רק אני וחיים כי אנחנו לא נוסעים בשבת ועושים קידוש ואמת ממש כיף לנו

nikit1

New member
אצלינו אין חוקים

נפגשים מתי שיוצא וזה לא קורה לעתים קרובות במיוחד. אנחנו לא גרים באותה העיר וזה די נוח...לרוב אנחנו אוכלים ארוחת ערב בבית ביום שישי

למעלה