ארוחטרק- הסרט

n i v1

New member
ארוחטרק- הסרט ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טוב, אני רואה שצריך להתניע את הקטר בכוח... נו נו, אז איך היה, יש תמונות? מי היה? שמעתי שהייתם עשרה... אז ספרו איך היה לכם, תוסיפו את המסנג'ר אם בא לכם, ויאללה בואו נחייה את הפורום הזה. (שרשרתי את ההודעות הספציפיות להודעה הזו) ו- המסנג'ר שלי הוא [email protected]

dudwity

New member
היה מאגניב../images/Emo163.gif

צריך לעשות את זה לעיתים קרובות יותר. המסנג'ר שלי הוא [email protected] דודי בה ביי נ.ב יקח לי יום או יומיים לאשר

n i v1

New member
בחיי אתם יבשים

נו, אז מה אכלתם? מה ראיתם? על מה דיברתם? תמונות רחמנא?

אני הייתי.

וגם ה-מנהלת, המארח, ועוד כמה
והיה המון אוכל בסגנון מד"ב (גאך, פשטידת דם, טריבלים מגולחים וכו').

שלום לכולם../images/Emo70.gif חזרתי...

הארוחטרק הייתה כיפית
מי שלא בא שיתבייש לו! ישבנו ודיברנו קצת וראינו קטעים של מונטי פייטון ופרק TNG שלם (frame of mind, שנזכרתי בו לפני שבועיים ומאז הוא "הציק" לי, ידעתי שאני חייבת לראות אותו ושמחתי שכולם הסכימו להצעתי...
) והיה גם אחלה אוכל.... מאפה עם גבינת עיזים, סלט, פסטה - לא ראיתי שמישהו נשאר רעב, כי ערימה של פיתות שכבה לה ליד חומוס ואף אחד לא נגע בהם. ושלא לדבר על הקינוחים... היו עוגות שוקולד קטנות חמות וכדורי שוקולד חבל"זיים בטירוף. כל הכבוד לשפים המוכשרים! אני נהניתי מאוד. נו, ניב, היה שווה להבריז לנו לטובת ניו יורק?

n i v1

New member
בשביל לקנות עונה 6? בטח!

אבל גם כדי לראות את האחיין והאחיינית, וכדי לטייל ברחובות קצת... והשלג, אוהו השלג

CaptainOok

New member
היה מגניב

אבל כבר אני אומר - אין תמונות. פשוט לא יצא. היינו 10 אנשים - בערך חצי באמת גולשים כאן בפורום והשאר נספחים מסטארבייס ושות'. היה הרבה ואחלה אוכל (וגם חומוס אחלה
) וקינוחים חבל"ז. צפינו במונטי פייטון, סטאר טרק ו- Robot Chicken - הכל מהמלאי שלי, כי איכשהו כולם חשבו שיש לי הכל ולא צריך לטרוח ולהביא דברים מיוחדים משלהם
(חוץ מרונית, בעצם) תודה לכולם שבאתם ומילאתם לי את המקרר במיני מטעמים ותופינים!

CaptainOok

New member
אה, וחיים...

אני דורש לדעת את המתכון של אביאל לכדורי השוקולד המ-ה-מ-מ-י-ם שהוא הכין!

טריבלים מגולחים בשבילך:

לפורר חצי חבילה של פתי בר לקערה (לא דק מידי אבל גם לא גדול מידי - בממוצע חתיכות של ס"מ) להרטיב (או עם קצת חלב או מומלץ יותר עם קצת/הרבה וויסקי - וויסקי לא צריך הרבה, הוא נותן הרבה טעם גם בכמות קטנה) בסיר כפול (סיר שניצב בתוך סיר מלא מים רותחים) ממיסים 300 גר' שוקולד (מריר 70%, למשל של ספלנדיד עלית או שוקולד לבן) עם 200 גר' חמאה. כשנמס והתערובת אחידה, שופכים מעל הפתי בר המפורר ומערבבים טוב עד שאחיד (להשתדל לא לפורר את הפתי בר יותר מידי תוך כדי הערבוב שלא יהיה אבקה). מקררים עד שמוצק (במקרר או בפריזר למי שאצה לו דרכו). כשקר ומוצק, קורצים כדורים, מגלגלים בקוקוס טחון ואוכלים בהנאה. מומלץ לקרר שנית לפני ההגשה. (1 חבילת פתי בר + 600 גר' שוקולד משני הטעמים + 400 גר' חמאה מספיקים לחבורת טרקים מורעבים שצופים ברובוצ'יקן
).

תיקון:

1 חבילת פתי בר למתכון , ולא 1/2 כפי שנכתב מעלה (חבילה כפולה לכמות של ארוחטרק).

למעלה