ארוחים בפורום

ארוחים בפורום

שלום לכולם. אני מנסה לארגן מספר ארוחים של אנשי מקצוע בפורום מתחומים שונים ורלוונטים. אם תרצו להמליץ על מישהו שלדעתכם מתאים ויוכל לתרום לכולנו-אנא שרשרו להודעה זו ואנסה לצור קשר. תודה דפי

הייתי מאד רוצה לשאול את:

חגי אילן, אחראי חיות בר בשביה, ברשות הטבע והגנים יש חיות רבות בפינות חי שמתייחסים אליהן כחיות בית אקזוטיות בעוד שבחוק הן מוגדרות כחיות בר שהחזקתן דורשת היתר מיוחד. איך מקבלים את ההתרים, האם יש רשימה של בעלי החיים האלה, מה אסור לי להחזיק ולמה, מה דינן של חיות בר שילדים מביאים לפינת החי מהרחוב כשהן זקוקות לעזרה ובית החולים לחיות בר רחוק, לא נגיש? מה דינן של חיות בר נכות שאפשר לתת להן חיים בפינת החי אך לא ישרדו בטבע? ועוד ועוד, אני בטוח שלאחרים יהיו שאלות לא פחות מעניינות. מישהו מבית החולים לחיות בר איך יוצרים איתם קשר, איזה חיות להפנות ואיזה לא להפנות, עזרה ראשונה, סכנות מיוחדות, ואולי גם כמה שאלות שלא קשורות ישירות לתחום של הפורום אבל מעניין לדעת. דגנית בן דב - אחראית ע"פ חוק צער בעלי חיים במשרד החקלאות נהלים של משרד החקלאות ומשרד החינוך ואיזה משרד שלא יהיה נוחתים עלינו חדשות לבקרים ולא תמיד אנו יודעים בכלל עליהם. - מה החוק אומר על כלובים, גודל כלובים, פיקוח וטרינרי, עבודה עם ילדים/קהל ועוד

תודה

לגבי חגי אילן-הנושא כבר בטיפול לגבי בית החולים-רעיון טוב. לגבי דגנית-אני מקפידה לרענן ולהעלות את החוקים התקנות והנהלים בכל פעם שיש עידכון ובכלל. ראה הודעתי זו.

למעלה