ארוחת בוקר - ארוחת בוקר?

Sודית

New member
ארוחת בוקר - ארוחת בוקר?

אצלי בלקסיקון אין את המילה הזאת. אני צריכה 2 עד 3 ספלי קפה בבוקר, להתעוררות ורק אז אני יכולה להתחיל לחשוב על אוכל...... אבל יש גם אנשים אחרים.....כמו זה למשל
זוכרת שאימי לא יכולה היתה להשלים עם זה וגם בגיל 40 עוד היתה מתרגזת שאני לא אוכלת ארוחת בוקר...... למה את לא אוכלת כלום? זה לא טוב, לא בריא, ארוחת הבוקר היא הכי חשובה לאדם.....וכך במשך שנים....כל פעם מחדש.... ועכשיו ניראה לי שאלך לאכול משו, הגיע הזמן......ואתם? איזה ארוחה הכי חשובה לכם ביום, אם בכלל?

Sודית

New member
ואני חשבתי שאימי המציאה את זה

סתם.....מוכר אבל לא מסתדר אלי.....

דליה נס

New member
לא מוותרת על ארוחת בוקר בשום מקרה

אומנם קטנה וצנועה פותחת בשתי כוסות מים פושרים, בננה כעבור שעה פרוסה לחם שיפון /2 פריכיות , ירקות חתוכים, זיתים /רבע אבוקדו ביצה קשה/גבינה או לחילופין דייסת שיבולת שועל בהחלט עושה את העבודה בערב כנ"ל , במקום ביצה, טונה /מקרל/סרדינים

Sודית

New member
ככה את מפנקת אותך כל בוקר? כל הכבוד לך

צלחת מלאה בריאות.....בתיאבון לך דליושה.

maxima

New member
אני לא זקוקה לקפה....אבל לא אוהבת לאכול בבוקר

אוכלת פרי או שנים וגם זה בגלל כדור שאני לוקחת שחייב עם אוכל אחרת יכולה לא לאכול עד הצהריים אבל אחורי זה מתחיל הרעב..

נעמי66

New member
חשיבות הארוחות

אצלי - כל השלוש חשובות באותה מידה (אני טבעונית). בקשר לארוחת בוקר - לפי הדרך הטבעית (שיטת ד"ר שלטון) שעקרונותיה מקובלים עלי, הזמן הטוב לארוחה הראשונה היא לא מיד עם היקיצה בבוקר, אלא כמה שעות אחר-כך. השיטה ממליצה על ארוחה של פירות בלבד. על שתיית קפה, בבוקר ובשעות אחרות - מקובל ואהוב על רוב האנשים, הגוף זקוק לקפאין, אבל - במילה אחת - חבל...

maxima

New member
נעמי, אם כך הגוף שלי מכוון את עצמו נכון

אני אוכלת מספר שעות לאחר היקיצה וארוחת הבוקר שלי היא פירות

נעמי66

New member
את נוהגת לפי עקרון הדרך הטבעית...

בלי לדעת שקיים עקרון כזה, אז כל הכבוד לאינטואיציה. אם את מרגישה מה נכון לך גם בארוחות האחרות - מה טוב.

EK55

New member
אצלי אין בוקר,צהריים וערב ולילה.אני אוכל מתי

שמתחשק לי לאכול זה יכול להיות גם ב-2 בבוקר. וארוחת בוקר יכולה להיות בשעה 13:00. נכון שזה לא בריא, אבל אני עושה מה שמתחשק לי.

לא מסוגלת

סתום לי בבוקר פתוח רק לקפה יודעת שלא מומלץ אבל זה מה יש ואם כבר ארוחת בוקר אז רק ב"בנדיקט" בשד' רוטשילד ת"א חבל על הזמן איזו חוויה קולינרית חיובית חווינו שם מומלץ בענק, טעים מגוון ואחר. בבתי מלון אני גם עושה מאמץ והולכת לארוחות הבוקר (כמה מאוחר שיש) אבל בשגרה יכולה אם אני בבית לא לזכור לאכול גם עד ארבע, אבל אין מה לדאוג, עושה השלמות אחר כך בלי עין הרע.

ארוחת בוקר אצלי קיימת רק בחופשות

אם משלמים אז לא ננצל?
לצערי בבית לא רגילה להתפנק בארוחת בוקר, אלא בקפה ומאפה עדדדדד הצהרים וזה גרוע למדיי. ואז למעשה הפה לא נסגר עד שפורשת לישון. עובדת על עצמי חזק חזק כן להרגיל את הגוף לארוחת בוקר. אשרי המאמין

למעלה