ארוחת בוקר בגוז' ודניאל
היינו היום (חמישי) בארוחת בוקר חגיגית בגוז' ודניאל אחרי שנים אחדות של העדרות.
המקום עדיין נעים מאוד, פעיל ועסוק ונראה מזמין ומקצועי. אתמול כשהתקשרתי להזמין כבר לא היה מקום בחוץ אלא רק בפנים (למרות שה"בחוץ" הוא מרפסת סגורה, כך שההבדל לא גדול, חוץ מהנוף). כיף שמישהו שורד ומצליח ברמה כזו באזור השרון.
האטרקציה העיקרית לארוחת הבוקר היא הבופה החופשי, שהוא ממש מעולה, לא עצום סטייל מלונות אבל הרבה יותר איכותי ומוקפד. החלק הכי טוב בו הוא הסלטים המקוריים והמיוחדים, הכל טרי וטעים. הגבינות קצת "פשוטות" ומאכזבות יחסית למקום כזה אבל אני מניח שזה כדי לשמור את התמחור סביר. גם הלחם הוא מסוג אחד ולא מגוון כמו במקומות אחרים אבל מה שקיבלנו היה חם וטעים ולא חסר לנו משהו אחר.
את הבופה אפשר לקבל עם תוספת ביצים ב 78 ש"ח או בלי ב 68, לקחנו עם (כולל תוספת בייקון ב 10 ש"ח) ובדיעבד יתכן שהביצים היו מיותרות... הבופה היה משביע ביותר ואפילו לא קמנו לסיבוב שני (את חלק מהסלטים אפילו לא טעמנו). את הבייקון בקושי גמרתי.
למי שרגיל למתוקים בבופה - יש אבל לא המון, עוגת סולת שנראתה פשוטה אבל היתה טעימה מאוד. איזושהי תערובת של אגוזים ודגנים שהיתה טעימה, חלבה, קונפיטורות ופירות. הזמנו גם שני קוקטיילי בוקר ב 26 ש"ח האחד שהיו חביבים.
יש אגב גם אופציות נוספות מלבד הבופה כמו שקשוקה וכריך BLT אבל לדעתי חבל לוותר, שקשוקה יש גם במקומות אחרים.
עם כל התוספות, הקוקטיילים, קפה מוגדל ב 5 שקלים וכו' יצא לא זול בכלל, אבל קיבלנו תמורה טובה.
שורה התחתונה - חוויה מצויינת ולא שגרתית (במיוחד לדרי האזור). אם לבוא במיוחד אז
בשביל השילוב של האווירה והנוף ולא רק האוכל. רצוי להזמין מראש כדי לא להתאכזב.
נ.ב. כשחזרתי הביתה ראיתי שבדיוק היום אבי אפרתי כתב עליהם... עושה חשק לחזור לארוחת ערב או צהריים.
היינו היום (חמישי) בארוחת בוקר חגיגית בגוז' ודניאל אחרי שנים אחדות של העדרות.
המקום עדיין נעים מאוד, פעיל ועסוק ונראה מזמין ומקצועי. אתמול כשהתקשרתי להזמין כבר לא היה מקום בחוץ אלא רק בפנים (למרות שה"בחוץ" הוא מרפסת סגורה, כך שההבדל לא גדול, חוץ מהנוף). כיף שמישהו שורד ומצליח ברמה כזו באזור השרון.
האטרקציה העיקרית לארוחת הבוקר היא הבופה החופשי, שהוא ממש מעולה, לא עצום סטייל מלונות אבל הרבה יותר איכותי ומוקפד. החלק הכי טוב בו הוא הסלטים המקוריים והמיוחדים, הכל טרי וטעים. הגבינות קצת "פשוטות" ומאכזבות יחסית למקום כזה אבל אני מניח שזה כדי לשמור את התמחור סביר. גם הלחם הוא מסוג אחד ולא מגוון כמו במקומות אחרים אבל מה שקיבלנו היה חם וטעים ולא חסר לנו משהו אחר.
את הבופה אפשר לקבל עם תוספת ביצים ב 78 ש"ח או בלי ב 68, לקחנו עם (כולל תוספת בייקון ב 10 ש"ח) ובדיעבד יתכן שהביצים היו מיותרות... הבופה היה משביע ביותר ואפילו לא קמנו לסיבוב שני (את חלק מהסלטים אפילו לא טעמנו). את הבייקון בקושי גמרתי.
למי שרגיל למתוקים בבופה - יש אבל לא המון, עוגת סולת שנראתה פשוטה אבל היתה טעימה מאוד. איזושהי תערובת של אגוזים ודגנים שהיתה טעימה, חלבה, קונפיטורות ופירות. הזמנו גם שני קוקטיילי בוקר ב 26 ש"ח האחד שהיו חביבים.
יש אגב גם אופציות נוספות מלבד הבופה כמו שקשוקה וכריך BLT אבל לדעתי חבל לוותר, שקשוקה יש גם במקומות אחרים.
עם כל התוספות, הקוקטיילים, קפה מוגדל ב 5 שקלים וכו' יצא לא זול בכלל, אבל קיבלנו תמורה טובה.
שורה התחתונה - חוויה מצויינת ולא שגרתית (במיוחד לדרי האזור). אם לבוא במיוחד אז
בשביל השילוב של האווירה והנוף ולא רק האוכל. רצוי להזמין מראש כדי לא להתאכזב.
נ.ב. כשחזרתי הביתה ראיתי שבדיוק היום אבי אפרתי כתב עליהם... עושה חשק לחזור לארוחת ערב או צהריים.