ארוחת בוקר במנטה ריי

25אירית

New member
ארוחת בוקר במנטה ריי

אחרי דיונים רבים על מקומות מומלצים לארוחת בוקר, הרי לכם דיווח חי מהשטח... היינו 2. חברתי הזמינה סלט ירקות (עגבניה, מלפפון, בצל וקצת בולגרית) שהיה סתמי בהחלט, אבל מה כבר אפשר לצפות מסלט ירקות? שירקוד? אני הזמנתי אומלט עם פטריות, בצל ירוק ובולגרית, שהתגלה כחביתה נחמדה אבל קצת שמנונית מידי. האומלט הוגש עם סלט קטן ופוקצ´ה מלווה בחמאה, ריבה טחינה ומיונז. את הסלט ירקות ביקשתי שימירו לי בעלים ירוקים , בקשה שמולאה בלי ויכוחים מיותרים. הפוקצ´ה טעימה נורא, אבל רק בדקות הראשונות, אחרי 5 דקות בערך היא הופכת לאבן.... הזמנו בנפרד עוד 3 פעמים הפוך (שלא היה כלול בדיל ארוחת הבוקר) שהיה טעים מאוד ועשוי כהלכה. לגבי הנוף והאוירה, טוב... זה מקום מנצח! היה פשוט מדהים לשבת שם מאחורי הזכוכיות ולצפות בים הסוער. ישבנו שם כמה שעות טובות ואני חייבת לציין שהשירות אמנם לא היה מלווה בחיוך אבל היה עניני וקורקטי. לא נדנדו ולא הציקו לנו שנזמין עוד משהו ואם הכל בסדר וכל שאר הרמזים שכולנו מכירים כל כך טוב ממקומות אחרים. החשבון הסתכם ב-88 ש"ח והושלם ל-100 ש"ח עם טיפ. לא זול, אבל אם מכניסים גם את הים והאוירה לשכלול- אז בהחלט מחיר סביר ואפילו משתלם.

למעלה