ארוחת בוקר במתת

• פותח הנושא kimo
  • פורסם בתאריך

kimo

New member
ארוחת בוקר במתת

שלומות לכולם... אני וזוגתי נוסעים לצימר במצפה מתת בשבוע הבא. הבנתי שארוחות הבוקר שם, אם רוצים בהן, הן של משפחות שונות ולא מהצימר עצמו. מישהו מכיר\יכול להמליץ על אחת מהמשפחות שכדאי להזמין מהן את ארוחת הבוקר או לחילופין מקום אטרקטיבי ומעניין לאכול בו ארוחת בוקר באזור? המון תודה ושבת נפלאה לכולם

ארוחות בוקר

את ארוחות הבוקר במקום אכן מכינים באאוט סורסינג. (לא כולם). ארוחות טובות ניתן לאכול אצל אמיל בפקיעין - 052-3241938 או לתת קפיצה לגוש חלב (10 דקות) ולהרביץ ארוחה בתחנת דלק.

בלבי

New member
חזרתי משם לא מזמן ....

אפשר להזמין ארוחת בוקר במתת אצל שתי משפחות - ניסיתי את שתיהן, והן מצויינות, מושקעות וטריות. 100 ש"ח ארוחה זוגית. אני ממליצה על ארוחת הבוקר של יעל. אם כי חייבת לציין שגם ארוחת הבוקר של מירי טובה מאוד, אבל של יעל מצויינת. תבקש מבעלי הצימר את הטלפונים (אין לי כרגע זמין).

lavendula

New member
אני אגיד לכם מה אנחנו עשינו

כשהיינו במתת. הבאנו אספקה מהבית וארגנו א.בוקר לתפארת, בלי טובות מאף אחד. קודם כל, הייתה בבקתה מכונת אספרסו, כך שבעית הקפה נפטרה. במזג אויר חורפי בכלל אין בעיה להיסחב עם כמה דברים מהבית. הבאתי גבינות ונקניקים, קצת ירקות, לחם טוב, מאפים, ממרח זיתים... בקיצור, מה שאנחנו אוהבים. חוץ מביצים היה לנו הכל, ויכולנו גם להכין ביצים לו רצינו כי היו כיריים חשמליים בצימר. תוך 2 דקות הייתה לנו ארוחת בוקר מלכותית! היתרון הוא שלא צריך לשבור את הראש אצל מי להזמין, להחליט מראש באיזו שעה רוצים לאכול... לפעמים רוצים רק משהו קל בבוקר, ואח"כ אוכלים טוב בצהריים. זה ממש לא סיפור לארגן את זה לבד, למרות שרוצים להתפנק בנופש ולא לטרוח. בכל מקרה מומלץ להביא קצת אספקה לצימר כי לא תמיד מתחשק לצאת לאכול בחוץ.

ה דרומי

New member
וגם לא עולה 50 שח לאחד לא.בוקר

פעמים ניסתי את א.הבוקר ולא בגלל שזה נופש. פשוט יותר זול מה לעשות שב 80 ככה אמרו לנו במקום ששאלנו. יצא לאחד 40 שח אז במחיר כזה עדיף כבר כמו שהמליצו. לארגן לבד א.בוקר. ולאכול בחוץ צהרים. ולגבי א.ערב לחזור לצימר כאשר בדרך להכנס לאיזה סופר ולאתארגן על א.ערב קלה או רומנטית. זה עם לא היתה בהזמנה גם א.בוקר.

בלבי

New member
הכי זול זה להישאר בבית ! ../images/Emo6.gif

אצלי לפחות זה לא השיקול באם לדלג על ארוחת בוקר מפנקת בזמן חופשה. חלק מההנאה שלי בחופשה זו ההנאה הקולינרית, הכייף שמישהו אחר טורח מכין ומגיש לי. אם מקבלים תמורה הולמת אז המחיר סביר בסה"כ, ובמתת ארוחות הבוקר נפלאות טריות בייתיות ומושקעות ! שילמנו ונהננו ! לא בזמן חופשה אחפש היכן "לחסוך" את ה 40 או 80 שקלים. לדעתי, השיקול העיקרי בעניין הוא כיצד רוצים "לבנות" את היום, כלומר האם מעדיפים לאכול ארוחת בוקר גדולה וארוחת ערב או ללכת על ארוחת צהרים גדולה. בכל מקרה מומלץ להחצטייד בקצת מצרכי מזון שיהיו בצימר (ולו רק לנישנוש) עוד מהבית. אין במצפה מתת סופר וגם לא מכולת.

lavendula

New member
את צודקת. השיקול הוא לא כספי

להביא מצרכים לא.בוקר טובה זה גם לא בהכרח זול. אצלנו השיקול היה שלא ידענו מה נרצה בבוקר ולא רצינו סתם להזמין, מה גם שלא ידענו באיזו שעה נקום.

aurora0

New member
אכלתי במצפה מתת א.בוקר

לפני חודש. הארוחה אמנם הייתה גדולה (היא עלתה בהתאם- 100 ש"ח לזוג!) אבל לטעמנו זה לא שווה את זה... היא כללה חביתה, 3 סלטים שונים, לחם וריבה ולימונדה ומגש גבינות, שעל אף אחד מהם לא יכולנו להגיד מדהים (למרות שכאמור יש גיוון וכמות). אז המסקנה שלנו במצפה מתת הייתה שפעם הבאה- לא צריך... מצד שני- אנחנו הכי אוהבים לבשל על גזייה, אז זה גם עניין של אופי.

למעלה