ארוחת בוקר ליום שישי

אורלי99

New member
ארוחת בוקר ליום שישי

מחפשת המלצה לארוחת בוקר של יום שישי בתל אביב. יש לנו אורח מארה"ב ואנחנו רוצים לסעוד איתו במקום טעים , מעוצב ו"איני" רצוי במרכז תל אביב. יש הצעות מעיינות??

גוז

New member
וילה פולק ? ../images/Emo118.gif

לא הייתי - אך שמעתי גדולות ונצורות. לה סנטרל - ברוטשילד - ארוחות בוקר מצויינות. עיצוב? נו - זו שאלה של טעם... בויה = בנמל הישן - ארוחות בוקר לא רעות - בהחלט מעוצב ומאוד "איני"...

אורלי99

New member
אז ככה.....

בוילה פולק הייתי - המקום מקסים האוכל חביב מאוד (אם כי יש הרבה זבובים בחצר) אבל לא בא לנו בופה, בא לנו להתפנק ושיביאו לנו ת´צלחת לשולחן
בלה סנטרל היינו עם האורח בביקור הקודם שלו. בויה נשמע טוב איך האוכל שם בארוחת בוקר???

גוז

New member
נחמד ביותר ../images/Emo118.gif

שמעתי שגם מנטה ריי טובים בארוחות בוקר.

גוז

New member
למרות ../images/Emo118.gif

שאני מתה על ה|אגס בנדיקט" בדיקסי - קצת חשוך שם לבוקר לטעמי...

meravbr

New member
נכון, צודקת, אבל

בשביל אורח מאמריקה... אפשר אולי גם בראנץ´ אצל יועזר בר יין (למרות שלא היינו זה נשמע מבטיח...)

אורלי99

New member
האמת היא....

שחכתי לציין, שהוא אוהב מקומות שרואים אנשים עוברים ושבים, והתנהלות של ההוויה הישראלית. כך שמשהו בסגנון של ארקפה בבזל נראה לי מתאים.

כתומתי

New member
בויה או ימה בנמל ת"א, רצוי להזמין

מקום מראש כי הם מלאים מאוד בשישי בבוקר. האוכל נחמד, האווירה מצויינת, המקמות האלה הומים ישראלים והווי מקומי ויש בהם נוף של ים. לדעתי, בויה עדיף. אם מעוצב - אפשר גם את ארוחת הבוקר של מתוקה בשד"ל, המקום מקסים

liti

New member
אם קלינטון היה שם...

זו אחלה אטרקציה לאורח מאמריקה!

גוז

New member
לא אמרתי ../images/Emo118.gif

שקצת חשוך בדיקסי. אמרתי - שלטעמי - קצת חשוך שם בשביל ארוחת בוקר... המסעדה אהובה עליי, והאוירה בה נעימה לי - אבל לא תמיד מסתדר לי לארוחת בוקר. זה נורא בעיניך? חבל. וסליחה - מה זאת התוקפנות הזאת? דעתי לא נראית לך? סבבה. תביע את דעתך. לענין הגיל - יש מקום להניח שאני מבוגרת ממך. ואף מנומסת ממך. ויותר נעימת מזג.

meravbr

New member
גוז יקירה,

מה את מתרגשת מכל "מניאק" שמביע את דעתו התוקפנית פה? הוא בטוח יותר צעיר ממך (שימי לב באיזה פורומים הוא עוד משתתף...). דיקסי אחלה לכל שעה ביום, אבל גם לי קצת אפל שם בבוקר, מודה.

וואלה את רואה את זה בתור תוקפנות?

כנראה שזה מפריע לך אם את מוצאת להתייחס אל זה ככה סבבה שזה טעמך וזוהי דעתך, אבל אם זה כך סימן שהמקום הוא לא בשבילך, המקום מיועד לקהל צעיר אולי את צריכה מסעדה יותר סולידית שלא מכוונת לראש צעיר

meravbr

New member
כמה צעיר? בן 17???

בטוח שדיקסי אז היתה מחזיקה מעמד כל כך הרבה שנים....

מיכלי56

New member
דיקסי לצעירים??

וואלה אחי ,זה חדש דנדש! הפתעת אותי ,הבאת אותה בסיבוב... המקום הזה "קולי" כזה כאילו בשביל אחוקים כמוך? אז כל הסלבס שיושבים שם כאילו (משפחת רבין ועוד שועי ארץ)הם צעירים כמוך? תודה חמודי ,אבא ואמא לקחו אותך ,שיחקת אותה. (טוב נו זה היה נסיון לדבר בשפה שלהם לא ממש מוצלח -מודה)

למעלה