רוחת בוקר חלבונית לשלב הגיל הרך..... קופסה טונה בשמן ( לסנן היטב את השמן) שתי כפות טחינה גולמית.
שתי כפות קטשופ לא חריף
כף גבינה לבנה 5%
עגבניה אחת ללא קליפה מרוסקת בפומפיה
ללחוץ ולמעוך כמו את הבעל
יוצא מה זה טעים ומלא בריאות
ואת האוכל שיותר טוב לו לאכול, אבל בכל זאת לא הייתי ממליצה על טחינה, ועוד גולמית, כבר בהתחלה. זה נורא נורא כבד, וגם שומני (עלול לגרום לבחילות וכו).
לי עד היום (שנתיים פלוס) טחינה היא כבדה מדי.
אצלי טחינה גולמית היתה תמיד מרכיב בסיסי באוכל.
סלט ירקות תמיד עם טחינה גולמית.
בשבוט השלישי - הגיל הרך כתוב כממרח חומוס וטחינה.....
אצלי זה עובר מצויין
אבל אני גם הייתי נשוי לפולניה אז אני יכול הכל
אני לא מרגיש רעב וגם לא מלא מדי.
שלשום אכלתי בולנז (בלי פסטה)שעשיתי לבד מחזה עוף קצוצוץ דק דק + רסק עגבניות
גם כן חצי כוס אבל לא הצלחתי כי אחרי כמה כפיות התחיל להיות כבד אז הפסקתי, אתמול זה ירד בסדר.
עדות המזרח מקפידים לא לאכול דגים ומאכלי חלב יחד בגלל סכנה <לא הילכתי אלא בריאותי> אז מי שנמנה על עדות המזרח שימצא תחליף או לטונה בשמן <שאגב, ממש לא מומלץ לאכול אותו כי במחקרים שהתפרסמו בחודש האחרון הוברר שהשמן מושך מהדג את כל האומגה 3 מה שמשאיר אותו כבשר סטיין ללא תועלת> או לגבינה.