ארוחת בוקר קרה?

גםאני5

New member
ארוחת בוקר קרה?

אחרי שהחלטתי להמנע מקורנפלקס (גם מטעמי תקציב וגם מתוך שיחה עם רופא שיניים) ארוחת הבקר שלי מורכבת מטבלית של בי12, דייסה ופרי,או שניים, או יותר.
אחרי תאונה מצערת שכללה מחבת וחתולה שמנה מאד הוסבר לנו שאין חלקי חילוף לדגם המסויים הזה ,כיוון שלא מייצרים אותו יותר.
עד שיגיעו הכיריים החדשות אשמח להשראה: איך אתם פותחים את היום? מה מחזיק אתכם שבעים ומאושרים עד ארוחת הצהריים?

גםאני5

New member
ראיתי שפספסתי הקטע עם העשן שיצא מהכיריים

ושהחתולה יצאה מזה בשלום, כמובן!

אה מזל, חשבתי שלא מייצרים כאלה חתולים ואין לה חלקי חילוף

אני מתחילה את היום עם פיתה עם ממרח כלשהו (אני צמחונית אז בדרך כלל ה גבינה צהובה או לבנה)+ קערת ענבים ודובדבנים

Gidi Shemer

New member
קודם כל, צר לי על החתולה

מקווה שתמצאו דגם חדש במהרה

אני אישית לא אוכל בבוקר (לפעמים איזו בננה) אבל אם בא לך להישאר עם עניין הפרי והדייסה, אפשר להמיס קצת קוואקר מהיר במים רותחים ואז להמשיך משם עם התוספות החביבות עלייך עם מיקרו, או שאין לך מיקרו?

גםאני5

New member
אפשר לערבב מים רותחים מהקומקום בחל"ס כדי לקבל תוצאה דומה?

אין לי אפשרות להשתמש במיקרו , או בטוסטר-אובן (הטוסטר מהסוג שמיועד לפרוסות)

Gidi Shemer

New member
זה לא ניסיתי, אבל אפשר להוסיף את החלב אחר כך

זה לא יהיה לגמרי חם, אבל חצי צרה. אפשרות אחרת היא לרדת מהחלב ולהוסיף פירות ואגוזים

Gidi Shemer

New member
בכיף, ובהזדמנות זו

אולי שווה לחשוב על רכישת מיקרוגל?

אבל תיזהרי עם החתולה.

גםאני5

New member
בעיקרון יש מיקרו אבל-its complicated

(מנסה להוסיף תמונה של החתולה על המיקרו)

בלי לקרוא תגובות קודמות, כמה רעיונות

סנדביץ מושקע, לטעמי זו ארוחת בוקר נהדרת.

קוואקר: אני מאד אוהבת קוואקר וממש לא מסוגלת לטעום או להתקרב לדייסה מכל סוג. אז זה מה שאני עושה:
שתיים או שלוש כפות קוואקר גס
כף של תערובת אגוזים ופירות יבשים קצוצים דק (פעם בחודש מכינה כזו תערובת במעבד מזון)
כוס משקה שקדים או תפוז סחוט כולל כל התוכן
משאירה כחמש דקות (לפעמים יותר) עד שהכול נספג ומושי.
לפעמים אני מוסיפהפרי קצוץ כמו נקטרינה או דובדבנים

לטעמי זה יותר מוצלח מגרנולה שמכינים עם שן וסוכר מיותר.

לאחרונה העברתי את המעדן הזה לקינוח של ארוחת ערב, ובבוקר אוכלת פרוסת טוסט מלחם קל, עם טחינה ועגבבניה.

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
ארוחת הבוקר שלי

2 כפות תחינה מלאה גולמית - מכין עם שום קצוץ ומים מיץ למון משפר בהרבה.
סלט של עגבניה ומלפפון
כוסמת מטובלת בכמון וכורכום
הכל בצלחת אחת שהטעמים התערבבו.

eietmo

New member
גרנולה!

&nbsp
&nbsp
סלט פירות, שיק גדול, סלט ירקות מפנק עם קטניות למינהן...יש תנור? אפשר גם להכין מאפינס וכאלה יום מראש
&nbsp
(כן כן אני הפכתי לסופר קנדית, אני יודעת)

ladybug6

New member
ראשית אני מכינה דייסת קוואקר במיקרו

וכמו שהציעו אפשר גם לשפוך מים חמים, אני אישית פחות מתלהבת מהאופציה הזו כי אז צריך לחכות יותר זמן וגם אז זה עלול להשאר קצת גרגרי מדי.
בכל מקרה, ארוחת הבוקר שלי בימים אלה היא פרוסה כלשהי של לחם שאני מכניסה לטוסטר אובן ביחד עם כמה פרוסות של ירקות שאני מוצאת במקרר, קצת שמן זית, זעתר יבש. לפעמים אוכלת את זה עם ממרח כלשהו ליד (גבינת סויה ביתית, טחינה, אבוקדו אם מצאתי אחד שעולה פחות מהכליה שלי..) ולפעמים מגררת מעל קצת גבינ"צ טבעונית.

למעלה