ארוחת בוקר שישי בריאה יחסית השבוע-פנקייקס מקמח חיטה מלאה

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
שלנו מepicurious אבל שכחתי לגמרי את הדיונים שלכן (שירה+יעלה)

לגבי פנקייקס.
היום הייתה הפעם הראשונה שטעמתי פנקייקס (בעבר הכנתי, אך פחדתי לטעום) ולמרות שאהבתי, חייבת לנסות את של יעלה.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
ארוחת בוקר שישי בריאה יחסית השבוע-פנקייקס מקמח חיטה מלאה

סדרה אחת עם קקאו והשנייה עם שיבולת שועל ותבלינים.

טעים מאד, חומרים לא רעים בכלל: קמח מלא, חלב (+חומץ=ריוויון), ביצים, שמן, קקאו/שיבולת שועל ומעט סוכר.

הילדים אהבו את הקקאו קצת יותר ואני את שיבולת השועל. שני חברים של בן העשר זללו גם הם.

את השאריות נחמם מחר בבוקר בע"ה, במוקם דגני בוקר מתוקים להחריד.
 

mmw2008

New member
אני משתדלת לא להכניס הביתה

את הדגנים, למרות שכריות של תלמה במילוי נוגט זה אחד הדברים שאני מאוד אוהבת. בזמן האחרון הארוחת בוקר זה נייצ'ר ואלי.
הפנקייקס נשמעים טוב, למרות שנראה לי שהייתי הולכת על הגרסה עם הקקאו כמו הילדים חח.
&nbsp
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל


 

shira1960

Active member
נשמע מצויין! מאז שגיליתי את השיטה של לינת לילה במקרר

אני מכינה את הפנקייקס עם רוויון ושיבולת שועל והמרקם לא מסגיר את המרכיבים! יוצא מעולה

(אני מכינה לפי המתכון של joy of baking , ובהשראת יעלה מחליפה חלק/רוב הקמח בשיבולת שועל, מעבירה למקרר ללילה ואז מכינה בבוקר. אפשר גם להקפיא את המוכנים)
 
למעלה