ארוחת בוקר

alphadelta

New member
ארוחת בוקר

אשמח לרעיונות. מה אתם אוכלים לארוחות בוקר? מנסה לגוון לנו ולאכול כל בוקר במשך השבוע משהו אחר. אבל נגמרים לי הרעיונות.

carlimi

New member
שותה קפה

איך מתנהלת ארוחת הבוקר אצלכם?

האם אתם יושבים לשולחן ואוכלים ביחד בארוחת בוקר?

לי לא מתאים לאוכל ארוחה על הבוקר. אני קמה בסביבות 7:00 ואוכלת סנדויץ עם הלפטופ על הברכיים בסלון, כשבוני רואה טלביזיה. היא ממש לא יכולה לאכול על הבוקר. היא מקבלת כאב בטן מזה. אז לפעמים היא שותה חצי כוס קקאו חם, לא יותר.

בחופשות, כשאנחנו אוכלים ארוחת בוקר מאוחרת יותר, אני מוציאה הכל מהמקרר, כולל ירקות ולחם וכל אחד בוחר לו. לפעמים מכינה חביתות, לחם מטוגן, ביצים קשות וכד'. אפשר טונה וכאלה.

alphadelta

New member
אנחנו אוכלים יחד

מסביב לשולחן. ואם מישהו לא רוצה או לא יכול לאכול מאיזה שהיא סיבה, עדיין יושבים יחד. זה זמן לדבר על היום שיהיה. אם אחד מאיתנו צריך לצאת לעבודה מוקדם אז מקדימים את שעת הארוחה.
מאד אוהבת את ארוחות הבוקר המאוחרות. ותמיד נחמד לבשל יחד כשיש זמן :)
על טונה לא חשבתי אף פעם לארוחת בוקר. אבל עשית לי חשק אז אכלנו טונה לאורחת ערב...

איזה יופי

אני תמיד מעדיפה לישון קצת יותר ולעבור על המדיה החברתית על הבוקר.

מתי אתם קמים בבוקר? מתי אוכלים ארוחת בוקר? גם ארוחת ערב אוכלים יחד?
סליחה על כל הקושיות, את כמובן לא חייבת לענות אם לא מתאים לך

alphadelta

New member
לו״ז בוקר

בוקר וערב אוכלים יחד. אני קמה ב5:45. לנו ההורים יש זמן שקט של שתיית קפה יחד. בבוקר כל אחד קם לפי הצורך כל עוד יורדים רבע שעה לפני זמן ארוחת הבוקר. כי לכל ילד הקצב שלו והם אחראים לקום לבד. ברבע השעה הזו עושים עבודות בית, עורכים שולחן וכולי. אחרי האוכל גומרים להתארגן והולכים לבית ספר. אם יש שינוי בלוז העבודה או אחד מהילדים צריך להיות יותר מוקדם בבית הספר אז אוכלים מוקדם יותר, ושעת הקימה משתנה בהתאם.

נשמע נפלא. אני צריכה כל 10 דקות שינה בבוקר

אני צריכה כל 10 דקות שינה בבוקר, אבל גם אני קמה יותר מוקדם בשביל להתחיל את הבוקר בשקט כמו שמתאים לי, ולהאפשר לי חצי שעה של קפה ומדיה חברתית בשקט. ושלווה.

alphadelta

New member
אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי

עם תפריט ארוחות בוקר. אשמח לרעיונות.

אני מטבעי לא רעבה על הבוקר

הרעב מתעורר בד"כ בבוקר המאוחר.
אם אין לי ברירה וחייבת לאכול בגלל כדורים וכו'- אז אוכלת פרוסת לחם עם משהו וזהו.
ברגיל בד"כ אוכלת לארוחת בוקר יוגורט עם גרנולה או סתם כריך עם גבינה צהובה, לפעמים בייגל עם קרים צ'יז.
&nbsp
מה לגבי מאפינס למיניהם? אם יש לך מולטי קייק אפשר להכין מלא דברים מדליקים.
&nbsp
אפשר פנקייקס, אפשר טורטיה עם גבינות שעושים אותה כמו טוסט.
&nbsp

rona73

New member
ארוחת בוקר

לחמים ביתיים עם ריבות עוגיות ועוגות- כמובן שהכל מוכן בבית שייקים מפירות וגם מיצים. דגנים חביתיות ביצה קשה,מקושקשת,עין.... אפשר בימים קרים מאוד להכין שוקו משוקולד .

למעלה