ארוחת בוקר

neta20

New member
ארוחת בוקר

היי..טוב כרגע אני אוכלת לארוחת הבוקר שלי יוגורט דיאט ושתי כוסות ברנפלקס, הבעיה היא שזה לא כל כך משביע אותי כך שני מגיעה למצב שאני אוכלת יותר ברנפלקס מאשר שתי הכוסות, השאלה שלי היא כמה קלוריות בערך יוצאת הארוחה שלי (אם מחשבים שתיכוסות ברנפלקס) ואיזה תחליפים אני יכולה לאכול בבוקר באותה כמות קלוריות או אפילו פחות (עדיף פחות...) תודה נטע

mokitza

New member
אז ככה:

אני לא יודעת כמה קלוריות בדיוק זה שתי כוסות ברנפלקס אבל נראה לי בסביבות ה 200. אני יכולה להמליץ לך על תחליפים: יש דגני בוקר מלאים יותר בסובין(גורם לשובע) בפחותים בקלוריות. קוראים להם פייבר 1 (זה נראה כמו ביסלי פלאפל) יש בהם 197 קלוריות למאה גרם. הם ממש טעימים. המלחצה-אני מוסיפה להם יוגרט ,סוכרזית וקינמון זה יוצא ממש טעים. את גם יכולה לאכול 4 פרוסות לחם קל עם ממרחים שונים זה גם מאוד משביע. או פיתה קלה אןו לחמניה קלה. גם גרנולה מאוד משביעה אבל היא גם לא כל כך רזה. אני מקווה שעזרתי לך קצת

ארוחת בוקר

את יכולה לאכול את הארוחה הנוכחית ואת הארוחה הבאה לאכול כעבור כ-3 שעות, כך שלא תספיקי להיות רעבה. לסרוגין, את יכולה לאכול 2 פרוסות לחם, ירקות וביצה או חביתה. זה יותר משביע ואם את משתשמשת בלחם קל אז גם נותן פחות קלוריות.

למעלה