שאלה דעה ותפריט
ביום הולדתי קיבלתי את הזכות להכין למשפחה שלי ארוחת גורמה. היומולדת הוא עוד כמה שבועות טובים, אך הארוחה כבר מתחילה להתבשל במוחי הקודח כבר עכשיו. והנה התפריט המתוכנן: מנה ראשונה: מקפה ירקות גינה בגביע קוקטייל עם קרם אבוקדו זרזיף כמון ושמן זית (זהו מתכון של ג'ואל רובשון שמאד מצא חן בעיני, הבעייה היא בהשגת האבוקדו בעונה המבוקשת). ריביולי ג'מבו ממולא בחצילים וגבינת פרמז'ן ברוטב שום ושמן זית. לחם בריוש עם חמאה טובה, בלוויית פלפלים קלויים וכרוב כבוש במלח וזרזיף קימל. מנת ביניים יהיה קוקטייל הבית בכוסית קטנטנה שיעביר מן התחושה ה"קרירה" של המנות הראשונות אל עבר המנות העיקריות. המנה העיקרית תכלול ביף סטרוגונוף (מתכון של השף הלבוש היטב) בלויית גרטן תפו"א. לארוחה אני מצרף בקבוק סן פלגרינו. למנה אחרונה אני מכין מוס שוקולד עם טריפל סק. מה דעתכם? דעה: ישר כוח המנהל ששומר בכל מחיר על רמת הפורום, אל לך להשבר מאנשים חלשי אופי. והמבין יבין.
ביום הולדתי קיבלתי את הזכות להכין למשפחה שלי ארוחת גורמה. היומולדת הוא עוד כמה שבועות טובים, אך הארוחה כבר מתחילה להתבשל במוחי הקודח כבר עכשיו. והנה התפריט המתוכנן: מנה ראשונה: מקפה ירקות גינה בגביע קוקטייל עם קרם אבוקדו זרזיף כמון ושמן זית (זהו מתכון של ג'ואל רובשון שמאד מצא חן בעיני, הבעייה היא בהשגת האבוקדו בעונה המבוקשת). ריביולי ג'מבו ממולא בחצילים וגבינת פרמז'ן ברוטב שום ושמן זית. לחם בריוש עם חמאה טובה, בלוויית פלפלים קלויים וכרוב כבוש במלח וזרזיף קימל. מנת ביניים יהיה קוקטייל הבית בכוסית קטנטנה שיעביר מן התחושה ה"קרירה" של המנות הראשונות אל עבר המנות העיקריות. המנה העיקרית תכלול ביף סטרוגונוף (מתכון של השף הלבוש היטב) בלויית גרטן תפו"א. לארוחה אני מצרף בקבוק סן פלגרינו. למנה אחרונה אני מכין מוס שוקולד עם טריפל סק. מה דעתכם? דעה: ישר כוח המנהל ששומר בכל מחיר על רמת הפורום, אל לך להשבר מאנשים חלשי אופי. והמבין יבין.